Akşam yemeği davetii marifetli hanımlar yardım edebilir mi???

canım seninde menün güzelmiş yaaa valla köfte hiç düşünmedim ama mantıklı geldi gibi sanki not ediyorum bunuda

evet canım mantıklı olabilirrr ayyy kafam karıştı yaaa nekadar güzel yemekler çıktı ortaya böyle

yaaa ebe gümeci turp otu börülcee offf offf çok özledim hepsini. valla bıktım hamur işi yemekten ot verin bana diyorum eşime işyerinde yemeğe gitsek hemen yeşilliğe sarılıyorum falan
bak karnıyarık da yapabilirsin ana yemek olarak .Çok da lezzetli olur .

ayy canım benim menün güzelmiş bende fırına tavuk baget düşünüyorum mantıklı geldi

Herhangi bir çorba, yaprak sarma, paçanga böreği, salata, pilav, kuzu incik ve tatlıyı da kendin seç :):)

menün güzel canım benim çok beğendim. not ediyorum trileçe yi merak ediyorum ya neymiş. bakacağım hemen
ben bu menüyle baya prim yaptım şahsen.
bayağ tatmin edici oluyor. trileçe bence manyak bişey, ben onu keşfettikten sonra başka tatlı yemez oldum. karamelli ve frambuazlı favorim.

özelden atayım mesaj canım evet yoğurtlu çorba yapacağım bu kesin mis gibi oldu valla sarılmamız

sayfa bulunamadı diyor canım

cansın sen yaaa hemşerim benim aynen benim gibi dşünmüşsün eşim diyorki egeyi unut yarın akşamlık diyor iç anadoluluymuşsun gibi yemek hazırla diyor

yeni bir tatlı öğrendim sayende bugün yumurta yok evde olsa denerdim valla
ama yapıcam yiyecem ohhhhhhhhhhh keyfim olsun
ay ben de bu akşam o trileçeye ya kavuşucam ya kavuşucam, iki elim kanda olsa akşama hazır olucak o trileçe.
karamelini de evde yapınca, çok hafif oluyor ve sütle mükemmel uyum sağlıyor cidden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…