- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Sürekli tekrarlanmaz genelde orda sevdiği birşey varsa atistirir öyle gelir evde yer ama ben ne yese anlarım çünkü normalde yediğinde. Az yerSürekli tekrarladığı bir şey mi bu olay. Değilse annesinde yiyebilir ne varki bunda
bide sizin gibi akillara sahip olanlar var. telefonda mi smiley var, surati asik bi sekilde gozlerini havaya dikmis olan. su anda onu yapiyorum sayin size.Annesinde kalmasınıda söyle.
Sürekli tekrarlanmaz genelde orda sevdiği birşey varsa atistirir öyle gelir evde yer ama ben ne yese anlarım çünkü normalde yediğinde. Az yer
Annesi ile küs değilim davet eden olsaydı giderdim tabi kiuzak mı
sizi neden çağırmıyor
küs müsünüz annesi ile
o annesinde yiyebilir de sizi neden davet etmedi
ha bu arada iyi tarafından bakmak lazım en azından haber vermiş
yemeği yapıp onu bekleyip de gelince ben yedim demesi daha kötü olurdu
Katılıyorum annesinde kalsinAnnesinde kalmasınıda söyle.
Sakınca yok ama bende evde yalnızım niye yalnız yiyorum saçmalık değil miNiye esas olay anlatılmaz ki?
Eşinizin annesinde yemek yemesinde nasıl bir sakınca var?
Siz neden iştirak etmezsiniz?
Eeee sonra?Sürekli tekrarlanmaz genelde orda sevdiği birşey varsa atistirir öyle gelir evde yer ama ben ne yese anlarım çünkü normalde yediğinde. Az yer
Yapışık ikiz falan değiliz hanımefendi yalnız ben evde yalnızım sen kendine göre yap ye demek nedirolabilir, yesin, size ne? annesinin yemeklerini ozlemis, cani istemis. kendi yapacaksada yapsin yemegi, size ne? yapisik siyamiz ikizimisiniz siz. bi 'biktim kaynananin yemege cagirmasindan' dersiniz, bi 'yemege kocam beni goturmedi yanliz gitti' dersiniz.
haklısın.Yapışık ikiz falan değiliz hanımefendi yalnız ben evde yalnızım sen kendine göre yap ye demek nedir
Israr ettim dediysem illa tutacaksın demedim sen tut ben tutmasam da gece kalkarım istediğin yemekleri yaparım iftara dedim sigaraya ddayanamiyomus gecesi tutacakmis bir yıl oruç tutmuş gibi oluyormuş neyin kafasiydaysa artıkeşiniz sizin oruç baskınız yüzünden böyle bir şey yapmış olabilir. kendi haline kendi tercihlerine bıraksanız bence daha iyidir. herkesin ibadeti kendine sonuçta
israrlarima rağmen oruç tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?