- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Hahahaha bak işte bu türle ben de karşılaştım.Çayımı kendim doldurcam diye ısrar edip kalkıp evin odaları gezen var.Ben de bozuntuya vermeden gelin isterseniz evi beraber gezelim derim mahçup olurlar :)Ne merak ediyorlarsa artık.Ben gittiğim yerde müsade istemeden asla mutfağa bile girmem.Yardım etmeyi teklif ederim ama ev sahibi ısrarla hayır derse zor durumda bırakmamak adına yerimden kıpırdamam.Ama herkes bir değil malesef...Çay doldurmaya giderken yatak odasından çıkanlar komik oluyor :))yatak odamı merak edip gizlice kapısını açıp içeriyi gözetlerken bana yakalanan ve ayh mutfakla odayı karıştırmışım diyen misafir gördü bu gözler
Su yapiver canim ne olmis ki yorumlarina sasirdim dogrusu.
10 kisiden bahsediyoruz.
Bir kisi iki kisi degil.
Ayrica evin toplanmasi tuvalet banyo yikanmasida var.
Hafta sonlari benim evim cok dagilir mesela.
Zaten is yorgunlugu ile cuma aksamı dusa girmemissek cumartesi sabah gireriz banyo da dagilir.
Simdi esim cumartesi oglen aksama 10 kisi misafir geleck dese benimde sinirlerim tavan yapar.
Ben yemek mi yapayim evimi topalayayim banyo mu yikayayim aksama kadar hangisi yetisir ya hu?
Birde evde bebek varsa zaten sorma cumbusu.
Yapiverseydin diyen bayanlar kendileri aniden 10 kisi yemekli agirliyabiliyorlarsa helal olsun valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?