Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

yaa şu anda pess diyorum hesi doğru..
çocuğum olmayacakmı diye ümitsizliğe kapılmıştım artık..kesinlikle doğru..
eşimin sadakatınden ötürü kuşkum yok ama aramızda bazı problemler var ve bunlar beni korkutuyordu..
maddi durumda sıkıntıdayız evet..ve kıskanmak değilde özendiğim hayatı yaşayanları görünce içim burkuluyor..
çok ama çok tşk ederimmm

Canım hiç beni yansıtmamış ama:26::26::26::26::26:

İlişkim yokBunaldığım doğru soğumuş olmam da çok doğruTeşekkür ederim

sağol cnm teşekkür edrim, burç arkadaşım benim bayagı doğru şeyler çıktı valla ağzına sağlık, ama ben evliyim cnm ayrılmıyım daha yaaa :26::26:

Bana da bakar mısın ilişkiler yönünden ???

Kızlar bende nasıl bakıyorsunuz bende evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz ben tarot falı bakmasını bilmiyorum bana lütfen fal bakarmisiniz ???? Eğer isterseniz bende kahve falı bakarım.

banada bakarmısın eşimin işleriyle ilgili

30 yaşında boğa burcu

Canım rica etsem benim içinde bakarmısın

Ismi 5 soymismi 6 harfden oluşuyor

İkimizinde ismimiz N harfiyle başlıyor

Şimdiden çok teşekkür ederim,ellerine yüreğine sağlık

Son düzenleme:
canım şanslı bir dönemdesin bundan faydalanmak için daha girişken olmalısın.akıllı hassas güvenilir ayakları yere basan birisin.güzel olan şeylere karşı düşkünlüğün var.eğer geleceğinle ilgili bir planın varsa söylediğim gibi şanslısın bu aralar uygulamaya koyman için uygun bir zaman.ev hayatında bazı sorunların var sanırım genel anlamda başarılı biri olsan da sorunların bitmiyor diye düşünüp kendini karamsarlaştırıyorsun sanki.yanlış bir başlangıç yapmışsın sanırım ailenlede bu yüzden sorun yaşıyorsun.kendini güçsüz hissediyorsun kararsız kalmışsın.bu olayı 3-5 gün içinde yaşamışsın bu yüzden bir miktar para kaybın olmuş.yakın zamanda sevdiğin biriyle bir görüşmen olacak çok eski tanıdığın bir erkek arkadaşın olabilir.parayla ilgili bir konuda bu görüşeceğin kişiyle beraber belki başka biri daha da olabilir bir işe başlamayı düşünüyorsun sanırım belki bu konuda görüşeceksindir.çevrendekiler senin uyumsuz kolayca kalp kırabilen biri olduğunu düşünüyorlar.hayatındaki ailenle ilgili ve işle ilgili sıkıntıların bir süre daha devam edebilir.kendini ispatlaman gereken rekabet ortamına girebilirsin.

ilk defa tarot baktırmış olucam eğer bakarsan sevinirim
yaşım 27 burcum başak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…