Boyle birsey aileye anlatilir mi allah askina yaa. Ikinci cocuga hamileyim diyorsunuz aileme anlatmadim diyorsunuz. Yani bunu oturup ailenize anlatmayi bir an aklinizdan gecirmeniz bile yeterince olgunlasmadiginiz fikrini uyandirdi bende.Merhaba hanımlar ikinci çocuğuma hamileyim ve hamileliğin başındayım.Dolayisiyla bulantı iştahsızlık baş dönmesi gibi durumlarım var.Bugun akşam yemeğinde bir önceki günden kalan yemekleri ısıttım ve hadi yemeğe dedim.Esim dünkü yemege desene dedi bende sert bi tavırla beğenmeyen yemez dedim. Sonrasında kalkıp yatak odasına gitti.Bu şekilde küçük şeyler hep büyük krizlere dönüşüyor.Olay büyüdü ve o kadar çok ağladım ki...Ailemle paylaşsam araları daha soğuk oluyor ve haliyle her insan çocuğu mutsuzken huzursuz olur.Size anlatmak istedim bu durumda ne yapmalıyım?
Benim eşim hiç sorun etmez etse bende sinirlenirdim büyük ihtimal ama sonra onunda mutlu olacağı şekilde yapmaya çalışırdıö yüksek ihtimal. Kuzeniminde eşi asla ikinci gün aynı yemeği yemez o da az yapar ya da ertesi gün kendisi yer ona sevdiği bir şeyleri yapar. Ufak şeylerden kırmayın birbirinizi sen bi adım at olsun bitsin canımMerhaba hanımlar ikinci çocuğuma hamileyim ve hamileliğin başındayım.Dolayisiyla bulantı iştahsızlık baş dönmesi gibi durumlarım var.Bugun akşam yemeğinde bir önceki günden kalan yemekleri ısıttım ve hadi yemeğe dedim.Esim dünkü yemege desene dedi bende sert bi tavırla beğenmeyen yemez dedim. Sonrasında kalkıp yatak odasına gitti.Bu şekilde küçük şeyler hep büyük krizlere dönüşüyor.Olay büyüdü ve o kadar çok ağladım ki...Ailemle paylaşsam araları daha soğuk oluyor ve haliyle her insan çocuğu mutsuzken huzursuz olur.Size anlatmak istedim bu durumda ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?