Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

uykularınızı kaçıran bir üzüntü yaşıyorsunuz.maddi durumunuzdan kaynaklanıyor olabilir üzüntünüz fakat bu sıkıntınız size yeni fırsatları getirebilir.ölüm korkusu mu yaşıyorsunuz yada ciddi bir rahatsızlığınız olduğundan mı şüpheleniyorsunuz.çalışıyormusunuz işinizde beklediğiniz bir terfi yada başarınız başkasına mı verildi.yakın geçmişte çocukluk arkadaşınızla bir görüşmeniz mi oldu.yakın zamanda yakınlarınızla beraber bir kutlama yapacaksınız.eğitiminle ilgili kendini geliştirmek istiyorsun bu işle ilgili birşey de olabilir olduğundan daha da iyisi olmak istiyorsun.etrafındakiler eğer çalışıyorsan daha çok iş arkadaşların olabilir senin durgun olduğunu ve yanlış karar verdiğini düşünüyorlar.işinle ilgili bir sıkıntı yaşayabilirsin işten çıkarılma gibi yada başarısızlık.sağlığınıza dikkat edin bir hastalığa yakalanma olasılığınız olabilir

35 yaşındayım Burcum Yengeç

bana da açar mısın canım? aşk ile ilgili

canım sen balık burcumusun yada su grubundan başka bir burç.güçlü sezgilerin var ve hayatında sana yol göstermesi için bunları kullanıyorsun.seni mutlu eden insanlarla paylaşmadığın bir sırrın var.hayatında başarılı olmasan bile mutlu olacak birşeyler bulabiliyorsun ne güzel.ince düşünen birisin sanıyorsunki herkes senin gibi halkubi kazın ayağı öyle değil :2: şaka neyse bu yüzden üzüldüğün zamanlar oluyor insanlar senin ince ruhunu anlamıyor diye üzülme canım bende öyleyim.sen tabi aşk hayatınla ilgili sormuştun hayatında biri de yok sanırsam.ama kartında iyi bir ilişki mutlu bir evlilik yazıyor o zaman bende düşündümki ya şuan bir ilişkin var yada olmak üzere.bulunduğun ortamda kendini güvende hissetmediğin birşeyler olabilir dikkat et.düzgün bir yaşam tarzınla beraber mutlu bir ilişkin olacak.bir karar almadan önce anlayışlı ve değişimlere açık olduğunu göstermelisin.fakat bu ilişkide olursa tabi partnerin senin umduğun gibi biri çıkmayabilir mutsuz olabilirsin.
ya böyle şeyler yazınca da kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum :2:

bakarım canım link ya da resim atarsın :)

Rapisa teşekkür ederim gönlüne eline sağlık çalışıyorum ancak yeni doğum yaptım izinliyim Esimle ilgili problemlerim var ona göre yorumlarsan sevinirim

canım ona da artık kısmet olursa başka bir zaman bakarım yoruldum artıkın :2:

Rapisa teşekkür ederim gönlüne eline sağlık çalışıyorum ancak yeni doğum yaptım izinliyim Esimle ilgili problemlerim var ona göre yorumlarsan sevinirim

hayır canım tersine ateş grubundanım ama doğru ince ruhlu olduğum :) biri yok hadi bakalım umarım hayırlısı olur. son kısmı anlayamadım. fakat bu ilişkide olursa tabi partnerin senin umduğun gibi biri çıkmayabilir mutsuz olabilirsin. yeni başlayacağım ilişkide mi mutsuz olacağım

ewt canım yeni ilişkinde

canım bana bakarsan cok sevindirik olurum yaş oldu burç boğaşimdiden tsk ederim

wbugünnn evlilik yıl dönümümmm bunu hatrına banada bakarmısın acaba tatlımm
kpss, evliliğim ve özellikle en önemlisi bebekk içinnn

yaşım 26

burcum aslann

Son düzenleme:
Bana da bakar mısınız.yaş 35 burç kova

slmlar. yaş 28 balık burcuyum bana da bakabilir misiniz, şimdiden teşekkürler:)

banada bakarmısın rica etsem yaşım 30 burcum akrep özel bi konu yok genel olarak

çooooook teşekkür ederim baktığın için canım

enerjiğim doğru başarıyı hedeflerim fakat gereken çabayı göstermem çok doğru kendimde farkındayım bunun tahammülsüzüm çabuk sıkılıyorum evet çalışmadım daha öncede şimdide öğrenciyim evdeyim hep para kaybetmedim çevremdekiler üzerinde egemenlik kurmak huyum değildir ben kurmadığım gibi benim üstümde de kurulmasını asla istemem erkek arkadaşımdan ayrıldım ama ben kötülük gördüm malesef çok şükür gerçek yüzünü gördümde kurtuldum bir maddi kazancım yok dediğim gibi öğrenciyim burs falan işte sağlığımla ilgili dün gece başlayan bir sorun yaşıyorum hemde çok kötü kendimi üstün görmek gerçekten en son yapacağım şeydir öyle kişileride sevmem :) çook sağol tekrardan Allah razı olsun :)

sanırım bir ilişkin var ve duygularından yada ilişkinizden emin değilsin yani bu ilişkinin sonu ne olacak diye düşünüyorsun.burada kafanı kurcalayan bir konuda erkek arkadaşının maddi durumu belki işi yok yada getirisi az bir işi var.hisleri kuvvetli güzel birisin.mutlu bir evliliğin olsun istiyorsun.dürüst güvenilir sadıksın.babanız yada yada size sözü geçen başka bir erkek büyüğünüzle ilgili sorunlarınız var bu belkide ilişkinizi onaylamaması olabilir.yada babanız otoriter biri sizin yaşam tarzınızı onaylamıyordur bilemiycem.yakınınızda sizden yaşça büyük hava grubundan olabilir bir kadın var bu kişi güvenilmez ve entrikacı biri ona dikkat edin geçen 4-5 gün içinde size bir kötülük yapmış.sevdiğiniz bir erkek belki kardeşiniz yada öyle biri bir hastalık geçirecek yakın zamanda.erkek kardeşiniz varmı bilmiyorum ama onun tarafından yakın bir zamanda haksız bir suçlamaya maruz kalabilirsiniz.etrafındakiler senin depresyonda yada ruhsal bir bunalımda olduğunu düşünüyorlar.ilerde ailenizde sorun yaşadığınız kişileri affedeceksiniz ve mutlu olacaksınız.eşiniz ve çocuklarınızla beraber mutlu huzurlu bir yuvanız olacak burada size ilk ailenizde destek olacaklar.kendinizi güvende hissedeceksiniz.yalnız babanızın fikirleri yüzünden evlendiğinizde yuvanızda sorun çıkabilir buna dikkat edin. belkide evlisindir :26:

canım falında çıkan çıkmayan şeyleri yazarmısın

Bende istiyorum lütfen hayatımın gidişatı yönünde. teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…