Akşama Ne Yemek Var ?

Kayninişkomdan el açması patatesli börek
Yanına ekstra bi şey yapmaya gerek var mı bilmem normalde çay börek yiyoruz ama belki bi şeyler yaparım
El açması patatesli börek
Kuru domates salatası
Yeşil salata
Dünden kalma kağıt kebabı ve kedi dili pasta

Ben normalde bugün Çorba, nohut, pilav yapacaktım ama zaten bağırsaklarımdan sıkıntı yaşıyorum. O sebeple vazgeçtim. Eşim de balık alayım onu yaparım. Eğer kendimi iyi hissedersem bir şeyler yaparım. Hissetmezsem balık, salata olacak bugün menü

Dünden kalan az spagetti, patates püresi ve ezogelin çorbası var.
Bu akşam da nohut ve pilav yapacağım, yarına da kalır dedim. Yarın spora gideceğim gelip bir de yemekle uğraşmak istemedim. Spor sonrası menüleri için de fikrinizi alabilirim.

Benim bildiğim spordan sonra çok ağır yememek gerekiyor. Işte tavuklu/ hellimli salata yapabilirsin gib.. Ama ailecek yemek yiyecekseniz ızgara yaparsın hem kolay yanina salata, istersen önden Çorba.. sebze yemeği yapabilirsin. Ama oradaki hocana da mutlaka nasıl beslenmeliyim diye sor..

Şeyi araştırabilirim hani bir gün önceden hazırlayıp spordan gelince ısıt ye gibi

Spor yapınca insanın canı protein çekiyor yani benim öyle . Düzenli yürüyüşe başladım bende onda bile öle Haftasonu köfte yapıp buzluğa atabilirsiniz . Ya da gelince fırında soslu tavuk baget olabilir . O pişerken salata yaparsınız olur biter. Patates ,pilav gbi yiyecekler ağır kaçabilir spordan önce ya da sonra . Ben genelde çorbalara ,pilavlara nohut eklerim . Önden pişirir buzluğa kaldırırım . Sabahtan buzdolabınin normal kısmina koyup gelince direkt salatasını yaparım . Yanına da ev yogurduyla gayet sağlıkli ve pratik olur. Aynısından kuru borulce ile de yapabilirsiniz . Ona ekstra közlenmiş biber ve kornişon da eklenir .

Teşekkür ederim, bende nohut yerim demiştim. Pilavı da eşim yer diye düşündüm teşekkürler tekrardan tavsiyeleriniz için. Buzluğumda her zaman köfte ve haşlanmış nohut var. Nohutu airfryerde baharatla harmanlayıp yapıyorum harika oluyor. Altına da beğendi sos S sunsea

Nohutu genel söylemiştim de sizde yemeğini yapcakmissiniz ,şimdi farkettim:) Kış sebzeleri çıksa çok daha fazla alternatif olcak şu an ara sezon olduğu için de insan daralıyor .

Nohutu genel söylemiştim de sizde yemeğini yapcakmissiniz ,şimdi farkettim:) Kış sebzeleri çıksa çok daha fazla alternatif olcak şu an ara sezon olduğu için de insan daralıyor .
Ama maalesef yapmadım yarın spordan sonra yeşillikler, biberler dolapta ne varsa salata yapıp nohut eklicem onu yicem. Yeşilliklerimi zaten alıp yıkayıp kurulayıp kaldırıyorum hazır rahat oluyor

mantar çorbası
Tavuk sote
Şehriyeli pirinç pilavı
Buzluğa peynirli sigara böreği koymuştum ondan çıkarırım
Eşim pazara gidecek akşamdan ne alayım diye sordu gerçekten ara mevsimde olduğumuz için pazarda ne var bilmiyorum.
Ispanak dün yedik ee salatalık malzeme ve meyve illa alacaksın dedim gerisi tencereye koymalık bişeyler.Onun da kafa karışık benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…