Akşama doğru artan bulantı

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
298
İzmir
Selamlar, gebelik bulantılarıyla ilgili bir sorum var. Genelde sabahları daha çok olur diyorlar ama benim sabahları hiç bulantım olmuyo ve sabah iştahlı uyanıyorım, bi güzel yumurtalı falan kahvaltımı ediyorum. Sonra öğlen saatlerinde başlıyor bende bulantı ve akşam saatleri tavan yapıyor. bu nedenle hiç sıcak yemek yiyemiyorum. Günün ilerleyen saatlerinde sadece meyve, yoğurt, peynir falan yiyebiliyorum. Bu şekilde bulantı yaşayan var mı? 6. haftanın başından beri durum böyle. Et, balık, sebze yemeği vs. hiç yiyemedim ve endişeleniyorum :(

Aynı bende senin gibiyim gece uykudan uyanıyorum bulantıdan dolayı canım yemek istiyor ama bulantıdan yiyemiyorum kızımda böyle değildi bunda değişik oldu gün sayıyorum bütün psikolojim bozuldu 😢

Aynı bende senin gibiyim gece uykudan uyanıyorum bulantıdan dolayı canım yemek istiyor ama bulantıdan yiyemiyorum kızımda böyle değildi bunda değişik oldu gün sayıyorum bütün psikolojim bozuldu 😢
evet beni de uykumdan uyandırıyor. ama sadece bulantı var bende. kusmadığım için şükrediyorum tabii.

Selamlar, gebelik bulantılarıyla ilgili bir sorum var. Genelde sabahları daha çok olur diyorlar ama benim sabahları hiç bulantım olmuyo ve sabah iştahlı uyanıyorım, bi güzel yumurtalı falan kahvaltımı ediyorum. Sonra öğlen saatlerinde başlıyor bende bulantı ve akşam saatleri tavan yapıyor. bu nedenle hiç sıcak yemek yiyemiyorum. Günün ilerleyen saatlerinde sadece meyve, yoğurt, peynir falan yiyebiliyorum. Bu şekilde bulantı yaşayan var mı? 6. haftanın başından beri durum böyle. Et, balık, sebze yemeği vs. hiç yiyemedim ve endişeleniyorum :KK43:
Benim de hep akşam bulanmıştı. Dert etme olabilir.

Ilk 3 ay anneden beslenir bebek oyuzden yiyememeniz sorun degil vitaminlerinizi alın ama☺darisi başıma😍

Hayırlı olsun sabah bulantısı kız akşam erkek diye duydum da ondan sordum 😂 her zamanki gibi yine tutmadı NASİP 😍
Valla ben midem bulandıkça limon yedim limon yedikçe daha çok yedim ellerimi yalıyordum limon için. Tatlıdan tiksinmiştim 5 ay oldu hala aramam tatlı. Belki fikir olur 😉

İlk hamileliğimde de ,şuankinde de sabah bir tur istifra etme.Kasarli tost ,öğlen bir parça ekmek peynir ,aksam sadece meyve.Sabah kahvaltı ile mide ekşimesi başlıyor ,gece yatana kadar artıyor.Göbegim 0 ama midem öne çıkıyor gazdan.İlkinde 6 ay kustum ,9 ay mide ekşimesi yaşadım.Ete bayılırım ,hiç yiyemedim.Sulu yemek hayal bile edemiyorum.Ne zaman doğum yaptım ,o sabah bütün şikayetlerim bitti.Tez zamanda 2. Doğumu da bekliyorum 😂 Umarım 40 hafta sürmez .37-38 de doğar inşallah 🙏

Akşam bulantısı beni hayattan soğuttu:( kızımda bir kez bile bulanmadı ikinci coookk zorluyor kızlar tavsiye istiyorum 😢😢😢

Kızlar bende aynıyım sabah bişeyim yok saat 4,5 gibi başlıyor akşam olunca çok zorluyor bulantı uyutmuyor. Herkesin sabah bulanıyormuş 🙄

Back
X