Baktım herkes bişeyler istiyor ben de eksik kalmıyım dedim
Bana da bakar msıın canım,aşk hayatım için olsun hadi
Koç burcuyum,20 yaşındayımBaşka bilgiler de veriliyo mu bilmiyorum:2:
Canım umarım yormuyorumdur banada bakar mısın acaba ? ikizler burcuyım yaşım 21
canım bana bakarsan cok sevindirik olurum yaş oldu burç boğaşimdiden tsk ederim
kalbin kırılmış bunun üzüntüsünü yaşıyorsun ama artık eskisi kadar acıtmıyor hafiflemiş.sanırım bir yanlış anlaşılma var.birde alakasız ama sevdiğiniz bir insanın acısını mı yaşıyorsunuz ne bileyim kızkardeş anne gibi birinin hastalanması yaralanması Allah korusun vefatı gibi?yönünüzü kaybetmiş gibisiniz.gerçekçi olmayan fikirler hep kafanızda bunlar gerçek olabilir mi diyorsunuz inanmak istemiyorsunuz bunlara sanırım zaten doğru da değil.fakat bazı sorunlarınız olsa da siz istikrarlı bir şekildde vazgeçmeden mücade ediyorsunuz edeceksiniz bazı yaralar alsanızda sonunda başaracaksınız.
wbugünnn evlilik yıl dönümümmm bunu hatrına banada bakarmısın acaba tatlımm
kpss, evliliğim ve özellikle en önemlisi bebekk içinnn
yaşım 26
burcum aslann
arkadaşlar ben herkesin falına yetişemiyorum elimden geldiğince sırayla bakmaya çalışıyorum bir yerden sonra da yoruluyorum bakabildiğim kadar bakmaya çalışıyorum falına bakamadığım arkadaşlar alınmasınlar neden bakmıyorum diye
Bana da bakar mısınız.yaş 35 burç kova
slmlar. yaş 28 balık burcuyum bana da bakabilir misiniz, şimdiden teşekkürler:)
ben de ben de ben deeelütfeen
29 terazii
Canım bana da bakar mısın :) 22 yaşındayım yay burcuyum.aşk, iş ve eğitim için bakar mısın bu ara özellikle eğitimle ilgili kafam çok karışık da çok süper olur ya bakarsan
rapisa cnm bana da bakarmısın ne olur teşekkür ederim şimdiden ne yazmam gerekecek söylersencanım sana iskambil kartı çektim buna da bugün başladım bakmaya pekte anlamıyorum hadi hayırlısı ama daha olumlu şeyler çıkıyor ne güzel
kpss için iskambilbir yolculuğa çıkıp çıkmamakta tereddüttesiniz.bu yolculuğun sonu senin için çok hayırlı olacak. bir taraftan beklediğiniz hayırlı bir haber alacaksınız.aynı zamanda birinden beklediğiniz hediyeyi de alacaksın.hayatınız tam bir saadet içinde geçmese bile devamlı sıkıntı içinde olMAyacaksın.ömrün uzun olacak ve evlatlarından hayırlı olacak.
aşk hayatın için tarot:var olan ilişkinden ideallerin uğruna vazgeçmişsin sanırsam.öyle mi merak ettim?erkek arkadaşınla ilgili yanlış kötü bir haber almışsın.sanırım kendiside biraz kendini vazgeçilmez sanan biriymiş.yolculuğa çıkmayı düşünüyorsun sanırım bence çık. tabi fala göre karar vermede canım.duygusal anlamda aşkının bittiğini düşüneceksin bu ilişkinin güvensiz olduğunu seni mutsuz edeceğini düşüneceksin.canım kendine dikkat et ciddi bir kaza atlatabilirsin Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?