35 yaşındayım Burcum Yengeç
uykularınızı kaçıran bir üzüntü yaşıyorsunuz.maddi durumunuzdan kaynaklanıyor olabilir üzüntünüz fakat bu sıkıntınız size yeni fırsatları getirebilir.ölüm korkusu mu yaşıyorsunuz yada ciddi bir rahatsızlığınız olduğundan mı şüpheleniyorsunuz.çalışıyormusunuz işinizde beklediğiniz bir terfi yada başarınız başkasına mı verildi.yakın geçmişte çocukluk arkadaşınızla bir görüşmeniz mi oldu.yakın zamanda yakınlarınızla beraber bir kutlama yapacaksınız.eğitiminle ilgili kendini geliştirmek istiyorsun bu işle ilgili birşey de olabilir olduğundan daha da iyisi olmak istiyorsun.etrafındakiler eğer çalışıyorsan daha çok iş arkadaşların olabilir senin durgun olduğunu ve yanlış karar verdiğini düşünüyorlar.işinle ilgili bir sıkıntı yaşayabilirsin işten çıkarılma gibi yada başarısızlık.sağlığınıza dikkat edin bir hastalığa yakalanma olasılığınız olabilir
bana da açar mısın canım? aşk ile ilgili
canım sen bildiğim kadarıyla kahve falı bakıyorsun sende bana kahve falı bakarmısın
bakarım canım link ya da resim atarsın :)
bakarım canım link ya da resim atarsın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...naya-karsilik-iskambil-fali-bakiyorum-12.html
bu linkte en üstte canım bende sana tarot açıyorum
Rapisa teşekkür ederim gönlüne eline sağlık çalışıyorum ancak yeni doğum yaptım izinliyim Esimle ilgili problemlerim var ona göre yorumlarsan sevinirim
canım sen balık burcumusun yada su grubundan başka bir burç.güçlü sezgilerin var ve hayatında sana yol göstermesi için bunları kullanıyorsun.seni mutlu eden insanlarla paylaşmadığın bir sırrın var.hayatında başarılı olmasan bile mutlu olacak birşeyler bulabiliyorsun ne güzel.ince düşünen birisin sanıyorsunki herkes senin gibi halkubi kazın ayağı öyle değil :2:şaka neyse bu yüzden üzüldüğün zamanlar oluyor insanlar senin ince ruhunu anlamıyor diye üzülme canım bende öyleyim.sen tabi aşk hayatınla ilgili sormuştun hayatında biri de yok sanırsam.ama kartında iyi bir ilişki mutlu bir evlilik yazıyor o zaman bende düşündümki ya şuan bir ilişkin var yada olmak üzere.bulunduğun ortamda kendini güvende hissetmediğin birşeyler olabilir dikkat et.düzgün bir yaşam tarzınla beraber mutlu bir ilişkin olacak.bir karar almadan önce anlayışlı ve değişimlere açık olduğunu göstermelisin.fakat bu ilişkide olursa tabi partnerin senin umduğun gibi biri çıkmayabilir mutsuz olabilirsin.
ya böyle şeyler yazınca da kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum :2:
hayır canım tersine ateş grubundanımama doğru ince ruhlu olduğum :) biri yok hadi bakalım umarım hayırlısı olur. son kısmı anlayamadım. fakat bu ilişkide olursa tabi partnerin senin umduğun gibi biri çıkmayabilir mutsuz olabilirsin. yeni başlayacağım ilişkide mi mutsuz olacağım
enerjik görünen fakat başarı için gereken çabayı gösteremeyen tahammülsüz birimisin.çalışıyormusun canım işle ilgili daha önce yaşadışın bir başarısızlıktan dolayı belki böyle davranıyorsundur.hastalığınız vardıda yakın zamanda iyileştiniz mi? çevrenizdekilerin üzerinde egemenlik kurmaya çalışan bir yapınız var sanırım.dikkatsizliğiniz sonucu ufak miktarda bir para kaybetmişsiniz.geçen 3 -5 gün içinde giriştiğiniz bir teşebbüste başarısız olmuşsunuz birine bir kötülük yapıp sonra da siz kötülük bulmuşsunuz sanki.yakın zamanda kendinizi yalnız hissettiğiniz zamanlar olabilir sabır göstermeniz gerektiğini anlayacaksınız.ilişkiniz varsa ayrılmayı düşünüyorsunuz.etrafınızdakiler sizin maddi kazancınızı yasal olmayan yollarla yada hile yaparak kazandığınızı düşünüyorlar.sağlığınızla ilgili tekrar sorun yaşayabilirsiniz.canım sen biraz etrafındaki kişilere göre kendini sanki üstte görüyorsun ve sanki buradan kaybediyorsun.
falında çıkan çıkmayan şeyleri yazarmısın
Bende istiyorum lütfen hayatımın gidişatı yönünde. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?