- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.036
- 348
- 39
Rica ederim ne demekMerhabalar ,bugün yoğun bir gündü cevap yazamadım bir türlü . Maalesef muta çok uzağız . Yeşil zeytin sipariş edildi bugün ben evden çıkmadan birkaç güne gelirse onu tatlandırıriz inşallah . Cumartesi de çıkmadan semt pazarına uğrayıp mandalina ,limon gibi dayanacak şeyler alacağım . Yaban kekigini de biliyorum evde onu kullaniyoruz getiriyorlar bir yerlerden bulup aynı şekilde nar eksim de varbal ve pekmez demişsiniz erdemlide egricayir markası var biz yıllardır onlardan alışveriş yaparız baldan ziyade arı ürünleri konusunda memnunuz .Sizinde aklınızda olur belki diye paylaştım . Önerileriniz için çok çok tşk ediyorum .
Acaba daha dar bir kapta mi deneseniz ? Bazen cam kap çok geniş oluyor o yüzden de olmuyor diyorlar .İnternetten bakıyorum tutmuyor bir dahakine başka tarif deniyorum olmuyor bir dahakine başka tarif yine tutmuyor….eşiminde en sevdiği tatlı adama 12yıldır kıvamında bir revani yediremedim ya
Yemek konusunda çok iyiyimdir ama tatlıda sınıfta kalıyorum
İlk fırsatta deneyecem canım istedi dediğiniz gibi kabı küçülteyim bu sefer teşekkür ederimAcaba daha dar bir kapta mi deneseniz ? Bazen cam kap çok geniş oluyor o yüzden de olmuyor diyorlar .
Çok tşk ederim . Bi iki gün eltimde kalcam çocukları da gezdiririz die dusunduk . İstanbul'da iken kilo vermiştim alıp donucem belli olduRica ederim ne demek
Eğriçayırı duydum bende biraz araştırdım içime sindi bende bir denemek istiyordum zaten
Benim içinde gezin
Rica ederim bir de hamuru dökerken ne çok katı olcak ne de cıvık yani irmik ve un miktarını ona göre ayarlarsiniz zaten . Ben haşhaşli çok seviyorum o ayrı :))İlk fırsatta deneyecem canım istedi dediğiniz gibi kabı küçülteyim bu sefer teşekkür ederim
Allah razi olsun dusunmeniz yeter. Gogus agrisi dedigim aslında meme agrisi. Yani muhtemelen kas kaynaklı çünkü pozisyon degistirince geciyor veya hafifliyor.Sinüzit tam bela malesef, şimdi de tam havası, serin rüzgar mevsim değişiminde mahveder insanı
Alerjik bir bünyeniz var sanırım, alerji ilacı kullansanız biraz rahatlarsınız
Bence biran önce doktora gidin göğüs ağrısını ihmal etmeyin ben daha birkaç hafta önce zatürre oldum günlerce hastanede yattım hala iyileşemedim asla ihmal edilecek bir durum değil
Bol bol kabuklu limon ve kabuklu ayva tüketin göğsünüzü rahatlatır
Yaaa çok üzüldüm gerçekten hiç kıyamıyorum hastalık çok zor
Ben istanbuldayım yakınımda olsanız inanın çorbanızı ıhlamurunuzu eksik etmezdim
uzun dikdörtgen borcam varya onda yapıyorumİlk fırsatta deneyecem canım istedi dediğiniz gibi kabı küçülteyim bu sefer teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim siz revaniden tatlısınızTatlı Tarifi - Revani(Resimli)
4 yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi sivi yag 1 su bardagi irmik Yarim su bardagindan biraz daha fazla un 1 kabartma tozu 1 vanilya Surup: 2,5 su bardagi su 2 su bardagi seker Ceyrek limonun suyu Surup icin seker ve suyu ocaga koyun, Kaynayinca altini kisin...www.kadinlarkulubu.com
Ben hep bu tarifi yapıyorum
uzun dikdörtgen borcam varya onda yapıyorum
Hiç tutmadığı olmadı denemek isterseniz
Patlıcan yemeğinin tarifini verirmisinizEksili, nohutlu, sarımsaklı, yeşil mercimekli patlıcan yemeği .
Sebzeli salçalı tavuklu bulgur pilavı
Semizotlu cacık ve karışık turşu
Patlicanin tarifini yazablr misinzEksili, nohutlu, sarımsaklı, yeşil mercimekli patlıcan yemeği .
Sebzeli salçalı tavuklu bulgur pilavı
Semizotlu cacık ve karışık turşu
Dünden her şey arttı, o yüzdenBirkaç gündür annemdeydim yemeği ya misafirlikte ya dışarıda yedik. Şimdi anamı da aldım evime geldimYarın;
- Ekşili arpa şehriye çorbası
- Köfteli patlıcan kebabı
- Cacık
- Pilavdan emin değilim ama belki + pilav
Patlıcan yemeğinin tarifi arkadaşlar suyunu 2 su bardağı kadar ekliyorum genelde .Adı uzun ama zahmetli değil
1 kilo patlıcanı küp küp doğruyorum.1 su bardağı yeşil mercimek ve yarım su bardağı nohut bunları önceden ıslatıp pişiriyorum.
Zeytinyağında küp küp doğranmış olduğum domates ve Kuru soğanı kavuruyorum.Daha sonra biraz salça ekleyip öyle kavuruyorum.Kup küp doğranmış olduğum patlıcanı ekliyorum ,nohut,yeşil mercimeği ekliyorum.Tuz, karabiber,toz sumak, pulbiber,kimyon limon suyu,1-2 yemek kaşığı nar ekşisi ve suyunu katip pişiriyorum.Sarimsagi piştikten sonra doğruyorum.Daha lezzetli oluyor isterseniz kavurabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?