- 23 Ağustos 2013
- 82
- 6
- 48
bu aralar yolculuk yapmayı düşünüyorsunuz.hayatınızda değişen şartları kontrol edip yönetebiliyorsunuz.geçmişte kendi hatanız yüzünden acı yaşamışsınız .yakın geçmişte size bir haksızlık yapılmış bu sizi durgunlaştırmış.yakında aile yaşantınızda sorunlar yaşayabilirsiniz bazı psikolojik sorunlarınız olabilir ama siz sorunları büyütüyorsunuz.ailenize karşı mahcup olacağınız bir duruma düşebilirsiniz.olaylar karşısında sabırsız endişeli yaklaşımız olumsuz sonuçlara yol açabilir emeklerinizin karşılığını alamayabilirsiniz belki de aslında çabalıyorsunuz ama haklıyken tavrınız yüzünden haksız konuma geçeceksiniz.ilişkiniz varmı bilmiyorum ama ilişkiniz varsa kalp kırıklığınız olabilir.sonunda kendinizi dinlemek için manevi arayış içine gireceksiniz bu sizin için iyi olacak.yalnız olmayı kendiniz isteyip mutlu olacaksınız.huzurlu olacaksınız fakat çevreniz bu tavrınızı küskünlük olarak algılayabilirler.iç dünyana yöneleceksin yani biraz olumsuzluklar yaşasanda sonunda huzurlu olacaksın
Merhaba rapisa vaktin varsa benim için de bakabilir misin?
hayatınızda ruhsal aydınlanma yaşadığınız önemli bir adım atmışsınız.bir fırsat çıkmış karşına onu değerlendirmişsin.sanırım işle ilgili yada maddi bir konu.hayatın sana sunduğu avantajlardan faydalanıyorsun ama mükemmeliyetçi yapın işleri zorlarştırıyor.amaçlarını belirlerken zoru seçmek yerine ulaşılabilir olanı seçersen daha doğru seçimler yapabilirsin.yakın zamanda dürüst olmayan rakipleriniz karşısında yenilgiye uğramışsınız.yakın zamanda maddi kayıplarınız olabilir yada çalışıyorsanız emeğinizin karşılığını alamamak gibi bir durum.çevrenizdekiler sizin belli bir şeye tam olarak odaklanamadığınız için başarısız olduğunuzu düşünüyorlar.çalışıyorsunuz sanırım.yoğun ve yorucu bir çalışma temposuna gireceksiniz burada statüce sizden üstün birinden tavsiye yada yardım alabilirsiniz.ilişkiniz varsa ilişkinizde sorun yaşayabilirsiniz bu eski bir ilişkinizden kaynaklı sorunlarda olabilir.mükemmeliyetçi yapınız ilişkinizi de olumsuz etkiliyor fakat karşınızdaki kişide öyle bulunmaz hint kumaşı değil zaten.:) neyse canım umarım mutlu olursun
çok teşekkür ederim rapisacımistersen ben de senin doğum haritana bakabilirim.
aa gerçekten mi bakarsan çok sevinirim canım bunun için neler gerekiyor
doğum tarihi,saati ve yeri
hayatında duraksama dönemine girmişsin bulunduğun yere aşırı bağlanmışsın değişim korkusu var.bunun sebebi otoritenizin sarsılması ve kendiniz duygusal anlamda zayıf hissetmeniz olabilir.bazı insanlarla karşı karşıya gelmişsiniz.emek verdiğiniz bir konuda hakettiğinizi alamamışsınız durumunuzu bilmiyorum yani okuyormusunuz çalışıyormusunuz.bu okuyorsanız okulunuzla ilgili olabilir çalışıyorsanız terfinizin gecikmesi gibi olabilir.hedefinize ulaşmanız için uygun koşullar oluşuyor.yakın geçmişte 3-5 gün içinde ummadığınız bir bitiş yaşamışsınız bu ilişkiniz varsa bir ayrılık olabilir.eğer ilişkiniz varsa sevgiliniz ateş grubundan birimi eğer öyleyse tekrar size dönecek.senin kendine güvenli durman gerekli.eğer ilişkin yoksa ev ile ilgili yapmayı düşündüğün planını yakında uygulamaya sokacaksın.
emeklerinizin karşılığını alamadığınız için maddi sorunlar yaşıyorsunuz bu yüzden endişelisiniz.çevrenizdekiler sizin adil sorumluluk alabilen, biri olduğunuzu düşünüyorlar.işlerinde hakettiğini alamıyorsun dedim ya sanırım bu yüzden başarmak için yanlış yollara sapabilirsin yada normalde kendini götereceğin bir işte hakettiğini alamadığın için uğraşmayacaksın.bulunduğun ortamdan uzaklaşıp kendini yalnız hissedebilirsin
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
rapisacım banada sınav ve eski sevgilimle ilgili bakar mısın? kahve bakarım
selam bana da yeni okulumda benı nelerın bekledııne daır bı fal bakarmısın yenı atandım okula daha hiç görmedım arkadaslarıda görmedım yaz tatılı bıtmedı henuzsınavla ilgili tek kart çektim canım "projelerin ve fikirleri başarılı sonuçlandıramama,inişli çıkışlı şans,geçici hevesler peşinde koşarak işlere gereken önemi vermeme" gibi şeyler çıktı dünde açtığımda pek olumlu şeyler çıkmamıştı malesef
eski ilişkinle ilgili yaptığın hataların sonuçlarıyla yüzleşmekten ve kendine özeleştiri yapmaktan kaçınmamalısın.tarafsız ve adil olursan ancak sorunlarına uygun çözümler bulabilirsin.canım içine apanıp insanlardan uzaklaşma yolunu seçersen ve ilişkinde tek taraflı düşünürsen hata edersin.ama sen öyle yapacaksın içine kapanıp dertlerini sürekli gündemde tutacaksın bu senden kaynaklanıyor aslında hayatın düşündüğün gibi kötü seyretmiyor sen kendini boşuna yıpratıyorsun öyle hissettim.
sınavla ilgili tek kart çektim canım "projelerin ve fikirleri başarılı sonuçlandıramama,inişli çıkışlı şans,geçici hevesler peşinde koşarak işlere gereken önemi vermeme" gibi şeyler çıktı dünde açtığımda pek olumlu şeyler çıkmamıştı malesef
eski ilişkinle ilgili yaptığın hataların sonuçlarıyla yüzleşmekten ve kendine özeleştiri yapmaktan kaçınmamalısın.tarafsız ve adil olursan ancak sorunlarına uygun çözümler bulabilirsin.canım içine apanıp insanlardan uzaklaşma yolunu seçersen ve ilişkinde tek taraflı düşünürsen hata edersin.ama sen öyle yapacaksın içine kapanıp dertlerini sürekli gündemde tutacaksın bu senden kaynaklanıyor aslında hayatın düşündüğün gibi kötü seyretmiyor sen kendini boşuna yıpratıyorsun öyle hissettim.
ay rapis bana da baksana şöyle yaın gelleceğimle ilgili ne görüyorsun...
ya aslında çalışıyorum sınava ama allah allah niye öyle çıktı ki.eski sevgilimlede konuşmuyoruz ki yüzleşiyim canım.bu senin falların bana hiç tutumuyo niye ya pööf
canım sen senden yaşça biraz daha büyük bir bayanı mı kıskandın bu günlerde yani eşinden falan.bu insan pek iyi bir kadın değil gibi geldi bana.canım yakında seni hayal kırıklığına uğratacak bir olay yaşayabilirsin senin biraz daha gerçek hayata yaklaşman gerek isteklerini gerçek bir zemine oturtup sorumluluklarını unutmamalısın.etrafındaki senin için kötü düşünen yada arkandan iş çeviren birini farkedeceksin.
14.03.1985 karabük fakat doğum saatim net değil yükselenim başak yada aslan sanırım ikindi ezanı vaktinde doğmuşum malesef saati tam bilmiyorum
cnm benım falımada bakabılırmısınyapmayı dusundugum evlılıkle ılgılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?