Akşama Ne Yemek Var ?

Böbrekle başladı, akciğer ve yumurtalıklara metastaz yaptı. Yumurtalıklardaki baya 18 cm olmuş çok hızla büyüyor

Sizde nasıl ilerliyor tedavi, kemo mu alıyor? Çok geçmiş olsun size de
Babam karacigere metaztazli olduğu için cerrahi şansını kaybetti ameliyat olamıyor.kemoterapiyle devam ediyor.Sizin metastaz varsa nasıl ameliyat edecekler?Evre 4 te cerrahi şansı olmuyor genelde.

Babam karacigere metaztazli olduğu için cerrahi şansını kaybetti ameliyat olamıyor.kemoterapiyle devam ediyor.Sizin metastaz varsa nasıl ameliyat edecekler?Evre 4 te cerrahi şansı olmuyor genelde.
Böbrekten de ameliyat oldu 2 kere, şimdi de yumurtalık için ameliyat planlaması yapıyorlar. Başka bir yere metastaz yapma olasılığı var diye mi ameliyat şansını kaybetti, bizde hiç denmedi öyle bir şey.

Yaaa geçmiş olsun neyiniz var ciddi birşey değildir umarım
Mutlaka birşeyler yiyin
Cok teşekkür ederim.
Sinüzit malesef. Söylemesi cok basit olsa da cok zorlayıcı oluyor benim için. Başım zonk zonk. Eğilince yüzümde iğrenç bir basınç. Burnumun hic acilmamasi...
Geçip geçip tekrarlıyor malesef. Yıldım gerçekten de.
Bugun ekstradan derin nefes aldığımda sağ göğsüm ağrıyor.

Sinüzit tam bela malesef, şimdi de tam havası, serin rüzgar mevsim değişiminde mahveder insanı
Alerjik bir bünyeniz var sanırım, alerji ilacı kullansanız biraz rahatlarsınız
Bence biran önce doktora gidin göğüs ağrısını ihmal etmeyin ben daha birkaç hafta önce zatürre oldum günlerce hastanede yattım hala iyileşemedim asla ihmal edilecek bir durum değil
Bol bol kabuklu limon ve kabuklu ayva tüketin göğsünüzü rahatlatır
Yaaa çok üzüldüm gerçekten hiç kıyamıyorum hastalık çok zor
Ben istanbuldayım yakınımda olsanız inanın çorbanızı ıhlamurunuzu eksik etmezdim

Anneniz ne kanseri,geçmiş olsun benimde Babam pankreas kanseri
Size de çok geçmiş olsun.. Babanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım
Geçmiş olsun

Merhabalar ,bugün yoğun bir gündü cevap yazamadım bir türlü . Maalesef muta çok uzağız . Yeşil zeytin sipariş edildi bugün ben evden çıkmadan birkaç güne gelirse onu tatlandırıriz inşallah . Cumartesi de çıkmadan semt pazarına uğrayıp mandalina ,limon gibi dayanacak şeyler alacağım . Yaban kekigini de biliyorum evde onu kullaniyoruz getiriyorlar bir yerlerden bulup aynı şekilde nar eksim de var bal ve pekmez demişsiniz erdemlide egricayir markası var biz yıllardır onlardan alışveriş yaparız baldan ziyade arı ürünleri konusunda memnunuz .Sizinde aklınızda olur belki diye paylaştım . Önerileriniz için çok çok tşk ediyorum .

Çok geçmiş olsun

Fıstık hiç görmedim acikcasi bugün pozcudaydik burada favori dondurmacim var :)
Kahvemi falan da aldım . Yarın da bir bakinirim makul ,neler alınabilir diye . Belki bir okyaya uğrarım tahin ,pekmez almak için. Çok tşk ediyorum öneriler için size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…