Akşama Ne Yemek Var ?

Tarhana çorbası (dünden)
Zeytinyağlı ekşili kuru patlıcan dolması
Milföyden şipşak Boşnak böreği (et ürünü yemek istemedigim için yeşil mercimek koydum)
Yeşil mercimek gerçekten etin girdiği her yemeğe giriyor karnıyarık bile yapıyorum ben

Kizlar bir sey sorucam 2 gun once somon almistim fakat acil islerim cikinca pisiremedim bu aksam pisirsem bozulmamistir dimi ya dolaptan hic cikarmadim bugun 3. Gun

Kizlar bir sey sorucam 2 gun once somon almistim fakat acil islerim cikinca pisiremedim bu aksam pisirsem bozulmamistir dimi ya dolaptan hic cikarmadim bugun 3. Gun
Buz luk kısmı değil değil mi normal dolap kısmı eğer öyleyse 2-3 gün diye biliyorum ben risk almaya değmez yinede diğer arkadaşlarda bilgi verir.

Yeşil mercimek gerçekten etin girdiği her yemeğe giriyor karnıyarık bile yapıyorum ben
Ahaha gerçekten mi... Bakalım ben severim, yeşil mercimekten köfte de yapmıştım. Ama eşim sevecek mi, söylemeyeceğim ona mercimekli diye.. Bakalım beğenecek mi ben de et ürünü çok tüketmek istemiyorum, arada onun arada benim istediğim gibi yapılıyor yemekler

Buz luk kısmı değil değil mi normal dolap kısmı eğer öyleyse 2-3 gün diye biliyorum ben risk almaya değmez yinede diğer arkadaşlarda bilgi verir.
Risk almiycam malesef pisirmiycem hamileyim eger olmasam nolcak diyip pisirebilirdim bugunun menusu :
Airfryda kabak patlican patates biber kizartma
Makarna

Son dakika bu kadar oldu

Kağıt kebabı misafire uygun mu sizce? Eşim çok beğeniyor kendimize yapıyorum ama yarın kayınvalidemle kayınpederim gelecek. İnsanların önüne kağıt koymak garip geldi içinden çıkarıp koysam normal tas kebabı gibi görünecek hiç kağıt işine girişmeyeyim garip durur diyorsanız.

Risk almiycam malesef pisirmiycem hamileyim eger olmasam nolcak diyip pisirebilirdim bugunun menusu :
Airfryda kabak patlican patates biber kizartma
Makarna

Son dakika bu kadar oldu
Ay ben de diyecektim size, hamilesiniz bir de, en azından doktora sorun diye de.. Karışmak da istemedim. Super menü olmuş, afiyet olsun

Ay ben de diyecektim size, hamilesiniz bir de, en azından doktora sorun diye de.. Karışmak da istemedim. Super menü olmuş, afiyet olsun
Tesekkur ederiim evet teredutte kaldim malesef ziyan oldu diye icime dert oldu hic sevmiyorum yemeklerin atilmasini ama yapacak bir seyim yoktu valla keske buzluga atsaydim ders oldu bana :)

Aslında yemeğin orijinal hali kağıt olduğu için bence sorun olmaz ama siz içiniz rahat olsun diye tabağa koyun

Aslında yemeğin orijinal hali kağıt olduğu için bence sorun olmaz ama siz içiniz rahat olsun diye tabağa koyun
Ya orası öyle de ilk başta eşim de garipsemişti kağıttan mı yiyoruz yani diye o yüzden o garipsediyse ailesi x2 garipserler dedim, kağıtta yapayım yine adı bu derim

Bu akşam değil ama yarın akşama;

Salçalı mercimek çorbası
Kağıt kebabı
Şehriyeli pirinç pilavı
Ortaya tadımlık fellah köftesi (canım çektiği için, yoksa seveni yok evde )
Salata
Kremalı kedi dili tatlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…