Ben yapamıyorum böyle yaaa benim Kv oğluma bakamıyor mesela . Şöyle anlatayım sana Kv ile sorunlar yaşadık bazı şeyleri görmezden geldim geldim en sonunda patladım. Bazı şeylerde araya eşimi koydum mesela . Şimdi herşeyi tek tek anlatmayayım da bir kaç örnek vereyim sana anla beni . Oğlum 2 aylıktı Kv şehir dışından geldi çocuğu ona verip gidio mutfakta yemek yapıyordum birşey sormak için odaya girdim ki çocuğu dudağından öperken yakalarım . Sonra bir gün Kv ile görüntülü konuşuyoruz çocuğun üzerinde yelek ve tulum var Kv diyor ki üzerini örtün üşüteceksiniz . Mesela nereden biliyorsun ev kaç derece de oradan konuşuyorsun ? 10 aylık çocuğa şalgam içirmeye çalıştı . Geçen sene eylülde Kv ile görümcemi dedikodumu yaparken yakaladım çocuğa yemek yedirmiyormuşum tiriliçe yedirmedim diye eleştirildim 9 aylıktı o zaman ve diş çıkarıyormuş hiç bir şey yemiyordu . Bu Eylülde gittiğimiz gün çok uykusuzduk gece yola çıktık 12 saat araba kullandık eşimle . Ben wc girdim eşim uyuyor Kv çocuğa bakıyordu o ara çocuk düşmüş dolabın köşesine başını çarptı morardı . Neyse hadi parka gidelim dedik sussun oğlan diye

dedi ki siz oturun ben bakarım kalkmadım ki sırf çocuğu kıskanıyor olmayayım diye. Çocuk uzağa salıncaklara doğru gitti Kv peşinden . Orada kadınlar piknik yapıyor Kv onlarla konuşmaya başladı çocuk bir anda salıncaklara koştu başka çocuğun salıncağı benim oğlanın yüzüne çarptı burnu morardı yetişemedim yakalamaya . Kısacası Kv benim çocuğa bakamıyor bende artık ona güvenmiyorum . Bazı birikmiştiklerim de var o bakımdan ona sevgim hiç yok sadece eşimin annesi olduğu için saygı duyuyorum eşim vs herkeste bunu biliyor . O benim eve geldiği zaman da bırakayım uyuyayım yemeği ondan yardım isteyeyim vs hiç ona tenezzül etmiyorum . Zaten oda koltuğa oturup hiç kalmıyor önceden de öyleydi kendi evinde de temizlik yemek yapmaktan nefret ediyor ağzı ile söylüyor .