Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

çok sagol canım kısmen dogru söylediklerin.. sanırım hiç bebek yok olsa söylerdin

aşk hayatında bazı sorunlar var.buna sebep ailenizden babanız yada sizden yaşça büyük güvenilir biri acaba karşı çıkıyor olabilir mi?risk alman gerekiyor fakat bunu yapmadan önce iyice düşünmelisin buna değer mi?geçmişte ilişkinizde yaşadığınız bir haksızlıktan dolayı acı çekmişsiniz ama bu artık geçmişte kalmış.ilişkinde ayrılıktan korkuyorsun düşüncen hep bu yönde.yakın zamanda işinle ilgili yada elindeki maddi imkanınla ilgili bir kayıp yaşayabilirsin.kendini yaptığın bir hatadan kaçırdığın bir fırsat yüzünden şaşkın hissediyorsun.çevrende senin zor durumda olduğun düşünülüyor.iftira yada ihanet gibi bişey yaşadınız mı?tüm bu olumsuzluklara rağmen hayatında bu karamsarlıktan kurtulmanı sağlayacak bir fırsat çıkacak karşına yaşama sevincin olacak bu fırsatı yakalarsan sıkıntılarınızı atlatacaksınız.fakat bahsettiğim sıkıntıları geçmişte bırakmanız gerek yoksa bu mutluluğunuza gölge düşürecektir.

o kadar mesaj atmama rağmen bana bakmamışsın aşk olsun

bütün kartların ters çıktı :)kendini güçsüz hissettiğin bir dönemdesin kendini eksik gibi hissediyorsun.yakında eşinle sonucu çok yıkıcı olmayan bir tartışma yaşayabilirsiniz bu sizde gerginlik yapabilir.istemediğiniz bir gebelik olabilir mi?inançsız birimisiniz? ilerde olduğunuz durumdan memnuniyetsizlik söz konusu olabilir hep daha iyisini isteyeceğiniz yada maddi anlamda sıkıntı içinde olup bundan kurtulmayı istemek gibi de olabilir

bana da bakabılırmısnız acaba yenı evlıyım evlılıgım hakkında sımdıden teşekkür ederım

bu aralar maddi kayıplar yaşadığınız bir dönemdemisiniz?kıskanç birisiniz.ileride başarıya dönüşecek bir projeye başlayacaksınız bunu tek başınıza yapmayacaksınız size yardım eden 3. bir kişi daha olacak belki eşinizle çalışıyormusunuz bilmiyorum yada o zamanda çalışıyor olurmusunuz iş ortamında tanıştığınız biri olacak ve beraber başaracaksınız ama zor olacak biraz ufak adımlarla ilerleyeceksiniz

ben çok yoruldum yorumlamakta zorlanıyorum o yüzden belki saçmalamışımdır

Merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz..25 yaşında boğa burcuyum,hayatıma ne zaman,nasıl birisi girecek..aşk hayatımda neler gözüküyor:)

Selam canım banada açabilirmisin.1 ay sonra evlenicem aralıktada sınavım var.Kafamda güzel iş alanları mevcut bunlar olucakmı evlılıgım nasıl gidecek merak içindeyim

çok teşekkür ederim canım:):):)

Merhabaa.. ben forumun yeni üyesiym..devamlı takip ediyordm fakat üye değldm.. açıkçası tarot falı baktırmayı çokk istiyodum ve arıyordm bakan birini. Rapisa baktığını görünce bende rica ediyim dedim..banada tarot bakabılırmısın cok ıhtıyacım var inanki..

Canım çok teşekkür ederim:)gayet güzel yorumlamışsın.

Canım benim çok teşekkürler,benim yanlışım aşırı sabırlı olmam ve haddinden vazla değer verip karşılığını görememekhayırlısı olsun umarım işle ilgili söylediklerin olurteşekkürler

rica ederim falda tutan tutmayan neler var merak ettim :)

Merhaba rapisa.
Ben aşk konusuna çok takığım bu aralar ya hayatımda kimse yok ve de olmayacak gibi.
Eski sevgilimi de tam unutmuş sayılmam zaten.
Onunla artık tamamen bitmiş midir gidişat öyle ama bir gelecek ihtimalimiz var mı onunla merak ediyorum doğrusu.
Eğer yoksa aşkı ne zaman bulacağım ben acaba.
Kısacası aşk için bir fal istesem senden.
Şimdiden teşekkür ederim.

Müsait olursan benim içinde bakabilir misin
Evliyim bu arada
Başka ne söylemem gerekiyor bilmiyorum ama

dikkatsizlik sonucu bazı maddi kayıplarınız olmuş.bu sizin tecrübesizliğinizden yada kararsızlığınızdan bazı fırsatları kaçırmanız yüzünden olmuş.işle ilgili yapacağınız atılımlarda başarısız olmaktan korkuyorsunuz.fakat endişelenmenize gerek yok moralinizin yüksek olacağı birdöneme gireceksiniz. hedeflerinize ulaşmak için yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir fırsat çıkacak karşınıza.bu fırsatı iyi değerlendirin.bu işle ilgili mevzu yakın zamanda belki birkaç gün içinde gündeme gelmiş fikirler yeni oluşmuş yani.kendine güveniyorsun hızlı bir değişim içine giriyorsun bahsettiğin evlilik olsa gerek :) bu evliliğe hazırlık sürecinde sevgilinle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir daha doğrusu sen onu yanlış anlayabilirsin.rahatlamak için dua ettiğin zamanlar olacaktır.maddi durumunuz iyi sanırım.çevrenizde sizi güçlü maddi durumu iyi biri olarak görüyorlar.güzel eğlenceli zamanlar geçireceksiniz amaçlarına ulaşmak için ihtiyaçduyduğun enerjiyi bu dönemde kendinde bulacaksın.yoluna bazı engeller çıkabilir bazen tıkandığını hissedeceksin ama üzülme bunlar ufak tatlı heyecanlar hepsi geçecek sonunda maddi manevi zenginleşeceksiniz eşinizle beraber yani evlenmiş olacaksınız maddi kazancınız da artacak yada evlenince şuanki durumunuzdan daha iyi koşullara sahip olacaksınız.

Selam canım banada açabilirmisin.1 ay sonra evlenicem aralıktada sınavım var.Kafamda güzel iş alanları mevcut bunlar olucakmı evlılıgım nasıl gidecek merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…