Akşama bize yemeğe misafir geliyormuş bnm haberim yok..

yatak odamı merak edip gizlice kapısını açıp içeriyi gözetlerken bana yakalanan ve ayh mutfakla odayı karıştırmışım diyen misafir gördü bu gözler
Hahahaha bak işte bu türle ben de karşılaştım.Çayımı kendim doldurcam diye ısrar edip kalkıp evin odaları gezen var.Ben de bozuntuya vermeden gelin isterseniz evi beraber gezelim derim mahçup olurlar :)Ne merak ediyorlarsa artık.Ben gittiğim yerde müsade istemeden asla mutfağa bile girmem.Yardım etmeyi teklif ederim ama ev sahibi ısrarla hayır derse zor durumda bırakmamak adına yerimden kıpırdamam.Ama herkes bir değil malesef...Çay doldurmaya giderken yatak odasından çıkanlar komik oluyor :))

Ya bi de dusa kabin bozuktu kapaginin biri raydan cikmisti aksama esime yaptiracaktim zor kapatmistim egreti duruyordu.

Teyzenin dusa kabini acmasiyla kapagin teyzenin elinde kalmasi bir oldu.

Kayinvalidemle kadinin elinden aldik kapagi tekrat kapatatak tutturduk.

Tam bir komedi anlayacaginiz

Benim de görümcem gardrobumun içini açıp açıp baktı. 3 kez filan. En Son kocasını çağırıp ona gösteriyordu. Güzel dimi x ? Diye... Ben iptal
Güya gardrop alcakmis da iç dizaynina bakıyoms gir bi mobilyaciyà bak istedigin kadar.

bende sevmem son anda haber verilmesini heleki 10 kisi yemeye geliyorsa hic sevmem:)) gecenlerde 10 kisilik bir yemek hazırladım oyle kolay degil 2 saatlik demisler ama nerde allahaskına 2 saatte 10 kisilik yemek hazırlamak he hazır corba patates yemegi pilav yaparsak kolay olur tabi:) ama insan geleni iyi karsılamak ister bir adam karısına sormadan cagırıyorsa ozama gider biyerden yemek siparis verir tamam ama diger turlu kadına haksızlık

Size hak vermiştim 100 lira muhabbetine kadar.

Bence haklı bir yanınız yok artık, eşinize de "100 lira verdin için rahat mı" gibi bir cümleyi çekinmeden söylediyseniz helal olsun.

Mangala takılmış çok kişi.
Sanki yedi kat ele biz geliyoruz mangal yapın diyorlar.
Oğlunun gelininin evi ya hu...

Aniden çağırılan 10 kişilik bir grup için tepkiniz çok haklı ama sizin sorunlarınız temizliği yetiştiremem ya da yemeği yetiştirmemem değil de 100 tl olmuş.Bu nedenle çok sığ buldum konunuzu...
Misafir onlar ya hu..Misafirin yiyeceğine harcanan para extrem bir durum olmadıkça dile getirilir mi..Hem de eşinizin annesi var orada.. Çok yazık

Haber verilmemesine ben de kizardim hic sevmem emirvaki yapilmasini.

Merak ettigim misafire 100 tl gitti diyorsunuz.

Siz esinizle gezmeye gitseydiniz ne kadar harcayacaktiniz?!!!!!
Allah 100 tl kat kat verirdi size mifasir bereketiyle gelir derler!

Bazen olaylar isteğimiz dışında gelişebiliyor.
Öğrendiğinizden hemen sonra işe başlasanız gayet tabi yetiştirirdiniz.
Hiç olmadı kıymalı pide ısmarlayıp yanına ayran salata ve baklava gibi bir tatlı da olabilirdi bence.
Yada fırına hemen baget tavuk patates yanına pilav salata hazır tatlı
Eşinizle bu kadar tartışıp büyütüp huzursuzluk çıkarmaya değmez.

Cumartesi öğlen söylememiş ki cuma akşam yarın misafir geliyo demiş,konu sahibi sayıyı ve yemeğe mo gelecekler onu bilmiyo ki yemek olmasa bi kek börek gene yapılacaktı heralde, tuvalet banyo temizliği de 2 kişi de gelse gene yapılır misafirin sayısından bağımsız

Bende misafır gelecegı zaman vok panık olan bırıyım isterimkı hersey tam olsun tatlısı börego sarması corbası evın halı. Üstümğz başımız.. ama anıden haberim oldugunda önce bır aglarım sonra hemen işe koyulurum

2-3 tane yemeklik tavuk alın haşlayın,pilav,mercimek çorbası,salata bi de yanına dışardan tatlı hazır börek falan alsanız çok rahat yetişirdi.hepsi 2 2 saat bile sürmezdi.haber verse daha iyi olurdu ama saatlerce kavga edicek kadar büyütülcek bi mevzu değil

tabi kişi sayesını o gun soylmesı iyi olmamıs ama misafirn geleceğini bildiği için illaki yemek hazırlıgı felan yapms olmanız lazımdı.10 kısıyı ogrendk den sonra ona göre yedekleme yapartınız aksama kdr halledılırdı dıye dsnuyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…