ama bana bu gece bak bekliyorum seni güzel şeyler söyle motivasyona ihtiyacım çoooooooooooookkkkkkkkkk fazla söz rahatsız etmem seni yarın
canım sana iskambil kartı çektim buna da bugün başladım bakmaya pekte anlamıyorum hadi hayırlısı ama daha olumlu şeyler çıkıyor ne güzel
kpss için iskambilbir yolculuğa çıkıp çıkmamakta tereddüttesiniz.bu yolculuğun sonu senin için çok hayırlı olacak. bir taraftan beklediğiniz hayırlı bir haber alacaksınız.aynı zamanda birinden beklediğiniz hediyeyi de alacaksın.hayatınız tam bir saadet içinde geçmese bile devamlı sıkıntı içinde olMAyacaksın.ömrün uzun olacak ve evlatlarından hayırlı olacak.
aşk hayatın için tarot:var olan ilişkinden ideallerin uğruna vazgeçmişsin sanırsam.öyle mi merak ettim?erkek arkadaşınla ilgili yanlış kötü bir haber almışsın.sanırım kendiside biraz kendini vazgeçilmez sanan biriymiş.yolculuğa çıkmayı düşünüyorsun sanırım bence çık. tabi fala göre karar vermede canım.duygusal anlamda aşkının bittiğini düşüneceksin bu ilişkinin güvensiz olduğunu seni mutsuz edeceğini düşüneceksin.canım kendine dikkat et ciddi bir kaza atlatabilirsin Allah korusun
ya banada bakarmısın lütfen ben 24 yaşında balık burcuyum evliyim........:26:
Bu kadar olur yuhh diyorumCanım yolculuk tuttu yüksek lisans için ankaraya gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum bu kadar olur yani erkek arkadaşımla ilgili güvensizlik yaşamıştım o da yanlış bir haber çıktı yani güvensizlik yapcak bir şey yokmş.beni mutsuz edeceğini de düşünüyorum çünkü çok farklıyız bazen.bu da doğru bu kadar olur ağzım ayrıldı peki kendisi hayırlı mı canım beim için yani mutlu mu olaağım onunla ayy çok merak ettim hepsini tutturdun, evlenceğim kişinin eğitimci olacağını söylemişti tarot bakan bir teyze sende öyle gözüküyor mu canım.bayağı iyisin canım fal konusunda çok teşekkür ederim bu arada kendisi hakketen kendinimbulunmaz hint kumaşı sanar o da doğru :))
canım onlara bakmak için söz vermiyim daha sonra bakabilirsem bakmaya çalışırım yani fırsat bulabilirsem
canım onlara bakmak için söz vermiyim daha sonra bakabilirsem bakmaya çalışırım yani fırsat bulabilirsem
bana da bakarsa çok mutlu olurumm
25 yaşındayım yengeç burcuyum. aşk ve iş hayatı için istiyorum
şimdiden teşekkürler...
bana da bakabilir misin canım, çok sıkıntılıyım, bunaldım
ekimde 29 olucam. Terazi burcuyum. Aşk hayatı ve aile haytaı ile ilgili bilgi almak isterim. zor durumdayım canımm
Banada bakabilirmisiniz....arkadaşlar hepinize hayırlı geceler ben artık bakabilirsem yarın devam ederim
canım sen evlimisin.ilk kartında eşinle çocuklarınla mutlu bir kart çıktı da evli değilsende mutlu bir yuvan olacak bence.kendini güvende huzurlu hissedeceğin bir yuva.bu arada ailenden biriyle küslük yada anlaşmazlık gibi bir durum varsa bunu çözeceksiniz sanırım sen onu affedeceksin.evli değilsen evlilik konusunda ailende senin yanında olacak.canım senin askerlikle ilgili sorunları olan yada askerliğini bazı hilelere başvurarak yapmak istemeyen yada askerlikle ilgili bir hileye başvuran yakının mı var.ilişkin varsa yakın zamanda bir sorun yaşayabilirsiniz ama sanırım çok büyük birşey değil.canım işle ilgili bir düşüncen varsa yatırım yapmak olabilir yada bir işe başlamak bilmiyorum bu konuda yakında başlaman iyi olur başarılı olma ihtimalin yüksek.söylediğim gibi ilerde fedakar anaç hayat sevgisiyle dolu bir kadın olacaksın.
canım senin maddi sorunların var sanırım fakat bu sorunlar sana yeni fırsatlar getirebilir.bir fırsatı kaçırmışsın sanırım.bu yüzdende sorunlar yaşayabilirsin.canım senin yakınında ateş grubundan bir erkek olabilir bu kişi senin mutsuz ediyor.kendi mutsuzluğuyla etrafındaki kişileri de mutsuz eden biri.genç bir erkek burnu havalarda evliysen kocan yada erkek kardeşin olabilir diye düşündüm.canım üzüldüm falında pek iyi şeyler çıkmadı bir süre daha umutsuz olduğun günler geçirebilirsin ama yeni başlangıçlar yapman için tüm ön koşullar oluşacak bu sıkıntılarını atman için. sanırım kendini çaresiz hissediyorsun.inşallah sıkıntılarını atlatırsın.
sana birde iskambil kartı çektim bunda güzel şeyler çıkıyor daha çok
müjde diyelim.hayli uzun zamandır devam eden üzüntülü hayatında sıkıntıların son bulacak.birden bire hiç beklemediğin bir şekilde eferaha kavuşacaksın.beklediğin hayırlı bir haber gelecek ve eline önemli bir para geçecek.bugünlerde hiç korkmadan her işe girebilirsin.zira hepsinin sonu başarı olacak.yalnız çok sevdiğiniz birinin gurbete çıkması sizi birazcık üzecek ama merak etmeyin sağ salim geri dönecektir
canım senin maddi sorunların var sanırım fakat bu sorunlar sana yeni fırsatlar getirebilir.bir fırsatı kaçırmışsın sanırım.bu yüzdende sorunlar yaşayabilirsin.canım senin yakınında ateş grubundan bir erkek olabilir bu kişi senin mutsuz ediyor.kendi mutsuzluğuyla etrafındaki kişileri de mutsuz eden biri.genç bir erkek burnu havalarda evliysen kocan yada erkek kardeşin olabilir diye düşündüm.canım üzüldüm falında pek iyi şeyler çıkmadı bir süre daha umutsuz olduğun günler geçirebilirsin ama yeni başlangıçlar yapman için tüm ön koşullar oluşacak bu sıkıntılarını atman için. sanırım kendini çaresiz hissediyorsun.inşallah sıkıntılarını atlatırsın.
sana birde iskambil kartı çektim bunda güzel şeyler çıkıyor daha çok
müjde diyelim.hayli uzun zamandır devam eden üzüntülü hayatında sıkıntıların son bulacak.birden bire hiç beklemediğin bir şekilde eferaha kavuşacaksın.beklediğin hayırlı bir haber gelecek ve eline önemli bir para geçecek.bugünlerde hiç korkmadan her işe girebilirsin.zira hepsinin sonu başarı olacak.yalnız çok sevdiğiniz birinin gurbete çıkması sizi birazcık üzecek ama merak etmeyin sağ salim geri dönecektir
Canımmmmm, me kadar teşekkür etsem az. evet hayatım çok bunalımlı, ne yapacağımı bilemiyorum her yerden sıkıntım mevcut. Maddi sıkıntım yok henüz ama araba almayı düşünüyorum kredi ile, belki o zamna para sıkıntısı çekicem.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...z/645045-surekli-kusuyor-11.html#post31856417
bu başlık benim düşün ne kadar sıkıntılı oldugumu. Yay burcu görüştüğüm kişi, ateş grubu mu bilemiyorum ama. tam sıkıntılarımı tarif etmişsin. ne yapayım bilemiyorum
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?