- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.706
- 528
El açması patatesli börekKayninişkomdan el açması patatesli börek
Yanına ekstra bi şey yapmaya gerek var mı bilmem normalde çay börek yiyoruz ama belki bi şeyler yaparım
Benim bildiğim spordan sonra çok ağır yememek gerekiyor. Işte tavuklu/ hellimli salata yapabilirsin gib.. Ama ailecek yemek yiyecekseniz ızgara yaparsın hem kolay yanina salata, istersen önden Çorba.. sebze yemeği yapabilirsin. Ama oradaki hocana da mutlaka nasıl beslenmeliyim diye sor..Dünden kalan az spagetti, patates püresi ve ezogelin çorbası var.
Bu akşam da nohut ve pilav yapacağım, yarına da kalır dedim. Yarın spora gideceğim gelip bir de yemekle uğraşmak istemedim. Spor sonrası menüleri için de fikrinizi alabilirim.
Şeyi araştırabilirim hani bir gün önceden hazırlayıp spordan gelince ısıt ye gibiBenim bildiğim spordan sonra çok ağır yememek gerekiyor. Işte tavuklu/ hellimli salata yapabilirsin gib.. Ama ailecek yemek yiyecekseniz ızgara yaparsın hem kolay yanina salata, istersen önden Çorba.. sebze yemeği yapabilirsin. Ama oradaki hocana da mutlaka nasıl beslenmeliyim diye sor..
Spor yapınca insanın canı protein çekiyor yani benim öyle . Düzenli yürüyüşe başladım bende onda bile öleDünden kalan az spagetti, patates püresi ve ezogelin çorbası var.
Bu akşam da nohut ve pilav yapacağım, yarına da kalır dedim. Yarın spora gideceğim gelip bir de yemekle uğraşmak istemedim. Spor sonrası menüleri için de fikrinizi alabilirim.
Nohutu genel söylemiştim de sizde yemeğini yapcakmissiniz ,şimdi farkettim:) Kış sebzeleri çıksa çok daha fazla alternatif olcak şu an ara sezon olduğu için de insan daralıyor .
Ama maalesef yapmadımNohutu genel söylemiştim de sizde yemeğini yapcakmissiniz ,şimdi farkettim:) Kış sebzeleri çıksa çok daha fazla alternatif olcak şu an ara sezon olduğu için de insan daralıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?