Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

çok teşekkür ederim rapisacım istersen ben de senin doğum haritana bakabilirim.

hayatında duraksama dönemine girmişsin bulunduğun yere aşırı bağlanmışsın değişim korkusu var.bunun sebebi otoritenizin sarsılması ve kendiniz duygusal anlamda zayıf hissetmeniz olabilir.bazı insanlarla karşı karşıya gelmişsiniz.emek verdiğiniz bir konuda hakettiğinizi alamamışsınız durumunuzu bilmiyorum yani okuyormusunuz çalışıyormusunuz.bu okuyorsanız okulunuzla ilgili olabilir çalışıyorsanız terfinizin gecikmesi gibi olabilir.hedefinize ulaşmanız için uygun koşullar oluşuyor.yakın geçmişte 3-5 gün içinde ummadığınız bir bitiş yaşamışsınız bu ilişkiniz varsa bir ayrılık olabilir.eğer ilişkiniz varsa sevgiliniz ateş grubundan birimi eğer öyleyse tekrar size dönecek.senin kendine güvenli durman gerekli.eğer ilişkin yoksa ev ile ilgili yapmayı düşündüğün planını yakında uygulamaya sokacaksın.
emeklerinizin karşılığını alamadığınız için maddi sorunlar yaşıyorsunuz bu yüzden endişelisiniz.çevrenizdekiler sizin adil sorumluluk alabilen, biri olduğunuzu düşünüyorlar.işlerinde hakettiğini alamıyorsun dedim ya sanırım bu yüzden başarmak için yanlış yollara sapabilirsin yada normalde kendini götereceğin bir işte hakettiğini alamadığın için uğraşmayacaksın.bulunduğun ortamdan uzaklaşıp kendini yalnız hissedebilirsin

Merhaba rapisa vaktin varsa benim için de bakabilir misin?

Teşekkür ederim ağzınıza sağlık

Vaktin varsa bana da bakabilir misin rapisa, okul ve iş için... Şimdiden teşekkür ederim

Söylediklerinizin büyük çoğunluğu doğru gerçekten. İş konusunda uğraşıp uğraşıp başaramayınca vazgeçme durumu söz konusu. İlişki konusuna gelince evliyim eşim şu an yanımda değil belki bahsettiğiniz mesafe olarak ayrılıktır. Gerçekten çok beğendim teşekkür ederim.

cnm benım falımada bakabılırmısın yapmayı dusundugum evlılıkle ılgılı

Son düzenleme:
sınavla ilgili tek kart çektim canım "projelerin ve fikirleri başarılı sonuçlandıramama,inişli çıkışlı şans,geçici hevesler peşinde koşarak işlere gereken önemi vermeme" gibi şeyler çıktı dünde açtığımda pek olumlu şeyler çıkmamıştı malesef

eski ilişkinle ilgili yaptığın hataların sonuçlarıyla yüzleşmekten ve kendine özeleştiri yapmaktan kaçınmamalısın.tarafsız ve adil olursan ancak sorunlarına uygun çözümler bulabilirsin.canım içine apanıp insanlardan uzaklaşma yolunu seçersen ve ilişkinde tek taraflı düşünürsen hata edersin.ama sen öyle yapacaksın içine kapanıp dertlerini sürekli gündemde tutacaksın bu senden kaynaklanıyor aslında hayatın düşündüğün gibi kötü seyretmiyor sen kendini boşuna yıpratıyorsun öyle hissettim.

rapisacım banada sınav ve eski sevgilimle ilgili bakar mısın? kahve bakarım

selam bana da yeni okulumda benı nelerın bekledııne daır bı fal bakarmısın yenı atandım okula daha hiç görmedım arkadaslarıda görmedım yaz tatılı bıtmedı henuz

ya aslında çalışıyorum sınava ama allah allah niye öyle çıktı ki.eski sevgilimlede konuşmuyoruz ki yüzleşiyim canım.bu senin falların bana hiç tutumuyo niye ya pööf

canım sen senden yaşça biraz daha büyük bir bayanı mı kıskandın bu günlerde yani eşinden falan.bu insan pek iyi bir kadın değil gibi geldi bana.canım yakında seni hayal kırıklığına uğratacak bir olay yaşayabilirsin senin biraz daha gerçek hayata yaklaşman gerek isteklerini gerçek bir zemine oturtup sorumluluklarını unutmamalısın.etrafındaki senin için kötü düşünen yada arkandan iş çeviren birini farkedeceksin.

ay rapis bana da baksana şöyle yaın gelleceğimle ilgili ne görüyorsun...

canım eski ilişkinle görüşmüyorsun ama bilemiyorum belki hataların olmuştur bu sebepten ayrılmışsınızdır senin hatalarınla yüzleşmen gerektiği gibi şeyler çıktı belkide ilerde başkasıyla yada onunla tekrar başladığında aynı hataları yapma diye olabilir

ya aslında çalışıyorum sınava ama allah allah niye öyle çıktı ki.eski sevgilimlede konuşmuyoruz ki yüzleşiyim canım.bu senin falların bana hiç tutumuyo niye ya pööf

Aaa tarot falına daha önce hiç baktırmadım.Banada bakın lütfen banadaaa :)

eşim mi beni bir hayal kırklığına uğratacak?

kıskanma olayı geçmişte yaşandı hala sindiremiyorum o ayrı...hatta boşanma sebebim bilene olabilir...

14.03.1985 karabük fakat doğum saatim net değil yükselenim başak yada aslan sanırım ikindi ezanı vaktinde doğmuşum malesef saati tam bilmiyorum

Güneşin yani esas burcun balık olduğu için hassas,nazik,uyumlu,alçakgönüllü bir yapın var ve sezgilerin kuvvetli.Yükselenin büyük ihtimal başak ki bu yüzden insanlar seni olduğunun aksine pek de duygusal görmüyor.İnsanlar senin çok düzenli,disiplinli ve temiz olduğunu düşünebilirler.Dikkatli bir yapın vardır.Ay burcun oğlak ve bu bana sende biraz duygu ve mantık çatışması olduğunu hissettirdi.Ayın oğlakta olduğu için soğuk görünürsün ve insanlara güven konusunda sıkıntı çekersin.istediğin ve elde ettiğin şeylerden çabuk sıkılırsın.Ketumsun.Saygıdeğer ve onurlu bir eş arıyorsun eşinle gurur duymaya ihtiyacın var.İki veya daha fazla evlilik veya beraberlik söz konusu olabilir.Pek istemeden çocuk sahibi olabilirsin.Metafizikle ilgilendiğin haritanda çok açık.farklı bir yapın var ve bu da bir takım çatışmalara neden olabilir.Zekanla insanları etkileyip fikirlerini değiştirebilirsin.Öğrenim hayatının ilk devrelerinde arkadaşlarla olsun akraba ve komşularla olsun sorunların olur ve sana yapılanı asla unutamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…