Akşama bize yemeğe misafir geliyormuş bnm haberim yok..

Ayy avizen çok güzel gorunuyo bizim evden diye yatak odama daldı komşum sormadan lohusaydım dağınıktı çok utanmıştım

aradaki mesajlarda bir şey farkettim başta eşi evde ağırlamak istiyor konu sahibi kabul etmeyince eşi en son ben annemlere gidiyorum misafir gelmeyecek gibi bir şey diyor . yani aslında misafir olacak annesine gidiyor ve bence bu yüzden olay mangala dönüyor . onlar da hazırlık olmayacağını biliyorlar . ben böyle anladım canım.

en azından temizlik kısmını halledebilirdi . mesele bence de geç haber verilmesi değil.

Eşiniz olmadan gezemiyor musunuz? Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, haftanın hergünü sizin yani gezmek için , niye illa eşinizi bekliyorsunuz?

icabında kendim yemem misafire yediririm. nerelere geldik yahu misafir perverlık 0. üstelık burda yazıp laf yetiştircegınıze 10 ceşit yemek hazirlardınız

Umarım o gelen misafirlerden biri bu forumun takipçisi değildir. Yoksa ifşa olmanız utanç verici bir durum. Muhtemelen şuan yüzlerine gülümsüyorsunuzdur.

Şahsi düşüncemdir kimse benim gibi düşünmek zorunda değil....
- İnsanlar neden hayatlarını zorlaştırır hiç anlamıyorum?
Eve yemeğe misafir gelecekse buyursun gelsin.Baklava börek mantı aç diyen olmadıysa Tanrı misafiri derim 3 kişilik yerine 10 kişilik yemek yaparım hem kocamın hemde evimize misafir gönderen Allah teâlânın gözünde yücelirim, huzurum da kaçmaz kavga da çıkmaz.
Malum yaz mevsimi taze sebze ve çeşit bolca var hemde ucuz.
Bir mercimek çorbası bir z.yağlı taze fasulye bir tavuk sote bir pilav salata yanında da kavun yada karpuz sofrayı hazırlamak vs. evli bir kadının toplasan 2 saatini almaz.
Kocamın buyur ettiği misafirler için 2 saatimi ayıramıyorsam kendimi gidip köprüden falan atayım hiç yaşamayayım yada nüfustan gidip adımı ahmet mehmet falan yaptırıp mavi cüzdan alayım daha iyi
Kıssadan hisse kocamla 2 saat kavga edecek enerjimi misafirleri ağırlamak için kullanırım ve mutlu olurum

Hafta sonu olunca misafirim hiç eksik olmaz bende bebişimden fırsat buldukça börek içli köfte yaprak sorması yapar buzdolabımın dondurucu bölümüne koyarım.Geldikleri zaman hiç düşünmem ne yemek yapsam diye yanına bide çay koyarım.:)

en azından temizlik kısmını halledebilirdi . mesele bence de geç haber verilmesi değil.
1 gün önce haber vermiş temizlik halledilirki evi süpür sil birde dagınıklıgı tparlamak eşte yardım ederdi.kaynanası gelcegı ıcın 100 tl lafını yapması rahtsızlık verdı banada.eşinin annesi sonucta teyzesını felan sallıyorum onlar o kdr onemlı deglde.annesı için masraf yapılrdı yanı sonra karın bıze iyi hızmet etmedı iyi agırlamadı diye oglunu esıne karsı doldurblır bıle.buna fırsat wrmemek ıcın en iyisi msrafı cok sorun etmemek

Ulan kadın çoktan misafirlerini agirlayip göndermiştir. Siz hala bu konuya yazıyorsunuz. Artık 3 gun daha yazarsınız bu konuya. Herkesde de bi kendi ovmeler... Yav he he, hepiniz çok misafirperversiniz. Ama azıcık da akıllı olun yav. Kadın sorununu halletmiş ışte. Daha niye yazıyorsunuz. Burası sizin kendinizi ovme mekanını değil.

Kimse kusura bakmasın ama 10 kişilik bir yemek daveti, eğer söylenmeyi unutuyorsa bana göre de büyük olay çıkar.
Akşam saatinde temizlik yapılır mı???
Temizlik var, alışveriş var, yemek yapımı ve akla gelmeyen bir sürü detay
Bazı arkadaşlar öyle bir anlatmış ki sanki her gün 35 kişi ağırlayıp 1 saat içinde 6 çeşit yemek yapıyolar
Uzaktan konuşmak ne kolay yahu?

Ben kadinlari gercekten anlamiyorum.
Kendi ananiz baciniz olsa 200 bile harcarsiniz ama kocanizin anasi babasi bacisi olunca " 100 lira gitti simdiden hosuna gitti mi" diyebiliyorsunuz. Ustelik kocanizin kendi emegiyle kazandigi para icin bu konusmayi yapiyorsunuz!!
Ben utanirdim be, kocama boyle bir laf etmeye utanirdim...
Yazik ne diyim. Umarim sizin gelinleriniz de böyle düşünmez vakti gelince. .

Yeni gittiler misafirler geldi sonradan habersiz 7 kişi daha geldi yemeğe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…