- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Hayır kayınvalidemle aram limoni değil hiç kavga falan etmedik çok şükür ne çok samimiyiz nede çok mesafeliHa zaten sorun yok demesi de hikayeymiş belli ki kv ile aran limoni o sebeple de eşin yalnız gitti arıza çıksın istemedi, sende hamile karısını nasıl bırakır benim arkamda olmalıydı diyosun konu bu
Konuyu çözdük ben yemeği orda yiyip eve gelecek sandım ama arkadaşlarıyla köye gidecekmiş bu ara ara yaptığı birşey olduğu için gözüme batmadi ama yemek yiyip gelicem demek başka şey öbür türlü oradan gidiyor bazen ama yemek yiyip gelicem demesi başka seni kale almıyorum der gibiSürekli yapmadigi birseyse ne varki bunda ? belkide sana yük olmak istemedi
Bazi konulari burda cok gereksiz buluyorum..
Baskıcı biri olsaydım bana bunu diyemezdim baskıcı biri asla değilim kafasını dinlemesini gerektirecek kadar dırdırcı da değilimEşin akıllılık yapmış, demek kafa dinlemek istemiş senin olmadığın ortamda. Çok baskısı ve müdahaleci görünüyorsun burdan bakınca.
Belki annesi sizin bir davranışınıza , konuşmanıza kırgın. yoksa neden böyle davransın?Haklısın annesinin derdi neyse pazara da beraber gidiyorduk benim.isim var ne zaman gideceğim belli olmaz dedi pazarda karşılaştık sonra has yüzüne hasret değilim aynı şeyi ben yapmış olsam annesini istemedi olurum
Konuyu çözdük ben yemeği orda yiyip eve gelecek sandım ama arkadaşlarıyla köye gidecekmiş bu ara ara yaptığı birşey olduğu için gözüme batmadi ama yemek yiyip gelicem demek başka şey öbür türlü oradan gidiyor bazen ama yemek yiyip gelicem demesi başka seni kale almıyorum der gibi
Ama oruç tutsun diye ısrar ediyosun bence var biraz dirdircilik :)Baskıcı biri olsaydım bana bunu diyemezdim baskıcı biri asla değilim kafasını dinlemesini gerektirecek kadar dırdırcı da değilim
Değilim diyorsan eşinle güzelce konuşmanı öneririm. Kavga ederek konuşmak zıtlaşmasına neden olur. Kendini dışlanmış hissettiğini üzüldüğünü söyle bence.Baskıcı biri olsaydım bana bunu diyemezdim baskıcı biri asla değilim kafasını dinlemesini gerektirecek kadar dırdırcı da değilim
Namax kılmayıp oruç tutmayanlar ateşe mi atılacak hanımefendi..!!!!!
Önce kelimeleriniz dikkatli seçin herkes oruç tutmak,namaz kılmak zorunda değil. Baskıyla yapılan işten de hayır gelmez. Allah'la kul arasında ki şeye de sen karışamazsın ve sen baskı yaptıkça daha itici gelir yaptığın davranış. Yöneleceği varsa da geri teper..
Dinimiz hoşgörü dini ama maşallah sizin gibiler yüzünden baskıcı dinine dönüştü..!!!
Canım hamile olduğun için aşırı alınganlık yapıyorsun bence hep bu hormonlardan. Sen de kendine evde ziyafet çek gittiğine pişman olsun :)Yapışık ikiz falan değiliz hanımefendi yalnız ben evde yalnızım sen kendine göre yap ye demek nedir
Annesini kıracak şeyler yapmadım ki gayet neyse eşim eve uğradı annesi birşeyler yollamış belki kadın cagirmadi bile bilmiyorumBelki annesi sizin bir davranışınıza , konuşmanıza kırgın. yoksa neden böyle davransın?
Abla uçuyoorrrNeden zorluyorum acaba insanın eşinin sevaba girmesini istemesi suç mu sizin gözünüzde anlayamıyorum evladımda olsa zorlarim namaza da zorlarim kusura bakmayın esiminde evladininda gözünün önünde ateşe atılmasını istemeyen herkes bunu yapar ....
Sen bayanin kocasisin heralde konuyu bu kadar sahiplendigine göre.bide sizin gibi akillara sahip olanlar var. telefonda mi smiley var, surati asik bi sekilde gozlerini havaya dikmis olan. su anda onu yapiyorum sayin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?