Akşam yemeği tartışması

Hormonlardan sanırım, gereksiz abartıyorsunuz.
Bu aileye anlatılacak bir olay değil hatta olay bile değil.
Eşiniz bencilce bir laf etmiş siz de ağzının payını vermişsiniz maşallah.
Daha yapıcı olabilirdiniz..

Keşke cikismasydiniz. Bugünlük böyle idare edelim olmazsa zeytin peynir getireyim diyip yumuşatmak daha mantıklı. Ha canları budakli meşe odunuyla oksanmak istiyor böyle tripcanlarin ama işte pratikte olmuyor.

P Pufy1987
Olaya bir de şöyle baksaydınız mesela:
Eşiniz: Dünkü yemeğe yani..
Siz: Hayatım kokudan yemek yapamıyorum. Bugünlük bunları yesek, beğenmezsen dışarıdan yemek söylesek? Ve bundan sonra bana biraz yardımcı olsan?

Bu şekilde yaklaştığınızda esinizin tepkisi yinr aynı mi olurdu?
Hala aynı tepkiyi veriyorsa da kusura bakmayın ama içine öküz kaçan cinslerden demektir..

Karsilikli tepki gostermissiniz olayi buyutmeyin bence.
Bu arada adam aç su an muhtemelen. Isterseniz biseyler soyleyin eve. Hem barismis olursunuz, o da surpriziniz karsisinda biraz utanip hatasini farkeder.

Bir tek ben yaşamıyorum demekki bu durumları teşekkür ederim olumlu bakış açınız icin

Maddiyata takan birisi değil ama dışarıdan yemek söyleyelim desem ananın evinde dışarıdan yiyorum moduna gecer yapmadığı şey değil.

Maddiyata takan birisi değil ama dışarıdan yemek söyleyelim desem ananın evinde dışarıdan yiyorum moduna gecer yapmadığı şey değil.
Yok artık diyorum.. zaten bu tepkiyi veriyorsa soyleyecek birşeyim yok. Allah yardımcınız olsun..

Yok artık direk böyle mi söyledi??? Umarım hormonlardan söylediğini böyle anlamışsınızdır.

İyi de hamileliğin en zor zamanları ilk üç ayı zaten. Tansiyon Düşüklüğü, mide bulantısı, iştahsızlık, hormonlar.... el üstünde tutulmayı hak ediyorsunuz. Erkekler kadın sağlığından anlamaz. Anlatın bence

Aynen bizdede uc gunluk yemek bile yenir. Bazen yemekler fazla bereketli oluyor bitmiyor onlarida annemlerin tavuklarina veriyorum.
Insanlar copten ekmek toplayip yiyor, bu adamlarda yemek begenmiyor.

Aileyle paylaşmak mı? Bunu mu? Şuncacık olayları bile ailelere yansıtıyorsanız tabi ki araları soğuk olur.

Boğaz için laf sokan insana tahammülüm yok ne kadın ne erkek.Nimete şükretmeyi bilmesi gerek öncelikle.Tatlı dil denmiş evet tatlı dil güzel de erkeklerin de tatlı dilli söylemesi gerek ki öyle cevap alsınlar.

Ya yanlış anlamayin ama çok mu şımartıyorsunuz kocalarınızı acaba ? Zaten hamilesin mitfaga girebildigine şükretsin .. valla ayip ediyorlar . Cok sinirleniyorum
Ben olsam zıkkımın dibini ye derim
Midem bulaniyor yemek kokusundan diye de uydururum.
9 ay disardan yesin .
Bu ne be. Resmen hamile kadına eziyet.. bu arada böyle adamlara 2.çocuk fazla...

Anası olsa önüne aynı yemeği koyan sesi çıkmaz, bazı erkeklerin totoları karılarına kalkıyor.

Hergün farklı yemek yapmak nedir? Ben yaptığım yemeği 2 günlük yaparım bugün yeniyorsa sonraki günde o yenir. En fazla yanına farklı çeşit çorba meZe salata yaparım.

Nedir bu kapris? Birde hamile kadına?

Hiç anlayış yok bazı heriflerde.

Ay canım Su an hamilesin ve hormonlar tavan yapmış durumda tamam ilgi ve biraz anlayış bekliyosun da biraz sendemi fevri davranmisin...
Yapamadım canım çok kotuydum bugün idare et desen olmazmiydi...
Sonuçta ikinci hamilelik ve eşiniz hamile kadının hal ve hareketlerinden nebileyim yaşadığınız zorlukları bilir sonuçta daha ilk hamileliginiz değil bu
Biz kadinlar biraz narin oluyoruz biraz ilgi anlayış ve idare arıyoruz ama ne yazıkki karşımızdaki bunu anlamiyo
O yuzden hem kendini hemde bebisini uzme

Aldır diyeceğine kalksın iki yumurta kirsin beyefendi. Keşke annesi onu aldırsaymis zamanında!

Hay agziniz bal yesin!
Ne hanimevladi erkekler var ya.
Aldir demek ne demek, ciddi bir tepki vermezseniz bu laflari agzinda sakiz etmesi yakindir.
Ben arkadaslar kadar hafife alamadim bu olayi

Sinir oluyorum şu anlayışsız erkeklere. Bir de bu şımarık erkeklere hep tatlı dil kullanmak gerektiğini düşünüp yorum yazan üyelere.

Şu hamilelikteki mide bulantısının halsizliğin iştahsızlığın onda birini bu erkekler yaşasa sanki dünyadaki tel hamile onlarmış gibi davranırlar.
Zıkkım yesin bırakın ne hali varsa görsün. Çok biliyorsa kendi yapsın da size yedirsin.
Eş olmak biri zor durumdayken yük hafifletmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…