Ay evet bende bu menüden yapıcam, cacık yerine yoğurtlu kabak olur :) bugün de yemek yapasım yok. Yaşasın buzluğa atılan köftelerKöfte patates kızartması
Cacık
Yeşil mercimek gerçekten etin girdiği her yemeğe giriyor karnıyarık bile yapıyorum benTarhana çorbası (dünden)
Zeytinyağlı ekşili kuru patlıcan dolması
Milföyden şipşak Boşnak böreği (et ürünü yemek istemedigim için yeşil mercimek koydum)
Buz luk kısmı değil değil mi normal dolap kısmı eğer öyleyse 2-3 gün diye biliyorum ben risk almaya değmez yinede diğer arkadaşlarda bilgi verir.Kizlar bir sey sorucam 2 gun once somon almistim fakat acil islerim cikinca pisiremedim bu aksam pisirsem bozulmamistir dimi ya dolaptan hic cikarmadimbugun 3. Gun
Ahaha gerçekten mi... Bakalım ben severim, yeşil mercimekten köfte de yapmıştım. Ama eşim sevecek mi, söylemeyeceğim ona mercimekli diye.. Bakalım beğenecek miYeşil mercimek gerçekten etin girdiği her yemeğe giriyor karnıyarık bile yapıyorum ben
Risk almiycam malesef pisirmiycemBuz luk kısmı değil değil mi normal dolap kısmı eğer öyleyse 2-3 gün diye biliyorum ben risk almaya değmez yinede diğer arkadaşlarda bilgi verir.
Ay ben de diyecektim size, hamilesiniz bir de, en azından doktora sorun diye de.. Karışmak da istemedim. Super menü olmuş, afiyet olsunRisk almiycam malesef pisirmiycemhamileyim eger olmasam nolcak diyip pisirebilirdim bugunun menusu :
Airfryda kabak patlican patates biber kizartma
Makarna
Son dakika bu kadar oldu
Tesekkur ederiim evet teredutte kaldim malesef ziyan oldu diye icime dert oldu hic sevmiyorum yemeklerin atilmasiniAy ben de diyecektim size, hamilesiniz bir de, en azından doktora sorun diye de.. Karışmak da istemedim. Super menü olmuş, afiyet olsun
Aslında yemeğin orijinal hali kağıt olduğu için bence sorun olmaz ama siz içiniz rahat olsun diye tabağa koyunKağıt kebabı misafire uygun mu sizce? Eşim çok beğeniyor kendimize yapıyorum ama yarın kayınvalidemle kayınpederim gelecek. İnsanların önüne kağıt koymak garip geldiiçinden çıkarıp koysam normal tas kebabı gibi görünecek hiç kağıt işine girişmeyeyim garip durur diyorsanız.
Ya orası öyle deAslında yemeğin orijinal hali kağıt olduğu için bence sorun olmaz ama siz içiniz rahat olsun diye tabağa koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?