- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
aradaki mesajlarda bir şey farkettim başta eşi evde ağırlamak istiyor konu sahibi kabul etmeyince eşi en son ben annemlere gidiyorum misafir gelmeyecek gibi bir şey diyor . yani aslında misafir olacak annesine gidiyor ve bence bu yüzden olay mangala dönüyor . onlar da hazırlık olmayacağını biliyorlar . ben böyle anladım canım.Yahu bizde yemek ceaiti onerdik misafire ayip olmasin dedik.
Ama lokantaya gider gibi siparisi okuyunca bende hayret ettim.bize mangal yap ne demek ben kimweye demem boyle bisey ev sahibi neyi uygun goruryorsa onu yapar ikram eder.
Ayrica 100 tl size gore bisey degildir asgari ucrrtle ev gecindiren icin bir fatura parasidir.nedir ki diyemeyiz.
Ev sahibi guler yuz gosterip agirlamali misafirde misafirligini bilmeli...
en azından temizlik kısmını halledebilirdi . mesele bence de geç haber verilmesi değil.tabi kişi sayesını o gun soylmesı iyi olmamıs ama misafirn geleceğini bildiği için illaki yemek hazırlıgı felan yapms olmanız lazımdı.10 kısıyı ogrendk den sonra ona göre yedekleme yapartınız aksama kdr halledılırdı dıye dsnuyorm.
Eşiniz olmadan gezemiyor musunuz? Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, haftanın hergünü sizin yani gezmek için , niye illa eşinizi bekliyorsunuz?Ben misafir gelmesin demiyorum eşimin tatil olduğu gün istemiyorum sadece çünkü sadece haftada bir gün Tatil ve o gün gezmek istiyorum. Bir de gelincekse önceki gün haber verilsin yemek bu on kişilik önceden haber verilsin ona göre ev pisse temizlenir alışveriş yapılır vs
:) aynen öyle2 saat kavgayıda eklersek 1de yemeğe bir girişseniz 5 cesit yemek yapardınız birlikte
icabında kendim yemem misafire yediririm. nerelere geldik yahu misafir perverlık 0. üstelık burda yazıp laf yetiştircegınıze 10 ceşit yemek hazirlardınızBncede. Bzm de maddi durumumuz normal evimiz kira. Daha bir buçuk yıllık evliyiz eşim araba alıp satıyor eski model ve bankadan borç çekip bşladı işe kimse yardım etmedi aylık bilmem kaç para bankaya ödüyoruz. Bi 50 milyar kadar borcumuz var. ama kendim için demiyorum bu devirde on on beş kişi yemeğe misafr ağırlamk çok masraflı iki kişi iki üç günde yüz tl gidiyo mutfağa yani hayat zor gerçekten Allah herkese yardım etsin
Kusura bakmayın fakat günü zehir eden sizsiniz.Hala kavga ediyoruz bütün gün zehir oldu
1 gün önce haber vermiş temizlik halledilirki evi süpür sil birde dagınıklıgı tparlamak eşte yardım ederdi.kaynanası gelcegı ıcın 100 tl lafını yapması rahtsızlık verdı banada.eşinin annesi sonucta teyzesını felan sallıyorum onlar o kdr onemlı deglde.annesı için masraf yapılrdı yanı sonra karın bıze iyi hızmet etmedı iyi agırlamadı diye oglunu esıne karsı doldurblır bıle.buna fırsat wrmemek ıcın en iyisi msrafı cok sorun etmemeken azından temizlik kısmını halledebilirdi . mesele bence de geç haber verilmesi değil.
Sen de böyle düşüncesizlerdensin heralde koskoca forumda bitek seni germiş yazdıgım iki satır!!Aferin mi diyelim Son yazdığınızà.
İnsanlar da gelmeye korkar olmuşlardır zaten
Yeni gittiler misafirler geldi sonradan habersiz 7 kişi daha geldi yemeğe :)Ulan kadın çoktan misafirlerini agirlayip göndermiştir. Siz hala bu konuya yazıyorsunuz. Artık 3 gun daha yazarsınız bu konuya. Herkesde de bi kendi ovmeler... Yav he he, hepiniz çok misafirperversiniz. Ama azıcık da akıllı olun yav. Kadın sorununu halletmiş ışte. Daha niye yazıyorsunuz. Burası sizin kendinizi ovme mekanını değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?