Akşama bize yemeğe misafir geliyormuş bnm haberim yok..

Ben kocamı düşünüyorum kendi ailem gelse yine düşünürüm benim cebimden çıkmıyo para der banane derdim. Ama üzüldüğüm için davranış şeklim yanlış da olsa bı şekilde belirtiyorum kendimş

İyi de adam dün söylemiş zaten yarın akşam misafir gelecek diye.Yemekli gelmeleri ihtimaline karşı hazırlığınızı yapabilirdiniz.Hem misafir denilende anne teyze vs. yani aile.Tatil günü gelmesinler peki ne zaman gelsinler ? Eşinizin yorgun olacağı iş günü akşamı mı ?

Geldiler bi de gelenler bikaç kişi daha çağırdı. Sonradan 6 7 kişi daha geldi

Birsürü yemek mi yapsaydım bilmeden iki kişiyiz tüm yemekler çöpe gderdi

Annesi ve akrabalarına harcadığı 100 tlyi laf etmeniz hiç doğru değil ama ,çok da üzücü...

Sizin o dediginizi eli cabuk becerikli kadinlar yapar ancak 2 saatte. Yeni baslayan agir is yapan eli cabuk pratik olmayan birirsinin 5 saatini bile alir o dedikleriniz. Burda sanirim zaten soz konusu yemegi yetistirememek de degil kocasinin sorumsuzlugu , habersiz davet etmesi, son dakikada kisi sayisi ve yenege geleceklerini soylemesi falan.
Benim babamda cok patavatsizdir bu konularda cok yapardi anneme annem dediginiz gibi 1 saatte full menu cikarirdi kadin sanirim ona baka baka bende el becerisi ve cabuklugu kazandim yani demek istediginizi anliyorum ama, her kisi yapamaz ayrica yapmazda.

Iyi de birak kocan kendisi kendi cebini dusunsun. Elbet akli vardir herhalde.. !

Böle değil annesş öğlen arayıp mangal yapalım dedi. öle öğrendim yemeğe glceklerini

Bnm elimde çubuktur ama dediğinz gbi akşama yemeğe misafir geleceğini öğlen öğrenmem sıkıntı oldu dün misafr geleceğini biliordum ama yemeğe olduğunu bilmiyordum ymk olunca derler diye düşündüm çaya glceklerini sandım. Temizliği dn yapmıştım

Suan misafirler gelmis mangalda etler pismis uzerine caylar iciliyordurhala neyi tartisiyoruz konu sahibi misafirler gidince yaz nasil gecti gecen
Güzel ve yorucu :) benim misafr gelmesi sorunum değil aslında yanlş anlaşılmışım asıl sorun akşama yemeğe misafr geleceğini öğlen öğrenmem. 6 7 kişi geldiler sonradan bi 6 7 kişi daha geldi

Birsürü yemek mi yapsaydım bilmeden iki kişiyiz tüm yemekler çöpe gderdi

Bi sürü yemek değil en azından tatlıyı yapabilirdiniz,temizlik ve alışverişi halledebilirdiniz.Ertesi günde yemekli geleceklerinden emin olunca eşinizle yemeğe girişirdiniz bunalmadan.Böylece kavga gürültüsüz huzurlu bir gün geçirmiş olurdunuz daha iyi olmazmıydı ?

Böle değil annesş öğlen arayıp mangal yapalım dedi. öle öğrendim yemeğe glceklerini
ama ilk yazdığınız mesajda mangaldan bahsetmediniz yemek olacaktı. siz yetişmeyecek diye kacga ettiğinizi yazmıştınız.eşinizin annesine gittiğimi yazdınız hatta. sonraki mesajlarda yeni öğrenmişsiniz gibi mangala geliyorlarmış öyle istedi misafirlerimiz dediniz . yani konuya yazılışı böyle yansıdı en azından . farklı olabilir tabi .

Bizim forumda adettir zaten :) Kötü koca konusunda kocayla övünülür, eş kavgasında ev huzuru anlatılır.
Geçen yine kadının birisi yatılı misafir ağırlamak istemediği ile alakalı konu açtı, burnundan getirdiler. En son birisi batılılar gibi insanlıktan çıktığımızı söyleyince iş çığırından çıkmıştı. Aile bağları da aile bağları diyorlar da, adamlar gelini sallamıyor bile. Valla annem 25 senelik gelin bizim ailede, daha bir gün de annemi arayıp geliyoruz demediler. Hep babam aranır söylenir, daha geçenlerde sevgili halam haftanın altı gün çalışan annemden hamur işi istedi gelirken. He bu arada kendisi çalışmıyor.
Böyle başa böyle tarak diyenlerdenim.

Aynen katiliyorum burada herkes melek bir kanatlari eksik bizdemi sorun anlamadimki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…