Bir tek ben yaşamıyorum demekki bu durumları teşekkür ederim olumlu bakış açınız icinEşim iş arkadaşlarımın evime kadar getirdigi yemeği isitirken bile burnumdan getirirdi,bir surat , tavır,birşeyler...Hatta ilk çocuğumda bana iki kez karpuz dilimledigi için "bu doğsun bir daha cocuk istemiyorum" demişti.Ama gerek hastahanede gerek sonrasında bana da bebisimize de çok iyi baktı.Simdi de bir aşkla bağlı kızlarına Erkekler ne yaşadigimizi ,bebeğin bizi ne kadar etkilediğini anlamıyor ne yazık ki.Gorme ,duyma bosver....üzme bebeğini de kendini de
Maddiyata takan birisi değil ama dışarıdan yemek söyleyelim desem ananın evinde dışarıdan yiyorum moduna gecer yapmadığı şey değil.P Pufy1987
Olaya bir de şöyle baksaydınız mesela:
Eşiniz: Dünkü yemeğe yani..
Siz: Hayatım kokudan yemek yapamıyorum. Bugünlük bunları yesek, beğenmezsen dışarıdan yemek söylesek? Ve bundan sonra bana biraz yardımcı olsan?
Bu şekilde yaklaştığınızda esinizin tepkisi yinr aynı mi olurdu?
Hala aynı tepkiyi veriyorsa da kusura bakmayın ama içine öküz kaçan cinslerden demektir..
Yok artık diyorum.. zaten bu tepkiyi veriyorsa soyleyecek birşeyim yok. Allah yardımcınız olsun..Maddiyata takan birisi değil ama dışarıdan yemek söyleyelim desem ananın evinde dışarıdan yiyorum moduna gecer yapmadığı şey değil.
Yok artık direk böyle mi söyledi??? Umarım hormonlardan söylediğini böyle anlamışsınızdır.Cok sever cok değer verir ama bazı konularda çok gaddar.Ne harcamama karışır ne de 5dk boş vaktini disarida harcar bizim icin gece gündüz çalışıyor diyebilirim ama böyle olacaksa git aldır bebeği dedi.Birden kolayca en acımasız cümleyi kurabiliyor sinirlenince
Aynen bizdede uc gunluk yemek bile yenir. Bazen yemekler fazla bereketli oluyor bitmiyor onlarida annemlerin tavuklarina veriyorum.Valla 2 gün önceki yemeği bile gerekirse koyarım sofraya. Sonuçta yemek kalmışsa elbette atılacak değil, yenecek, o yemezse bu yemezse ne olacak. Eşin sitem etmekte haksız.
Ama yine de sert bir şekilde beğenmeyen yemez tavrı hoş değil bence. Bugünlük fe böyle, kalan yemek var yiyelim de atılmasın falan diye açıklama yapabilirsin. Neticede karşıdaki de eşin, alttan almak o kadar zor olmamalı.
Yine de hormonlar geriyor insanı haklısın
Ya yanlış anlamayin ama çok mu şımartıyorsunuz kocalarınızı acaba ? Zaten hamilesin mitfaga girebildigine şükretsin .. valla ayip ediyorlar . Cok sinirleniyorumMerhaba hanımlar ikinci çocuğuma hamileyim ve hamileliğin başındayım.Dolayisiyla bulantı iştahsızlık baş dönmesi gibi durumlarım var.Bugun akşam yemeğinde bir önceki günden kalan yemekleri ısıttım ve hadi yemeğe dedim.Esim dünkü yemege desene dedi bende sert bi tavırla beğenmeyen yemez dedim. Sonrasında kalkıp yatak odasına gitti.Bu şekilde küçük şeyler hep büyük krizlere dönüşüyor.Olay büyüdü ve o kadar çok ağladım ki...Ailemle paylaşsam araları daha soğuk oluyor ve haliyle her insan çocuğu mutsuzken huzursuz olur.Size anlatmak istedim bu durumda ne yapmalıyım?
Aldır diyeceğine kalksın iki yumurta kirsin beyefendi. Keşke annesi onu aldırsaymis zamanında!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?