:44::44::44:
ne yapsak, ne yapsak, dondurucudaki haşlanmış karnabaharları fırına mı soksak?:44:
haklısın yağda sevmeyen ama fırında seven bir arkadaşım var.
fırında da yaptı annem zamanında çok ama cık yıldızım barışmadıkabak mücverini taze pişmiş ılıkken severim aslında ama sonradan soğuyunca ve sonraki güne kalınca soğukken çok yağlı bir tat veriyor. az kişi olunca da 6-7 parça mücver için tava bulaştırdığına değmiyor. :78:
mercimek çorbası
garniturlü yoğurtlu makarna
etsiz çiğköfte
Ben marketten superfresh dondurulmuş mısır alıyorum salatalara vs eklemek için.. paketin arkasında mısırlı mücver tarifi vardı çok hoşuma gitti ama yağda kızartılarak hazrlandığı için şu aşamada yapamam maalesef ama denemek isteyen varsa tarifi yazabilirim..
etsiz çiğ köfteyı sızmı yapıyorsunuz tarifini verebilirmisin
şu dışarıda satılan soslu bardak mısırlardan çekti canım, ama güvenemiyorum zorda kalmadıkça almıyorum. süperfresh le denediniz mi hiç acaba, bir de fiyatı nasıl dondurulmuş mısırın? ben konserveyle yapıyorum da evde.
kim önce öğrenirse buradan paylaşsın o zaman, ben de denenmiş tarif bulsam hemen yapacağım da, cesaret edemiyorum işte:18: bir de kötü olursa diye üşeniyorum:78:patates püreli bende duymuştum ama hiç denemedım
güzel bir tarif istiyorrum ılk defa yapıcam
:44::44::44:
ne yapsak, ne yapsak, dondurucudaki haşlanmış karnabaharları fırına mı soksak?:44:
Ben de canım çektikçe konserve mısırla yapıyorum ama dışardakinin tadını vermiyor nedenseDondurulmuşla denemedim hiç, fiyat olarak da konserveyle aynı diye biliyorum ben
Yayla çorbası...
Dünden kalan tavuk sote...
Yanına pilavmı yapsam patates püresimi :26:
Salata...
etsiz çiğ köfteyı sızmı yapıyorsunuz tarifini verebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?