düzgün bir yaşamın mutlu bir birlikteliğin var.problemleri çözüm sunmak şeklinde yaklaşıyorsun.maddi anlamda da rahatsıznız evliliğinizde güzel gidiyor.fakat geçmişte bir yıkım yaşamışsınız güveniniz azalmış eşinize karşı olabilirmi bunu tam anlayamadım ama bu yıkım ne ise geçmiş artık şuan hayatını etkilemiyor.çevren tarafından dışlanıyormusun? yakında hayatında mücadele etmen gereken bir döneme gireceksin ve sen zorlanacaksın burada dikkat etmen gereken şey problem senin içinde içinde birşey var kafandan atamadığın bunu sorun yapıyorsun kendine bu sana zarar veriyor.bir hediye alacaksın yada para gelecek bir yerden ama ne çok ufak nede çok büyük 400-500 gibi bişey.hayatında sevgi anlamında sana bir fırsat çıkacak karşına bunu iyi değerlendirmelisin.mutlu olacaksın fakat ilişkinde soğuk davranırsan bu aranızda sorun çıkmasına yol açabilir buna dikkat et
o kadar mesaj atmama rağmen bana bakmamışsın aşk olsun
bana da bakabılırmısnız acaba yenı evlıyım evlılıgım hakkında sımdıden teşekkür ederım
Merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz..25 yaşında boğa burcuyum,hayatıma ne zaman,nasıl birisi girecek..aşk hayatımda neler gözüküyor:)
aşk hayatında bazı sorunlar var.buna sebep ailenizden babanız yada sizden yaşça büyük güvenilir biri acaba karşı çıkıyor olabilir mi?risk alman gerekiyor fakat bunu yapmadan önce iyice düşünmelisin buna değer mi?geçmişte ilişkinizde yaşadığınız bir haksızlıktan dolayı acı çekmişsiniz ama bu artık geçmişte kalmış.ilişkinde ayrılıktan korkuyorsun düşüncen hep bu yönde.yakın zamanda işinle ilgili yada elindeki maddi imkanınla ilgili bir kayıp yaşayabilirsin.kendini yaptığın bir hatadan kaçırdığın bir fırsat yüzünden şaşkın hissediyorsun.çevrende senin zor durumda olduğun düşünülüyor.iftira yada ihanet gibi bişey yaşadınız mı?tüm bu olumsuzluklara rağmen hayatında bu karamsarlıktan kurtulmanı sağlayacak bir fırsat çıkacak karşına yaşama sevincin olacak bu fırsatı yakalarsan sıkıntılarınızı atlatacaksınız.fakat bahsettiğim sıkıntıları geçmişte bırakmanız gerek yoksa bu mutluluğunuza gölge düşürecektir.
çok teşekkür ederim canım:):):)
bu aralar maddi kayıplar yaşadığınız bir dönemdemisiniz?kıskanç birisiniz.ileride başarıya dönüşecek bir projeye başlayacaksınız bunu tek başınıza yapmayacaksınız size yardım eden 3. bir kişi daha olacak belki eşinizle çalışıyormusunuz bilmiyorum yada o zamanda çalışıyor olurmusunuz iş ortamında tanıştığınız biri olacak ve beraber başaracaksınız ama zor olacak biraz ufak adımlarla ilerleyeceksiniz
ben çok yoruldum yorumlamakta zorlanıyorum o yüzden belki saçmalamışımdır
yanlış bir şey yapmışsın buna sebep emek verdiğin birşeyde başarılı oldum sanırken aslında başarısız olmuşsun.bu yüzden cesaretin kırılmış anlaşmazlıklar yaşamışsın.yaşadığın ilişkiye çok güvenmişsin zamanında eşinle aranızda fazla yaş farkı var mı?kafanı meşgul eden şey işle ilgili başarısız olmak sanki yeteneklerini sergilemen için imkanların kısıtlanmış kendini istediğin gibi gösteremiyorsun.yakında yeni bir işe başlayacaksınız.kendin için hırslı olduğunu düşünüyorsun.bu yeni işte rekabet ortamında bulunup zorlu engelleri aşmanız gerekebilir.eşinle aranızda seni derinden etkileyecek yoğun bir sevgi olacaksende eşine sevgini göstermekten çekinmemelisin.birbirinize tutkuyla bağlı uyumlu bir birliktelik.bir fırsat geçecek bunu kaçırmayın ilişkiniz için.işle ilgili de başarılı olacaksınız belki siz değil eşiniz içinde olabilir ama maddi anlamda da istediğiniz gibi bir yaşamınız olacak yani herşey yerli yerine oturacak şimdiki kaygılarınız geçecek
Canım benim çok teşekkürler,benim yanlışım aşırı sabırlı olmam ve haddinden vazla değer verip karşılığını görememekhayırlısı olsun umarım işle ilgili söylediklerin olur teşekkürler
Selam canım banada açabilirmisin.1 ay sonra evlenicem aralıktada sınavım var.Kafamda güzel iş alanları mevcut bunlar olucakmı evlılıgım nasıl gidecek merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?