canım tarih veremiyorum o kadar ilerlemedim :26:
canım sen parayla ilgili bir konuda belki işe başlayacaksın yada çalışıyorsan işinde ileriye yönelik bir projeye başlamışsın bu işi birkaç kişi beraber yapıyorsunuz.uzun vadede getirisi fazla olacak ama şimdilik pek bir ilerleme yok sabretmek gerekiyor.canım bu giriştiğin işte senden hoşlanan aranızda biraz fazla yaş farkı olan biri olabilir.belki kendisi iyi biridir ama senin için uygun biri değil gibi geldi bana.başladığın işe karşı yakında inancını yitirebilirsin.ilerde duygularınla düşüncelerin arasında kalıp bir karar vermek durumunda kalacağın bir zaman olacak.ateş grubundan bir erkek hakkında.bu kişi koruyucu verici ama affetmeyen bir yapıya sahip biri.bu kişi girebilir hayatına canım.bu kişi deneyimli ve maddi durumu iyi biri.bence ilerde senin maddi durumun iyi olacak. şimdi yakın zamanda belki biraz sıkıntı çekeceksin ama ilerde iyi bir yaşamın olacak
bu gece banada bakarmısın kaç gündür sözümü tuttum seni rahat bıraktm 24 balık
Canım banada bakarmısın genel olarak bazı kararlar aşamasındayım müsait olduğunda mümkünse
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
ben de rica etsem.26 yaşında başak burcuyum.
banada bakabilirmisiniz tarot falı
canım senin hayatında hava grubundan bir erkek mi var yani sevgili olarak.bu kişiyi çok düşünüyorsun.sanırım uzun vdede başarı getirecek ama şimdi pekte bir getirisi olmayan bir işe başlamayı düşünüyorsun.gelecekte parayla ilgili kaygıların var yani ilerde maddi sıkıntım olur mu gibi.geçen 3-5 gün içinde bir iş teklifi almışsın yani bu terfi gibi birşey de olabilir.yakın zamanda etrafında sana zarar vermek istyen yani dost gibi görünürken aslında göründüğü gibi olmayan birini farkedebilirsin.bir kutlamaya katılmayı düşünüyorsan gidemeyebilirsin yada iptal olabilir.etrafındakiler iş hayatında sürekli çaba harcayarak rekabet içinde olduğunu düşünüyorlar rekabet etmeyi seviyorsun sanırım.ilerde yani çok uzak bir zaman değil ama ne kadar bir zamanda bilemiyorum ama çalışıyormusun ınu da bilmiyorumda çalışıyorsan işinde başarı elde edeceksin yani bu başarın takdir edilecek.canım sende inançsızlık yada inancını sorgulama gibi bir durum var mı? ilerde belki böyle düşüncelere kapılabilirsin. çok zorlandım falını yorumlarken doğru yorumlamışımdır umarım
canım sen işten çıkarışma yada bir arkadaşını kaybetme yani hayatından çıkması gibi birşey mi yaşadın? bu aralar sanki tepetaklak olmuşsun.çok mücadele verdiğin emek harcağın konuda birden bire herşey yerle bir olmuş.bu sende hayal kırıklığı yaratmış.kendini küskün üzgün ve yalnız hissediyorsun içinden birşeyde yapmak gelmiyor ama her zaman bir çıkış yolu var senin bu tavrından dolayı işler sana birazda olduğundan daha zor geliyor.canım hava grubundan genç bir erkek var sen bu insanı düşünüyorsun yani bu insan dik kafalı sabırsız ve yalan söyleme eğilimi olan birisi bunları düşünüyorsun.geçen 3-5 gün içinde bir arkadaşınla ilgili bir sorun yaşamışsın ona ihanet mi etmişsin o seni yanlış mı anlamış öyle birşey geçmiş aranızda bu yüzden bu aralar kendini yalnız hissediyorsun.sanırım bu kişi eşin yada erkek arkadaşın.yakın gelecekte babanla yada baban gibi bir büyüğünle sorun yaşayabilirsin bu kişi belki senin yaşantına müdahele etmek isteyecek belki kötü bir niyeti yok ama otoriter biri fakat senin üzerinde pek bir yaptırım gücü kalmamış.açtığım kartların çoğunda bir arkadaşların kaybolmasına rastlıyorum bunu tam anlayamadım arkadaşlarınla bir sorun olmuş gibi de hissediyorum hayatında biri varsa onunla da belki her ikiside olabilir diye düşündüm ama kararsız kaldım.sorun yaşadıklarınla sorunu çözeceksin.barışacaksınız.ilerde maddi anlamda kazancınızı yada maddi durumunuzu yeterli bulmadığınız zamanlar gelebilir.canım sende bir bıkkınlık var sanki ilerde başarmak için birşeyler olsun diye çaba harcamak istemediğin zamanlar gelecek.
canım kahve falımı yüklüyorum bakarsan sevinirim. falında çıkan çıkmayan şeyleri de yazarmısın
Eki Görüntüle 806885 Eki Görüntüle 806886 Eki Görüntüle 806887 Eki Görüntüle 806888 Eki Görüntüle 806890 Eki Görüntüle 806891 Eki Görüntüle 806892 Eki Görüntüle 806893 Eki Görüntüle 806894 Eki Görüntüle 806895 Eki Görüntüle 806896 Eki Görüntüle 806897
yaa bende istiyorum canım sana zahmet olmazsa:26:
arkadaşlar şuan fal bakacak durumda değilim moralim çok bozuk iyi geceler herkese
arkadaşlar şuan fal bakacak durumda değilim moralim çok bozuk iyi geceler herkese
iyi geceler canım Allah yardımcın olsun moralini bozan ne ise umarım düzelir herşey:26:
Bozma moralini bak falın çok güzel canım ya mutlulukve ferahlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?