Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

Merhaba arkadaşım rica etsem benim içinde bakarmısın.
yaş 29 başak burcu

Merhaba arkadasim bende 23 yasinda yengec burcuyun rica etsem banada bakar musib hic baktirmadim daha once simdiden tesekkurler

yaaa lütfeeen bana da bakın yaa...kafam o kadar karışık ki kime güveneyim ne yapayım bilemiyorum...boğuldum artık...araftayım resmen ( sıkıntı büyük... burç oğlak yaş 21

süpersin bir insanın hayatı ancak bu kadar güzel özetlenebilir.hayatımda biri yoktu ve bu faldan sonra işte ilişkide oldu :)

canım hava grubundan dedikoducu içten pazarlıklı bir kadın çıktı falında bu kişi canını sıkmış galiba.sanırım sen çocuğun olmasını istiyordun bu konuyla ilgili düşüncesizce seni kıracak sözler söylemiş öyle mi?canım sende tepetaklak olmaya çok müsait bir ruh hali var böyle yapma eşinle aranızda sorun mu var bilemiyorum yada olacak ama buna takılıp birden parlayıp yanlış düşüncelere kapılıp üzüleceğin kararlar alabilirsin buna dikkat et.belki buna debep sana o lafları söyleyen kadın seni içten içe dolduruyordur.nedense kayınvaliden olabilir diye düşündüm ama başkası da olabilir.canım sen çok duygusalsın balıklar öyle olur zaten iyi bir eş ve anne olacaksın.bazı sıkıntılarından dolayı sinir bozukluğu yaşadığından karşına çıkan fırsatları kaçırabilirsin yada eşinle olan ilişkinde ipleri onun eline verebilirsin.

bu gece banada bakarmısın kaç gündür sözümü tuttum seni rahat bıraktm 24 balık

canım sen işten çıkarışma yada bir arkadaşını kaybetme yani hayatından çıkması gibi birşey mi yaşadın? bu aralar sanki tepetaklak olmuşsun.çok mücadele verdiğin emek harcağın konuda birden bire herşey yerle bir olmuş.bu sende hayal kırıklığı yaratmış.kendini küskün üzgün ve yalnız hissediyorsun içinden birşeyde yapmak gelmiyor ama her zaman bir çıkış yolu var senin bu tavrından dolayı işler sana birazda olduğundan daha zor geliyor.canım hava grubundan genç bir erkek var sen bu insanı düşünüyorsun yani bu insan dik kafalı sabırsız ve yalan söyleme eğilimi olan birisi bunları düşünüyorsun.geçen 3-5 gün içinde bir arkadaşınla ilgili bir sorun yaşamışsın ona ihanet mi etmişsin o seni yanlış mı anlamış öyle birşey geçmiş aranızda bu yüzden bu aralar kendini yalnız hissediyorsun.sanırım bu kişi eşin yada erkek arkadaşın.yakın gelecekte babanla yada baban gibi bir büyüğünle sorun yaşayabilirsin bu kişi belki senin yaşantına müdahele etmek isteyecek belki kötü bir niyeti yok ama otoriter biri fakat senin üzerinde pek bir yaptırım gücü kalmamış.açtığım kartların çoğunda bir arkadaşların kaybolmasına rastlıyorum bunu tam anlayamadım arkadaşlarınla bir sorun olmuş gibi de hissediyorum hayatında biri varsa onunla da belki her ikiside olabilir diye düşündüm ama kararsız kaldım.sorun yaşadıklarınla sorunu çözeceksin.barışacaksınız.ilerde maddi anlamda kazancınızı yada maddi durumunuzu yeterli bulmadığınız zamanlar gelebilir.canım sende bir bıkkınlık var sanki ilerde başarmak için birşeyler olsun diye çaba harcamak istemediğin zamanlar gelecek.

canım kahve falımı yüklüyorum bakarsan sevinirim. falında çıkan çıkmayan şeyleri de yazarmısın

Canım banada bakarmısın genel olarak bazı kararlar aşamasındayım müsait olduğunda mümkünse

banada bakabilirmisiniz tarot falı

canım senin hayatında hava grubundan bir erkek mi var yani sevgili olarak.bu kişiyi çok düşünüyorsun.sanırım uzun vdede başarı getirecek ama şimdi pekte bir getirisi olmayan bir işe başlamayı düşünüyorsun.gelecekte parayla ilgili kaygıların var yani ilerde maddi sıkıntım olur mu gibi.geçen 3-5 gün içinde bir iş teklifi almışsın yani bu terfi gibi birşey de olabilir.yakın zamanda etrafında sana zarar vermek istyen yani dost gibi görünürken aslında göründüğü gibi olmayan birini farkedebilirsin.bir kutlamaya katılmayı düşünüyorsan gidemeyebilirsin yada iptal olabilir.etrafındakiler iş hayatında sürekli çaba harcayarak rekabet içinde olduğunu düşünüyorlar rekabet etmeyi seviyorsun sanırım.ilerde yani çok uzak bir zaman değil ama ne kadar bir zamanda bilemiyorum ama çalışıyormusun ınu da bilmiyorumda çalışıyorsan işinde başarı elde edeceksin yani bu başarın takdir edilecek.canım sende inançsızlık yada inancını sorgulama gibi bir durum var mı? ilerde belki böyle düşüncelere kapılabilirsin. çok zorlandım falını yorumlarken doğru yorumlamışımdır umarım

ben de rica etsem.26 yaşında başak burcuyum.

rapiisa banada bakar mısın yazdım ama dönüşün olmadı unuttun(((yaşım 31 burcum terazi hayatımda ciddi anlamda biri olacak mı?iş hayatım içinde işe mi gireceğim yoksa farklı bir durum mu olacak? bu şekılde bakarsan sevinirim...

bende sana bakmak isterım..sorunu burcunu yasını yazarsan

cnm şu an ne sevgilim ne de bir işim var.maalesef bu ara çağıran da yok görüşmeye
teşekkürler ilgilendiğin için.

Canım falın çok aydınlık çıkmış güzel günler seni bekliyor çok parlak bir yıldız var ışık saçıyor s harfi biriyle ilgili bu yıldız böyle birimi girecek hayatına yada var olan biri bir parlama yaşayacak Saadet ve mutluluk kapında evinin içi çok temiz iri yarı biri yada yaş itibarıyle büyük birinin etkisi olacak hayatına beklediğin haber nihayet geliyor muradına eriyorsun Sadık bir sevgili yada eş görünüyor kafanda bazı korku ve endişelerin var ama bunlardan kurtulman için yanında güçlü insanlar var sevineceğin olaylar var bir miktar para geçecek eline bir adım atıyorsun güzel bir adım seyehat görünüyor canım sana

arkadaşlar şuan fal bakacak durumda değilim moralim çok bozuk iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…