Akşam yemeğini annesinde yiyecekmiş beyefendi?

Eşini neden çağırmıyo çünkü annesi ve karısının arasında sorun/sorunlar var, konularında da ara ara bahsetmiş zaten, kv birlikte pazara gitmeyi de bırakmış o detayı okudunuz mu bilmem, sadece yemek değil yoksa olay

Ha zaten sorun yok demesi de hikayeymiş belli ki kv ile aran limoni o sebeple de eşin yalnız gitti arıza çıksın istemedi, sende hamile karısını nasıl bırakır benim arkamda olmalıydı diyosun konu bu
Hayır kayınvalidemle aram limoni değil hiç kavga falan etmedik çok şükür ne çok samimiyiz nede çok mesafeli

Sürekli yapmadigi birseyse ne varki bunda ? belkide sana yük olmak istemedi
Bazi konulari burda cok gereksiz buluyorum..
Konuyu çözdük ben yemeği orda yiyip eve gelecek sandım ama arkadaşlarıyla köye gidecekmiş bu ara ara yaptığı birşey olduğu için gözüme batmadi ama yemek yiyip gelicem demek başka şey öbür türlü oradan gidiyor bazen ama yemek yiyip gelicem demesi başka seni kale almıyorum der gibi

Eşin akıllılık yapmış, demek kafa dinlemek istemiş senin olmadığın ortamda. Çok baskısı ve müdahaleci görünüyorsun burdan bakınca.
Baskıcı biri olsaydım bana bunu diyemezdim baskıcı biri asla değilim kafasını dinlemesini gerektirecek kadar dırdırcı da değilim

Sevgili konu sahibi, eşinin çok kaba bir davranış sergilediği konusunda seninle hemfikirim. Tabi ki evlendik diye yapışık gezmeyeceğiz ama burada konu eşinin herhangi bir akşam bir yere gitmesi değil. Akşam yemekleri ailenin toplandığı saattir benim için de. Önemli bir konu varsa, annesi dertleşmek istediyse tabi ki gider ama bunu söylemenin de bir yolu vardır. Anlaşılan eşin böyle inceliklerden biraz uzak. Kendini boşuna üzme, akşam eşin geldiğinde tatlı bir dille kırgınlığını belirt bence.

Bu konuya bu kadar eleştiri yazanlar, yarın eşlerinizi arayıp ben anneme yemeğe gidiyorum, sen başının çaresine bak deyip telefonu kapatın ki eşiniz de başının çaresine baksın bakalım.

Burada önemli olan üslup, söyleyiş tarzı.

"Annelerde işim var canım, bu akşam yemeği de orada yerim. Sen de sevdiğin bir şeyleri yap ya da arkadaşlarınla çık istersen" demek var, bir de "ben akşam annemlerde yemek yiyeceğim, sen başının çaresine bak" demek var. İkisi arasında da dağlar kadar fark var.

Belki annesi sizin bir davranışınıza , konuşmanıza kırgın. yoksa neden böyle davransın?

Hayir kaale almasa arayip haber vermezdi , belkide hazir yemek vardi ugrarken annesi yede git demisdir kafana takma böyle cok üstüne gitme yoksa daha cok kacar

Bazi uyeler cok ilgimi cekiyor yorumlarini fikirlerini cok begeniyorum.
Ama usluplari cok sert neden daha yumusak yorumlar yazilmiyor anlamis degilim.
Kalp kirmak polemige girmek zevkmi veriyor...
Bu site birbirimize yardimci olmak icin var, fikir alisverisi yapalim diye, bilmediklerimizi ogrenelim, ogretelim diye. Her yanlisi tesrsleyip asagilayip ahkam kesmek icin degil.
Konu sahibi size sen basinin caresine bak ben annemde yiyecem diyosa, sizde yarin aynisini yapin.
Arayip tatli bir dille canim annemde yiyecm bu aksam sen basinin caresine bak de. Birsey dersede, sen biliyorsn ne diyecegini
Ama bu konu yuzundn tartisma cikarma cokda abartilcak bisey degil sadce bu dedigim seni rahatlatacak

Baskıcı biri olsaydım bana bunu diyemezdim baskıcı biri asla değilim kafasını dinlemesini gerektirecek kadar dırdırcı da değilim
Değilim diyorsan eşinle güzelce konuşmanı öneririm. Kavga ederek konuşmak zıtlaşmasına neden olur. Kendini dışlanmış hissettiğini üzüldüğünü söyle bence.

İlk cümleniz haricindeki her şeye katılıyorum.

Baskıcılık, dinin insanın vicdanıyla alakalo olduğu, ve kimseyi ilgilendirmediğini düşünüyorum.

Ancak ilk cümleniz hatalı. Eğer kurana inanan biriyseniz, ilk cümleniz geçersiz. İnanmıyorsanız zaten sorun yok, mesajımı görmezden gelebilirsiniz.

Konu sahibi,

Eşinizin üslubu bence de yanlış olmuş, o yüzden sizi anlıyorum. üslup haricinde bir sorun olmadığını da belirteyim. İstediği zaman annesinde yemesinde bir sıkıntı yok.

Yorumların çoğu bu olaya değil de sizin oruç tut demenize takılmış malesef. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim.

bide sizin gibi akillara sahip olanlar var. telefonda mi smiley var, surati asik bi sekilde gozlerini havaya dikmis olan. su anda onu yapiyorum sayin size.
Sen bayanin kocasisin heralde konuyu bu kadar sahiplendigine göre.

Sa na ne.
Sanane bacim sanane.

Hamile karisina ( hamile olmayadabilirdi.) Sen kendine gore yap ben annemde yicrm ne ya. Bunlar karikoca değilmi canim sende gelmek istermisin annem yemege buyur etti sen gelemiceksende bn kalsam uyarmi diye bi nezaket icabi sorulur.

Ama nezaketsizlik sizin söyleminizde adamin da hareketlerinde vuukuu bulmus durumda.
Bir kac bisey daha soylerdim ama bu cümleler size cok bile.
Öptüm şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…