Akşam yemeği tartışması

Begenmiyorsa yemez. Bu kadar basit. Hic ustune dusmeyin bence.

bunu beğenmiyorsa kalksın kendi beğendiğini yapsın bi de siz yiyin bakalım onun gurme ellerinden. bu erkeklerin ayaklarına hizmet beklemesine tahammül edemiyorum, siz de hamile halinizle niye hizmet ediyorsunuz canım? biraz tavrınızı koyun

Tavrinizi koyun kendi bilir..benim eşim o yönden kusursuz diyebilirimkendi bana der her zaman yemekleri 2 gunluk yap diye..hergun yemek yapmakla ugrasilir mi diyor ve ben calismadigim halde dusun cocugum da yok..tamamen anlayis meselesi ha yemek yok desem yumurta kirar yer eline saglik der bana kendi yaptigi yumurta icin

Kucuk gorunen sorunlar. Erkeklerin bu bekletilerini bildigim icin esimle daha evlenmeden konustum bu yemek, temizlik işini. Hergun yemek yapmiyorum. Hamile veya hasta degilim. Calismiyorum ustelik. Ama insani sıkıyor hergun hergun yemek yapmak.

Oyle alistirmişsin adami madem o kadar sert cikmamaliydin. Asiri duzen delisi biri degilim ama duzensiz duzenimin bozulmasi bile beni cok kizdirabilir.
Hamilelik hastalik degil neticede zor geciyor olabilir ama esin henuz bunu anlayamamis.

her gün sıfır yemek şımarıklığı nedir yahu? hayır millet kendini iyice sadrazam gibi hissetmeye başladı.. e oldu onun taze yemek yeme hakkı var da senin yok mu? dökülecek mi dünkü yemek? yani şunu küçük oğlum yapsa kıyameti koparırım kocaman adamların annesi hiç mi öğretmemiş israfı.. valla konu sahibi, koy önüne yemezse yumurta kırsın.. kaldı ki sen aşçıbaşı mısın? her gün yemek yapma zorunluluğun yok ki.. bu nedir artık ya?

Ben nazlıyım heralde
İlk evet
Önce düşük riski dediler iğne vs bişeyler oldu ama sonra bi sorun kalmadı
Hamilelik pek bana göre değilmiş galiba :)
Maşallah tüm semptomları gösteriyorum
hanımlar bırakın Allah aşkına ya, Spizella ve onun gibiler en iyisini yapıyor. Böyle kadınların kıymetini biliyorlar asıl, kaç tane kadın gördünüz saçını süpürge edip de el üstünde tutulan, kıymeti bilinen? erkekler böyle, ne kadar çok verirseniz kendinizden, o kadar çok isterler ve nankörlük yaparlar. aman adil olayım, yazık çalışıp yoruluyor, bari ben de bir işin ucundan tutayım demenize hiç gerek bile yok. öyle ya da böyle ezilen, kendini ezdiren onca kadınımız varken kocası için birşeyler yapmayan, ev işleriyle fazla alakası olmayan kaç kadınımız var ki? Spizella ve onun gibiler istisna, bence ezilen kadınların yerine de keyif yapsınlar. Boşverin şu erkekleri ya, bunlara acıdıkça, yazıktır dedikçe bunlar daha fena yüz buluyorlar. kadın erkek eşitliği olayı zaten külliyen yalan, bir erkek bir kadının yüzde kaçı olabilir sizce? neyimiz eşit bizim onlarla? hem neden eşit olalım? şu dünyada yaratılış itibariyle kadınların erkeklerden çok daha fazla ve üstün özelliği varken kimse kusura bakmasın da bir erkek tırnağımın ucu bile olamaz. bu toplumun kadınları her geçen gün erkeklerden çekmeye devam ediyor. yani benden doğan bir cinsiyet nasıl benimle eşit ya da benden daha üstün olabilir?

Allahtan makarna seven bi kocam var hele spagetti oldu mu akan sular durur onun için. 2 güne sesi cıkmaz ama 3. Güne haklı olarak farklı yemek ister. Aşkım halim yok biliyosun deyip alttan alabilirdin bnce adam cokta kötü bir şey dememiş.

Evet ya,böyle gidecekse bebeği aldır demiş,o kadar,nolacakki ondan,yazık adama ya

Elinize dilinize yüreğinize sağlık

dunyada kac ınsan yemege ekmek ıcmeye su bulamazken nedır bu sımarıklık...kaldıkı hamılelık zaten bazen cok zor gecıyor...sımartmayın bencede..tavrınızı koyun..

Anlayışsız es

Esim cok aksi biri olmasina ragmen bes gun onune ayni yemegi koysamda yer.
Herkes bir degil malesef mesela calismiyo olmasam iki gun bile yemek istemiyorum ayni seyi ama o agzini acmaz.

Bu arada keske soyleseydin canim midem bulaniyo soyle boyle idare et diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…