Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

Bu kadar olur yuhh diyorum Canım yolculuk tuttu yüksek lisans için ankaraya gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum bu kadar olur yani erkek arkadaşımla ilgili güvensizlik yaşamıştım o da yanlış bir haber çıktı yani güvensizlik yapcak bir şey yokmş.beni mutsuz edeceğini de düşünüyorum çünkü çok farklıyız bazen.bu da doğru bu kadar olur ağzım ayrıldı peki kendisi hayırlı mı canım beim için yani mutlu mu olaağım onunla ayy çok merak ettim hepsini tutturdun, evlenceğim kişinin eğitimci olacağını söylemişti tarot bakan bir teyze sende öyle gözüküyor mu canım.bayağı iyisin canım fal konusunda çok teşekkür ederim bu arada kendisi hakketen kendinimbulunmaz hint kumaşı sanar o da doğru :))

Son düzenleme:
bana da bakabilir misin canım, çok sıkıntılıyım, bunaldım.

ekimde 29 olucam. Terazi burcuyum. Bekarım, Aşk hayatı ve aile haytaı ile ilgili bilgi almak isterim. zor durumdayım canımm

buldum canım evliymişsin.

canım sizin eşinle senin yani maddi sorunlarınız mı var.maddi konuda yanlış bir yol izliyorsunuz ve bu yanlışı ısrarla devam ettiriyorsunuz.eşinle aranda iletişimde sorununuz varsa bu çok yakında düzelecek.önemli bir yolculuk yapabilirsin.bu yolculuğu birazda sıkıntılarından uzaklaşmak için yapacaksın sanırım.canım eğer yolculuk yapmak gibi bir düşüncen yoksa bunu şöylede yorumlayabilirsin.çocukla ilgili hedefinize giden yolda uygun koşullar oluşacak yakında.eşinle ilişkinde mutlu olacaksınız.çocuğunda olacak bence.yeni bir işe başlayabilirsiniz.hayatından memnun mutlu olacaksın canım ne güzel çıktı falın sevindim senin için

ya banada bakarmısın lütfen ben 24 yaşında balık burcuyum evliyim........:26:

canım onlara bakmak için söz vermiyim daha sonra bakabilirsem bakmaya çalışırım yani fırsat bulabilirsem

tatlım bana bakmayı da u nutma olur mu

canım onlara bakmak için söz vermiyim daha sonra bakabilirsem bakmaya çalışırım yani fırsat bulabilirsem

bana da bakabilir misin canım, çok sıkıntılıyım, bunaldım

ekimde 29 olucam. Terazi burcuyum. Aşk hayatı ve aile haytaı ile ilgili bilgi almak isterim. zor durumdayım canımm

canım sen evlimisin.ilk kartında eşinle çocuklarınla mutlu bir kart çıktı da evli değilsende mutlu bir yuvan olacak bence.kendini güvende huzurlu hissedeceğin bir yuva.bu arada ailenden biriyle küslük yada anlaşmazlık gibi bir durum varsa bunu çözeceksiniz sanırım sen onu affedeceksin.evli değilsen evlilik konusunda ailende senin yanında olacak.canım senin askerlikle ilgili sorunları olan yada askerliğini bazı hilelere başvurarak yapmak istemeyen yada askerlikle ilgili bir hileye başvuran yakının mı var.ilişkin varsa yakın zamanda bir sorun yaşayabilirsiniz ama sanırım çok büyük birşey değil.canım işle ilgili bir düşüncen varsa yatırım yapmak olabilir yada bir işe başlamak bilmiyorum bu konuda yakında başlaman iyi olur başarılı olma ihtimalin yüksek.söylediğim gibi ilerde fedakar anaç hayat sevgisiyle dolu bir kadın olacaksın.

bana da bakarsa çok mutlu olurumm

25 yaşındayım yengeç burcuyum. aşk ve iş hayatı için istiyorum

şimdiden teşekkürler...

canım senin maddi sorunların var sanırım fakat bu sorunlar sana yeni fırsatlar getirebilir.bir fırsatı kaçırmışsın sanırım.bu yüzdende sorunlar yaşayabilirsin.canım senin yakınında ateş grubundan bir erkek olabilir bu kişi senin mutsuz ediyor.kendi mutsuzluğuyla etrafındaki kişileri de mutsuz eden biri.genç bir erkek burnu havalarda evliysen kocan yada erkek kardeşin olabilir diye düşündüm.canım üzüldüm falında pek iyi şeyler çıkmadı bir süre daha umutsuz olduğun günler geçirebilirsin ama yeni başlangıçlar yapman için tüm ön koşullar oluşacak bu sıkıntılarını atman için. sanırım kendini çaresiz hissediyorsun.inşallah sıkıntılarını atlatırsın.

sana birde iskambil kartı çektim bunda güzel şeyler çıkıyor daha çok
müjde diyelim.hayli uzun zamandır devam eden üzüntülü hayatında sıkıntıların son bulacak.birden bire hiç beklemediğin bir şekilde eferaha kavuşacaksın.beklediğin hayırlı bir haber gelecek ve eline önemli bir para geçecek.bugünlerde hiç korkmadan her işe girebilirsin.zira hepsinin sonu başarı olacak.yalnız çok sevdiğiniz birinin gurbete çıkması sizi birazcık üzecek ama merak etmeyin sağ salim geri dönecektir

bana da bakabilir misin canım, çok sıkıntılıyım, bunaldım

ekimde 29 olucam. Terazi burcuyum. Aşk hayatı ve aile haytaı ile ilgili bilgi almak isterim. zor durumdayım canımm

arkadaşlar hepinize hayırlı geceler ben artık bakabilirsem yarın devam ederim

o zaman sıraya gırıyorum bende :) sevgilimle ayrıldık daha dün.ve tekrar bana gelsin barısalım istiyorum nolcak bizim sonumuz kartlar ne diyor bakabilirsen mutlu olurum.

nasıl mutlu oldum yaa çok teşekkür ederim

bekarım canım, hayatımda kimse yok. beyaz atlı prensimi dört gözle bekliyorum o derece yalnızım yani inş nasip olur o mutlu yuva. bu arada çıktı gerçekten ailemden biriyle küsüm umarım çözülür aramızdaki sorun. askerlikle böyle bi sıkıntısı olan birini tanımıyorum şimdilik ama bakalım.. tekrar çoooooook teşekkür ederim ellerine ve gözlerine sağlık canımm

Canımmmmm, me kadar teşekkür etsem az. evet hayatım çok bunalımlı, ne yapacağımı bilemiyorum her yerden sıkıntım mevcut. Maddi sıkıntım yok henüz ama araba almayı düşünüyorum kredi ile, belki o zamna para sıkıntısı çekicem.

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...z/645045-surekli-kusuyor-11.html#post31856417

bu başlık benim düşün ne kadar sıkıntılı oldugumu. Yay burcu görüştüğüm kişi, ateş grubu mu bilemiyorum ama. tam sıkıntılarımı tarif etmişsin. ne yapayım bilemiyorum

Teşekkürler

bu adamdan ayırlırsam, başkası çıkacak mı karşıma?
falda böyle bir şey çıktı mı acaba canım, çok meraktayım?

konu başlığımdan da sıkıntılarımı anlarsın

canım konu başlığını okudum.erkek arkadaşın ona verdiğin değeri haketmiyor. günümüzde erkeklerde çok rastlıyorum buna sanki dersin kendileri olmuşlar kız bizde erkek peşlerinden koşucaz canım bence onu kendi haline bırak üzerinden biraz zaman geçsin artık bu 3 ay olur 1 yıl olur 2 yıl olur ne kadar olur bilemem ama ne kadar doğru bir karar vermişim diyeceksin. illa hayatında biri olması gerekmiyor hayırlısıysa olur sen kendine olan saygını kaybetme hee bu arada karşına doğru düzgün saygılı bir adam çıkar hayırlısıysa evlenirsin inşallah. kusura bakma ama çok kızdım erkek arkadaşına içimden çok şımarık biriymiş.bence sen onu hayatından çıkarmaya bak hayatında böyle biri varken zaten mutlu olman çok zor şimdi böyle ya ilerde bak kendinde söylüyorsun evlenince mutlu olmamız mümkün değil diye biliyorsun ama uzun zamandır görüştüğünüzden ve başka sevgilin olmadığından vazgeçemem yalnız ne yaparım diye düşünüyorsun canım hiç öyle düşünme her şeyin mutlaka bir çaresi var Allah a dua et hakkında hayırlısını nasip etsin üzüntülerini kolayca atlatman için dua et Allah dua edenlere yardım eder zor olanı kolaylaştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…