- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Buraya kadar haklısın ama şu tepkiyi alan her çift tartışırdı. Eşinin tepkisini haklı bulmuyorum, neden bu kadar patladığını sorup seni sakinleştirebilir, çözüm üretebilirdi ama öyle erkek varsa da parmakla sayılır sanırım.esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti
Bu tepkiyi vermek yerine "evde yemek yok bebekte durmadı bugün, annenlerde geliyormuş ne yapalım" desen belki "dert etme dışarıdan söyleriz" diyecekti. Uygun bir zamanda da "ben çocuğa zaten yetişemiyorum huysuzlandığı zaman beni acayip geriyor. Annenler habersiz yemeğe çıkıp geldikleri zaman daha da geriliyorum. Çünkü insanların önüne yemek çıkarmam lazım ve buna vaktim yok" desen sana hak verecekti belkide.
Diğer yandan kv geldiğinde "anne iyiki geldin bebek çok huysuzdu yemek yapamadım şunu koyuver ocağa bizde nasiplenelim yada bugün yemek yapamadım hepimiz makarna yiyeceğiz" desen olayı çözmüş olurdun. Habersiz gelmelerini çözmek istiyorsan da "geleceğinizden haberim yoktu,bilseydim hazırlanırdım bende" diyerek mesajı vermiş olurdun.
Ha insanın afedersin eşek saatide olur eşref saatide. Gergin olduğumuzda her zaman olumlu ve mantıklı yaklaşamayız olaylara. Ama sorunun kiminle ise onunla çözmen gerekir. Eşinin sen tepki verene kadar suçu yoktu ki niye ona patladın.