- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
O da doğru ama bazıları çok simartiyoBen analarının evinde öyle hergün yemek piştiğini bile sanmıyorum.
Analarının bile yapmadığını eşlerinden bekliyorlar.
Ne analar gördüm ben bi çorba dahi kaynatamıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da doğru ama bazıları çok simartiyoBen analarının evinde öyle hergün yemek piştiğini bile sanmıyorum.
Analarının bile yapmadığını eşlerinden bekliyorlar.
Ne analar gördüm ben bi çorba dahi kaynatamıyor.
Tabi ki bana göre de kadın erkek ayırımı olmamalı ..Ama o çalışıyor siz tüm gün evdesinizBir çorba yapmak bu kadar zor olmamalı ya da Kadın erkek eşitliği düşünülerek boş verilmemeli
Ben yarım gün çalışıyorum yemeği ben yaparım.Eşim gelir afiyetle yer.
hanımlar bırakın Allah aşkına ya, Spizella ve onun gibiler en iyisini yapıyor. Böyle kadınların kıymetini biliyorlar asıl, kaç tane kadın gördünüz saçını süpürge edip de el üstünde tutulan, kıymeti bilinen? erkekler böyle, ne kadar çok verirseniz kendinizden, o kadar çok isterler ve nankörlük yaparlar. aman adil olayım, yazık çalışıp yoruluyor, bari ben de bir işin ucundan tutayım demenize hiç gerek bile yok. öyle ya da böyle ezilen, kendini ezdiren onca kadınımız varken kocası için birşeyler yapmayan, ev işleriyle fazla alakası olmayan kaç kadınımız var ki? Spizella ve onun gibiler istisna, bence ezilen kadınların yerine de keyif yapsınlar. Boşverin şu erkekleri ya, bunlara acıdıkça, yazıktır dedikçe bunlar daha fena yüz buluyorlar. kadın erkek eşitliği olayı zaten külliyen yalan, bir erkek bir kadının yüzde kaçı olabilir sizce? neyimiz eşit bizim onlarla? hem neden eşit olalım? şu dünyada yaratılış itibariyle kadınların erkeklerden çok daha fazla ve üstün özelliği varken kimse kusura bakmasın da bir erkek tırnağımın ucu bile olamaz. bu toplumun kadınları her geçen gün erkeklerden çekmeye devam ediyor. yani benden doğan bir cinsiyet nasıl benimle eşit ya da benden daha üstün olabilir?Ben nazlıyım heralde
İlk evet
Önce düşük riski dediler iğne vs bişeyler oldu ama sonra bi sorun kalmadı
Hamilelik pek bana göre değilmiş galiba :)
Maşallah tüm semptomları gösteriyorum![]()
Evet ya,böyle gidecekse bebeği aldır demiş,o kadar,nolacakki ondan,yazık adama yaAllahtan makarna seven bi kocam var hele spagetti oldu mu akan sular durur onun için. 2 güne sesi cıkmaz ama 3. Güne haklı olarak farklı yemek ister. Aşkım halim yok biliyosun deyip alttan alabilirdin bnce adam cokta kötü bir şey dememiş.

hanımlar bırakın Allah aşkına ya, Spizella ve onun gibiler en iyisini yapıyor. Böyle kadınların kıymetini biliyorlar asıl, kaç tane kadın gördünüz saçını süpürge edip de el üstünde tutulan, kıymeti bilinen? erkekler böyle, ne kadar çok verirseniz kendinizden, o kadar çok isterler ve nankörlük yaparlar. aman adil olayım, yazık çalışıp yoruluyor, bari ben de bir işin ucundan tutayım demenize hiç gerek bile yok. öyle ya da böyle ezilen, kendini ezdiren onca kadınımız varken kocası için birşeyler yapmayan, ev işleriyle fazla alakası olmayan kaç kadınımız var ki? Spizella ve onun gibiler istisna, bence ezilen kadınların yerine de keyif yapsınlar. Boşverin şu erkekleri ya, bunlara acıdıkça, yazıktır dedikçe bunlar daha fena yüz buluyorlar. kadın erkek eşitliği olayı zaten külliyen yalan, bir erkek bir kadının yüzde kaçı olabilir sizce? neyimiz eşit bizim onlarla? hem neden eşit olalım? şu dünyada yaratılış itibariyle kadınların erkeklerden çok daha fazla ve üstün özelliği varken kimse kusura bakmasın da bir erkek tırnağımın ucu bile olamaz. bu toplumun kadınları her geçen gün erkeklerden çekmeye devam ediyor. yani benden doğan bir cinsiyet nasıl benimle eşit ya da benden daha üstün olabilir?
Anlayışsız esMerhaba hanımlar ikinci çocuğuma hamileyim ve hamileliğin başındayım.Dolayisiyla bulantı iştahsızlık baş dönmesi gibi durumlarım var.Bugun akşam yemeğinde bir önceki günden kalan yemekleri ısıttım ve hadi yemeğe dedim.Esim dünkü yemege desene dedi bende sert bi tavırla beğenmeyen yemez dedim. Sonrasında kalkıp yatak odasına gitti.Bu şekilde küçük şeyler hep büyük krizlere dönüşüyor.Olay büyüdü ve o kadar çok ağladım ki...Ailemle paylaşsam araları daha soğuk oluyor ve haliyle her insan çocuğu mutsuzken huzursuz olur.Size anlatmak istedim bu durumda ne yapmalıyım?