Akşam yemeğini annesinde yiyecekmiş beyefendi?

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
83
Kızlar hamileyim bunun dolayısıyla oruç tutmuyorum eşim de fırıncı havalar sıcak da değil ama israrlarima rağmen oruç tutmuyor her neyse biraz önce aradı annesinde yemek yiyecekmiş ne yediginin önemi yok büyük ihtimalle eşim yapacak yemeği emin değilim ama sen ye ben annemde yiyeceğim ne demek ben neyim burda nasıl tepki vermeliyim akşam gelince zaten suratimdan anlar ama çok sinirlendim ben annemde yiyeceğim sen yemeği kendine göre yap konuşursam ağır konusucam neyse ya sabır

olabilir, yesin, size ne? annesinin yemeklerini ozlemis, cani istemis. kendi yapacaksada yapsin yemegi, size ne? yapisik siyamiz ikizimisiniz siz. bi 'biktim kaynananin yemege cagirmasindan' dersiniz, bi 'yemege kocam beni goturmedi yanliz gitti' dersiniz.

Annesi ile küs değilim davet eden olsaydı giderdim tabi ki

Annesinde kalmasınıda söyle.
Katılıyorum annesinde kalsin

Niye esas olay anlatılmaz ki?
Eşinizin annesinde yemek yemesinde nasıl bir sakınca var?
Siz neden iştirak etmezsiniz?
Sakınca yok ama bende evde yalnızım niye yalnız yiyorum saçmalık değil mi

Yapışık ikiz falan değiliz hanımefendi yalnız ben evde yalnızım sen kendine göre yap ye demek nedir

eşiniz sizin oruç baskınız yüzünden böyle bir şey yapmış olabilir. kendi haline kendi tercihlerine bıraksanız bence daha iyidir. herkesin ibadeti kendine sonuçta
Israr ettim dediysem illa tutacaksın demedim sen tut ben tutmasam da gece kalkarım istediğin yemekleri yaparım iftara dedim sigaraya ddayanamiyomus gecesi tutacakmis bir yıl oruç tutmuş gibi oluyormuş neyin kafasiydaysa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…