ilk defa iskambil deniyorum sende
kpss için :bir yerden büyük bir müjde ve sevinçli bir haber gelecek.eğer niyetiniz paraya dair ise pek yakında elinize çokça para geçecek.şayet evlat sahibi olmak isteğinde iseniz bu dileğinizde yerine gelecek ve hayırlı bir evlat sahibi olacaksınız.uzaktaki bir tanıdığınızdan sevinçli bir haver alacaksınız ve birkaç kişi size misafirliğe gelecek.ömrünüz uzun olacak ve maddi sıkıntıya maruz kalmayacaksınız.
bebek için: çocuğum olmuyor diye kendinizi üzüp duruyorsunuz merak etmeyin Allah dualarınızı kabul edecek ve size hayırlı bir evlat ihsan edecektir. eşinizin size sadakatsizliğinden endişeniz varsa hiç endişelenmeyin aranızdaki gerginlik hiçbir zaman ayrılmaya yol açmayacak.beklediğiniz hediyeyi pek yakında alacaksınız.
evliliğin için.başkaları gibi neden zengin olamıyorum hayatım onlar gibi refah ve saadet içinde geçmiyor diye kendinizi üzüp duruyorsunuz.başkalarını kıskanmak doğru değildir.marifet mevcut koşullar içerisinde mutlu olmayı başarabilmektir.ömrünüz sağlıklı geçecek,ne evlat acısı nede başka bir dertle karşılaşmayacaksınız
canım falında çıkan şeylerde doğru olan olmayan şeyleri yazarmısın
Canım hiç beni yansıtmamış ama:26::26::26::26::26:sanırım bir ilişkin var ve duygularından yada ilişkinizden emin değilsin yani bu ilişkinin sonu ne olacak diye düşünüyorsun.burada kafanı kurcalayan bir konuda erkek arkadaşının maddi durumu belki işi yok yada getirisi az bir işi var.hisleri kuvvetli güzel birisin.mutlu bir evliliğin olsun istiyorsun.dürüst güvenilir sadıksın.babanız yada yada size sözü geçen başka bir erkek büyüğünüzle ilgili sorunlarınız var bu belkide ilişkinizi onaylamaması olabilir.yada babanız otoriter biri sizin yaşam tarzınızı onaylamıyordur bilemiycem.yakınınızda sizden yaşça büyük hava grubundan olabilir bir kadın var bu kişi güvenilmez ve entrikacı biri ona dikkat edin geçen 4-5 gün içinde size bir kötülük yapmış.sevdiğiniz bir erkek belki kardeşiniz yada öyle biri bir hastalık geçirecek yakın zamanda.erkek kardeşiniz varmı bilmiyorum ama onun tarafından yakın bir zamanda haksız bir suçlamaya maruz kalabilirsiniz.etrafındakiler senin depresyonda yada ruhsal bir bunalımda olduğunu düşünüyorlar.ilerde ailenizde sorun yaşadığınız kişileri affedeceksiniz ve mutlu olacaksınız.eşiniz ve çocuklarınızla beraber mutlu huzurlu bir yuvanız olacak burada size ilk ailenizde destek olacaklar.kendinizi güvende hissedeceksiniz.yalnız babanızın fikirleri yüzünden evlendiğinizde yuvanızda sorun çıkabilir buna dikkat edin. belkide evlisindir :26:
canım falında çıkan çıkmayan şeyleri yazarmısın
Canım hiç beni yansıtmamış ama:26::26::26::26::26:
İlişkim yokaşk ilişkin varmı bilmiyorum ama duygusal anlamda bunalmışsın bir ilişkin varsa soğumuşsun.sanırım sadakatsizlikten şüpheleniyorsun.erkek arkadaşın varsa ve böyle birşeyden şüpheleniyorsan bence aldatma gibi bir durum söz konusu değil bu yüzden ayrıldıysanız eğer sevgilin sana geri dönecek .eğer sevgilin yoksa yakın zamanda hava grubundan bir erkek çıkacak karşına dizayn yada mimarlık gibi bir işi olabilir.güvenilir biri gibi.parasal konularda başarılı biri olabilir ilerde büyüteceği bir işe girişmeyi düşünüyor.
canım ben falcı değilim bazen çıkıyor bazen çıkmıyorşansına seninkiler tutmayanlardan olmuş :2:
canım bende 28 yaşımda ve balık burcuyum.
tarot falın
bu aralar maddi sorunlarınız sizi zorluyor.nedense birazda buna babanız sebep gibi geldi bana riskli bir yatırım mı yaptı?yanlış bir yatırım yapmış sanırım yada zamanlaması yanlış olmuş.bir ilişkin varmı canım eğer varsa erkek arkadaşınla aranız nasıl bilemiyorum ama pek güvenmiyorsun sanırım ona ve ilişkiyi bitirmede kararsızlık yaşıyorsun.4.kartında da yine şu çıktı"aç gözlü kibirli yada inatçı insanların yol açtığı parasal sorunlar".yakın zamanda hayat size anlamsız gelmeye başlayıp kendini boş bir dünyada amaçsızca yaşıyor gibi hissedebilirsiniz.ilişkiniz varsa ayrılma yaşayabilirsiniz.hile yalancılık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz ayrılık bu yüzden olabilir.etrafınızdakiler bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmanız gerektiğini düşünüyorlar belki bu şekilde sıkıntılarınızı atlatmanız daha kolay olur diye.buraya kadarki yorumlarım pek olumlu değildi canım ama umutsuz olma ilerde yeni bir işin kariyerinde olumlu gelişmeler olacak.maddi sıkıntılarını atlatacaksın inşALLAH.evlimisin bilmiyorum ama ilerde mutlu bir evliliğin yuvan sevgi ve saygı olan evliliğin olacak mutlu olacaksın.eşine güveneceksin.şansın açık olacak.bir yerden bir miras kalması gibi bir durum söz konusu olabilir yada yüklü bir para gelebilir ama ilerde evlendikten sonra
bende bi tarot istesem aşk hayatımla ilgili beni neler bekliyo ne zaman evlenicem tarih verebiliyomusun.
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
ben güya geçen hafta bakmayı ve baktırmayı bırakmıştım ya sağlam çarpıldım
kız arkadaşlarla kahvelerimize bakardık geçenlerde kuzenimden iskambil öğrendim ilişki üzerine sadece yamuklunun isminin kaç harfli olduğu gerekli çıkmadan bakıyım istersen :))
Canım rica etsem benim içinde bakarmısın
Şimdiden çok teşekkür ederim,ellerine yüreğine sağlık
ilk defa tarot baktırmış olucam eğer bakarsan sevinirim
yaşım 27 burcum başak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?