- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
banada bakabilirmisiniz ilk defa tarot falı baktırıyorum
rapisa lütfennnnnnnnnnnn banada bakarmısın :26:
aldatılma gibi bir olay yaşayıp bunun üzüntüsünü mü yaşıyorsunuz?eğer öyleyse bunu kısa sürede atlatacaksınız.kendinizi korumanız gerektiğini düşünüyorsunuz. tehditle edilme gibi bir durumunuz varmı?birisinin yardımıyla bulunduğunuz yerden başka bir çevreye gitmeyi amaçlıyorsunuz yada karar verdiniz gitmek üzeresiniz.tehlikede olduğunuzu düşünüyorsunuz bu gene çıktı merak ettim varmı böyle bişey?eğer varsa bu blöf sadece korkmanıza gerek yok ama siz kendinizi huzursuz hissediyorsanız başka bir yere gitmek iyi bir fikir olabilir.bi de yoksaneyse fala dönelim.geçen 3-5 gün içinde duygusal karmaşa yaşamışsın bence hala yaşıyorsun. yakın zamanda ya yeni bir ilişkiye başlama yada varsa bir ilişkin devam kararı alabilirsin bu kişi senin arkadaşlarından biri de olabilir.su grubundan biri olabilir eğer sevgilin varsa ve su grubundansa o olabilir.canım başta dedim ya aldatılma gibi bir olay yaşadın mı diye bu sana yapılan bir iftirada olabilir ama bu şey her ne ise senin bir kabahatin yok sanırım sen üzülüyorsun belki bu yüzden sağlık sorunları yaşıyor bile olabilirsin ama öyleyse üzülme bunlar geçecek zamanla herşey düzelecek aslında çevrendeki insanlarda senin bu durumunun farkındalar.canım senin fuzuli harcamaların çok mu oluyor sanki ayağını yorganına göre uzatmıyorsun ve bunun skıntısını çekiyorsun yada çekeceksin gibi geldi.
falında çıkan ve çıkmayan şeyleri yazarmısın merak ettim
banada bakarmısınız tarotuma hayatımın devamında neler olacak ne bilgi vermeliyim:26:
canım sana daha önce 2 kez tarot açtım
siz nasıl biliyorsunuz ya şaştım kaldım ewet bahsettiğini<z olayları bire bir yaşadım lütfen devamınıda yazarmısınız
ewet eşimin aldattığını düşünmüştüm ve tartışmalarımız olmuştu ama sonra bana kanıtladı böle bişey yokmuş ve çok üzülmüştüm
ewet bulunduğum yerden başka biryere gitmewyi düşünüyorum zamn zamn ama korkuyorum gideceğim yer zaten ailemin yanı evliyim fuzuli harcamalara gelecek olursak eşim çok harcama yaptı ödemeler yüksek
merak ettim bakabilirmisiniz atlatacakmıyız
ne zaman hatırlamıyorum canım yaa olsuun yine açsan olmazmı
:2: canım daha sonra açarım tamam mı çünkü başka isteyenlerde oluyor bakmayınca alınan arkadaşlar oluyor bakabildiğim kadar bakmaya çalışıyorum birde aynı kişiye üst üste bakınca doğru çıkmayabiliyor.
tşk ederim. daha bir kaç gün evvel kendimle ilgili yeni karalar aldımcanım falda gelecekle ilgili çıkan şeylere fazla inanma bence çünkü gelecek değişken senin elinde olan bişey
var olan ilişkinin terk edilmesi çıktı.sanırım bunu kendine olan saygından yapacaksın.başkalarınında yardımıyla 3 kişi olacaksınız bir işe girişeceksiniz. yani ticari anlamda bir iş.üzüntünüzü kolayca atlatacaksınız.girdiğiniz ortamda barışçıl ve huzurlu karşılanacaksınız.risk almaktan korktuğunuz durumlar olabilir gittiğiniz yerde bilhassa işle ilgili mevzuda.girişmeyi düşündüğünüz işte başarısız olma riskiniz yüksek gibi geldi iyice düşünüp öyle karar vermek lazım
bunlar çıktı falında
Rapisa rica etsem bana da bakarmisin
tşk ederim. daha bir kaç gün evvel kendimle ilgili yeni karalar aldım
peki eşim ile ilgili görünen bişeyler varmı acaba
mrh canım lütfen bana da bakar mısın?
canım burcun ne ve kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?