- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi musmutluluk
-
CANIM HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZELLER AKLIMDA NOT EDİYORUM SENİDEtavuk çorbası
Sultan kebabı yapabilirsiniz.
pirinç pilavı.
kırmızı biber salatası
karışık kuru dolma
cacık
veeeeee dadluuuu
Patlıcan bu mevsimde düşünmüyorum canım sağol yinedebak karnıyarık da yapabilirsin ana yemek olarak .Çok da lezzetli olur .
bizim Kayseri'nin bir patlıcan turşusu var mmmmm bayılırsın offf içli içliPatlıcan bu mevsimde düşünmüyorum canım sağol yinede
hee ben yedim onu yaaa turşu içi mi diyolar nebizim Kayseri'nin bir patlıcan turşusu var mmmmm bayılırsın offf içli içli
cansın sen yaaa hemşerim benimaynen benim gibi dşünmüşsün eşim diyorki egeyi unut yarın akşamlık diyor iç anadoluluymuşsun gibi yemek hazırla diyor
cansın sen yaaa hemşerim benimaynen benim gibi dşünmüşsün eşim diyorki egeyi unut yarın akşamlık diyor iç anadoluluymuşsun gibi yemek hazırla diyor
güzelmiş canım ama ilk yapış olarak risk alamam ama kendi başımayken deneyeceğim sözHaa bak buarada anneannem'in bir tarifi var,
Hamur işi kıyma var içinde
Sosyete mantısı
soğanı rendeliyorsun, içine çiğden kıyma ve rendelenmiş soğan giriyor .
Yufkayı ser masanın üstüne içine yumurta, yoğur ve çok az zeytin yağı ile karıştırıp
sos serpiyorsun, harcı da I şeklinde çok da ince olmayacak şekilde koyuyorsun yukarıdan aşağı şekilde .
Sonra rulo olarak serip istediğin büyüklükte kesiyorsun .
Üstüne yine sosunu serpip fırına veriyoruz ..
Pratik aperatif olarakbilir
Yemek yanına hoş gider.
Yanında sarımsaklı ya da sarımsaksız yoğur .
canım tam düşündüğüm menü teşekkür ederim canımŞehriyeli yayla çorbası yada süzme mercimek çorbası
Fırında tavuk patates- pirinç pilavı
Ispanaklı börek yada peynirli börek
Zeytinyağlı yaprak sarma
Semizotu salatası
Marul salatası olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?