Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

aşk ilişkin varmı bilmiyorum ama duygusal anlamda bunalmışsın bir ilişkin varsa soğumuşsun.sanırım sadakatsizlikten şüpheleniyorsun.erkek arkadaşın varsa ve böyle birşeyden şüpheleniyorsan bence aldatma gibi bir durum söz konusu değil bu yüzden ayrıldıysanız eğer sevgilin sana geri dönecek .eğer sevgilin yoksa yakın zamanda hava grubundan bir erkek çıkacak karşına dizayn yada mimarlık gibi bir işi olabilir.güvenilir biri gibi.parasal konularda başarılı biri olabilir ilerde büyüteceği bir işe girişmeyi düşünüyor.

Baktım herkes bişeyler istiyor ben de eksik kalmıyım dedim
Bana da bakar msıın canım,aşk hayatım için olsun hadi
Koç burcuyum,20 yaşındayımBaşka bilgiler de veriliyo mu bilmiyorum:2:

Canım rica etsem bana da bakar mısın? olumlu şeyler duymak istediğimden midir nedir, öyle olur da gerçekleşir inşallah :)
23 yaşındayım. İkizler burcuyum.

Son düzenleme:
kalbin kırılmış bunun üzüntüsünü yaşıyorsun ama artık eskisi kadar acıtmıyor hafiflemiş.sanırım bir yanlış anlaşılma var.birde alakasız ama sevdiğiniz bir insanın acısını mı yaşıyorsunuz ne bileyim kızkardeş anne gibi birinin hastalanması yaralanması Allah korusun vefatı gibi?yönünüzü kaybetmiş gibisiniz.gerçekçi olmayan fikirler hep kafanızda bunlar gerçek olabilir mi diyorsunuz inanmak istemiyorsunuz bunlara sanırım zaten doğru da değil.fakat bazı sorunlarınız olsa da siz istikrarlı bir şekildde vazgeçmeden mücade ediyorsunuz edeceksiniz bazı yaralar alsanızda sonunda başaracaksınız.

Canım umarım yormuyorumdur banada bakar mısın acaba ? ikizler burcuyım yaşım 21

Canım bana da bakar mısın :) 22 yaşındayım yay burcuyum.aşk, iş ve eğitim için bakar mısın bu ara özellikle eğitimle ilgili kafam çok karışık da çok süper olur ya bakarsan

canım sen işten mi ayrıldın?psikolojik rahatsızlığın var sanırım ama küçük şeyleri çok takıyorsun aslında hayatındaki sorunlar çoğu kişinin hayatında olan şeyler.alacaklarını toparlayamama gibi bir durumun varmı?yakın zamanda hayatın yoluna girecek geleceğine güvenle bakacaksın ve mutlu olacağın güzel bir ilişki yaşayacaksın.fakat daha iyi bir yaşam için mücadelen devam edecek

canım bana bakarsan cok sevindirik olurum yaş oldu burç boğaşimdiden tsk ederim

Canım evet kalbim kırık dediğin gibi eskisi kadar takmıyorum yanlış anlaşılma var çok doğru..Umarım kötü bi haber almam öyle dedin korktum hastalık, vefat .ama ailede bir takım küslükler var sanırım o şekilde yorumlanabilir..Çok teşekkür ederim eline sağlık..

ilk defa iskambil deniyorum sende

kpss için :bir yerden büyük bir müjde ve sevinçli bir haber gelecek.eğer niyetiniz paraya dair ise pek yakında elinize çokça para geçecek.şayet evlat sahibi olmak isteğinde iseniz bu dileğinizde yerine gelecek ve hayırlı bir evlat sahibi olacaksınız.uzaktaki bir tanıdığınızdan sevinçli bir haver alacaksınız ve birkaç kişi size misafirliğe gelecek.ömrünüz uzun olacak ve maddi sıkıntıya maruz kalmayacaksınız.

bebek için: çocuğum olmuyor diye kendinizi üzüp duruyorsunuz merak etmeyin Allah dualarınızı kabul edecek ve size hayırlı bir evlat ihsan edecektir. eşinizin size sadakatsizliğinden endişeniz varsa hiç endişelenmeyin aranızdaki gerginlik hiçbir zaman ayrılmaya yol açmayacak.beklediğiniz hediyeyi pek yakında alacaksınız.

evliliğin için.başkaları gibi neden zengin olamıyorum hayatım onlar gibi refah ve saadet içinde geçmiyor diye kendinizi üzüp duruyorsunuz.başkalarını kıskanmak doğru değildir.marifet mevcut koşullar içerisinde mutlu olmayı başarabilmektir.ömrünüz sağlıklı geçecek,ne evlat acısı nede başka bir dertle karşılaşmayacaksınız

canım falında çıkan şeylerde doğru olan olmayan şeyleri yazarmısın

wbugünnn evlilik yıl dönümümmm bunu hatrına banada bakarmısın acaba tatlımm
kpss, evliliğim ve özellikle en önemlisi bebekk içinnn

yaşım 26

burcum aslann

arkadaşlar ben herkesin falına yetişemiyorum elimden geldiğince sırayla bakmaya çalışıyorum bir yerden sonra da yoruluyorum bakabildiğim kadar bakmaya çalışıyorum falına bakamadığım arkadaşlar alınmasınlar neden bakmıyorum diye

ama bana bu gece bak bekliyorum seni güzel şeyler söyle motivasyona ihtiyacım çoooooooooooookkkkkkkkkk fazla söz rahatsız etmem seni yarın

iskambil kartı çektim senin için.
talihin açılıyor ve kara günlerin geçiyor.teşebbüs edeceğiniz her işte sizin için başarı görünmektedir.yolculuktan soruyorsanız seyahat yapmanız yerinde bir karar olur.size uzaktaki bir yakınınızdan hayırlı bir haber gelecek, gurbetteki yolcunuza sağ salim kavuşacaksınız.evlenmek niyetinde iseniz bugünlerde çıkacak kısmetleri kaçırmamalısınız.zira bugün için size cazip görünmeyen evlenme teklifleri ileride size parlak neticeler doğurabilir.yani evlilik düşüncesinde olanlar bu düşünceyi ileriki zamanlara bırakmamalıdırlar.

Bana da bakar mısınız.yaş 35 burç kova

canım bende 28 yaşımda ve balık burcuyum.
tarot falın
bu aralar maddi sorunlarınız sizi zorluyor.nedense birazda buna babanız sebep gibi geldi bana riskli bir yatırım mı yaptı?yanlış bir yatırım yapmış sanırım yada zamanlaması yanlış olmuş.bir ilişkin varmı canım eğer varsa erkek arkadaşınla aranız nasıl bilemiyorum ama pek güvenmiyorsun sanırım ona ve ilişkiyi bitirmede kararsızlık yaşıyorsun.4.kartında da yine şu çıktı"aç gözlü kibirli yada inatçı insanların yol açtığı parasal sorunlar".yakın zamanda hayat size anlamsız gelmeye başlayıp kendini boş bir dünyada amaçsızca yaşıyor gibi hissedebilirsiniz.ilişkiniz varsa ayrılma yaşayabilirsiniz.hile yalancılık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz ayrılık bu yüzden olabilir.etrafınızdakiler bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmanız gerektiğini düşünüyorlar belki bu şekilde sıkıntılarınızı atlatmanız daha kolay olur diye.buraya kadarki yorumlarım pek olumlu değildi canım ama umutsuz olma ilerde yeni bir işin kariyerinde olumlu gelişmeler olacak.maddi sıkıntılarını atlatacaksın inşALLAH.evlimisin bilmiyorum ama ilerde mutlu bir evliliğin yuvan sevgi ve saygı olan evliliğin olacak mutlu olacaksın.eşine güveneceksin.şansın açık olacak.bir yerden bir miras kalması gibi bir durum söz konusu olabilir yada yüklü bir para gelebilir ama ilerde evlendikten sonra

slmlar. yaş 28 balık burcuyum bana da bakabilir misiniz, şimdiden teşekkürler:)

yeni bir ilişkiye başlamışsın yada başlamayı düşünüyorsun, başlamak üzeresin.bu başlangıç doğru bir başlangıç olmayabilir.seni bunaltıp,kendini yetersiz hissedip soğumana sebep olabilir.kısırlık gibi bir durum söz konusu olabilir ama erkek arkadaşın mı sen mi bilmiyorum.canım sen hislerinle hayatına yön veren hislerine güvenen ve çoğunlukla yanılmayan birisin.güçlü bir kişiliğe sahipsin.kendine güveniyorsun.bir hedefe yöneldiğinde başarılı oluyorsun çoğunlukla.canım erkek arkadaşın su grubundan mı yada sevgili olmayı düşündüğün kişi öyleyse bu kişi seni hayal kırıklığına uğratabilir.zarar verebilir sana bu belki duygusal anlamda bir zarar olabilir.

ben de ben de ben deee lütfeen
29 terazii

bana da bakarsa çok mutlu olurumm

25 yaşındayım yengeç burcuyum. aşk ve iş hayatı için istiyorum

şimdiden teşekkürler...

bana da bakabilir misin canım, çok sıkıntılıyım, bunaldım

ekimde 29 olucam. Terazi burcuyum. Aşk hayatı ve aile haytaı ile ilgili bilgi almak isterim. zor durumdayım canımm

canım sana iskambil kartı çektim buna da bugün başladım bakmaya pekte anlamıyorum hadi hayırlısı ama daha olumlu şeyler çıkıyor ne güzel

kpss için iskambilbir yolculuğa çıkıp çıkmamakta tereddüttesiniz.bu yolculuğun sonu senin için çok hayırlı olacak.bir taraftan beklediğiniz hayırlı bir haber alacaksınız.aynı zamanda birinden beklediğiniz hediyeyi de alacaksın.hayatınız tam bir saadet içinde geçmese bile devamlı sıkıntı içinde olMAyacaksın.ömrün uzun olacak ve evlatlarından hayırlı olacak.

aşk hayatın için tarot:var olan ilişkinden ideallerin uğruna vazgeçmişsin sanırsam.öyle mi merak ettim?erkek arkadaşınla ilgili yanlış kötü bir haber almışsın.sanırım kendiside biraz kendini vazgeçilmez sanan biriymiş.yolculuğa çıkmayı düşünüyorsun sanırım bence çık. tabi fala göre karar vermede canım.duygusal anlamda aşkının bittiğini düşüneceksin bu ilişkinin güvensiz olduğunu seni mutsuz edeceğini düşüneceksin.canım kendine dikkat et ciddi bir kaza atlatabilirsin Allah korusun

Canım bana da bakar mısın :) 22 yaşındayım yay burcuyum.aşk, iş ve eğitim için bakar mısın bu ara özellikle eğitimle ilgili kafam çok karışık da çok süper olur ya bakarsan

rapisa cnm bana da bakarmısın ne olur teşekkür ederim şimdiden ne yazmam gerekecek söylersen
ben 4 mayıs doğumluyum boğa burcuyum 31 yaşındayım ben evliliğimde bebişim için baktırıcaktım malesef bizim bebişimiz olmuyorda....:::

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…