evet beni de uykumdan uyandırıyor. ama sadece bulantı var bende. kusmadığım için şükrediyorum tabii.Aynı bende senin gibiyim gece uykudan uyanıyorum bulantıdan dolayı canım yemek istiyor ama bulantıdan yiyemiyorum kızımda böyle değildi bunda değişik oldu gün sayıyorum bütün psikolojim bozuldu
Benim de hep akşam bulanmıştı. Dert etme olabilir.Selamlar, gebelik bulantılarıyla ilgili bir sorum var. Genelde sabahları daha çok olur diyorlar ama benim sabahları hiç bulantım olmuyo ve sabah iştahlı uyanıyorım, bi güzel yumurtalı falan kahvaltımı ediyorum. Sonra öğlen saatlerinde başlıyor bende bulantı ve akşam saatleri tavan yapıyor. bu nedenle hiç sıcak yemek yiyemiyorum. Günün ilerleyen saatlerinde sadece meyve, yoğurt, peynir falan yiyebiliyorum. Bu şekilde bulantı yaşayan var mı? 6. haftanın başından beri durum böyle. Et, balık, sebze yemeği vs. hiç yiyemedim ve endişeleniyorum
Bende o da var boğazım tahriş olduevet beni de uykumdan uyandırıyor. ama sadece bulantı var bende. kusmadığım için şükrediyorum tabii.
KızBebeğinizin cinsiyeti ne?
Valla ben midem bulandıkça limon yedim limon yedikçe daha çok yedim ellerimi yalıyordum limon için. Tatlıdan tiksinmiştim 5 ay oldu hala aramam tatlı. Belki fikir olurHayırlı olsun sabah bulantısı kız akşam erkek diye duydum da ondan sordumher zamanki gibi yine tutmadı NASİP
Ben yemekten hemen sonra sakız çiğniyorum ama çok zor şu an azaldı darısı sanaAkşam bulantısı beni hayattan soğuttukızımda bir kez bile bulanmadı ikinci coookk zorluyor kızlar tavsiye istiyorum
Erkekszfb cinsiyetini öğrendiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?