Akşamları eşiniz işten eve geldiğinde nasıl vakit geçirirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MTS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MTS

Minik meleğim hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2007
1.196
6
641
39
Denizli
Evet kızlar sorum gayet açık...Eşiniz akşam işten gelince neler yaparsınız nasıl vakit geçirirsiniz? Ben eşime bazen sıkıldığımı ifade edince diyor ki herkes evde ne yapıyor zannediyorsun oturup TV izliyoruz ya işte...Hakkaten durum eşimin dediği gibi mi merak ettim:uhm:....

Akşam 19.00 gibi evde olurum.
Sofrayı hazırlarım, yemeğimizi yedikten sonra eşim başka bir iş yapmama pek izin vermez.
Zaten gün boyu görüşemiyoruz, bari akşamları görüşebilelim der.
Biraz sohbet ederiz, günün özetini geçeriz...
Beraber planlamamız gereken şeyler vara o konular üzerinde daha yoğun görüşürüz.
Sonra kanepeye uzanır, sırnaşa sırnaşa DVD izleriz.
Film bitince illa ki tavla oynarız.
Birbirimizi kızdırmak çok zevkli oluyor. jeyyar
Evde nasıl vakit geçirirsiniz diye sorduğun için, dışarıda vakit geçirmediğimiz günleri yazdım.. :sm_confused:

saat 6 30 gibi işten gelirim hemen hemen hergün markete uğrar akşam için abur cubur alır eve gideriz
yolda gün içinde yaptıklarımızdan bahsederiz benneyaptımki
eğer o gün özel bişeyler olmuşsa biraz konuşma uzar
sonra akşamdan hazır olan yemeği yeriz
mutfağı toplayıp ertesi günün yemeğini yapıncaya kadar yanımda oturur
sonra beraberce salona geçeriz
tv izlemeye başlarız çayımızı kahvemizi içeriz :içelim:
abur cuburlarımızı yeriz
o sırada sırayla internete gireriz
ama abartan ben olduğum için sürekli yeter artık yanıma gel der :icecream:
bazen morali bozuk olursa eğer (mesela dün) müzik açıp oynarız:roflol:
sonra beni kucağına alır ve daracık koltukta uyuya kalırız
sıkılacak zamanım kalmıyor valla:sm_confused:
:asigim:

ayyy ne güselll ya ben ne saman evlenicemm ya Allah mutluluklarınızı arttırsın arkadaşlar eee tabi banada nasip etsinn:):)

saat 19 30 gibi evde olurum yemek hazırlarız beraber yeriz sohbet ederiz gün içinde yaptıklarımızı anlatır konuşuruz palanlarımızı yaparız hesap yaparız çocukla beraber üçümüz atcılık yada gıdıklamaca oynarız biraz dizi izleriz sonra yatarız bizim genelde çocukla uğraştığımız için vakit çabuk geçio yapma otur dur kalk ye oyna derken bi bakmışın saat 11 olmuş bile doğru yatağa ondan sonra çünkü sabah iş var...

Saat 6,30 Gibi Evde Olurum Eşim Gelene Kadar Yemekleri Yapar Sofrayi Hazirlarim 20,00 Eşim Gelir. Yemek Yer Sonra Beraberce Sofrayi Kaldirir Sonra Meyvemizi Yeriz Genelde Akşamlari Dişarda Oluruzz..... Ama Evde Oldugumuz Zamanlar Dvd Film Izler Yada çizgi Film Izlemeyi çok Severizz Yada Eşim Playstation Oynar Bende Onu Izlerim Bazen Araba Yarisi Oynariz..gece 01,00 Gibida Sarilip Yatarizzz Kocişimle..........
Işte Böyle Geçer Günlerimiz..... Arkadaşlar.........

akşam iş çıkışımda beni almaya gelir ve yürüyerek eve gideriz yolda giderken gün içinde olanlardan birbirimize bahsederiz. Eve gidincede birlikte yemek hazırlarız. Sonrada oturup sofrada yavaş yavaş konuşa konuşa yeriz. Ben sonrasında sofrayı toplarım. bulaşıkları yıkarım. O içeride tv izler ve benim mutfakta işlerim bitince ona meyva hazırlarım kahve,çay ne isterse onu hazırlarım ben cips ve yanında süzme yoğurt içine baharatlı sosla çok severim oda bana onu hazırlar :) ve gider yanına otururum. Tv de izlenicek pek birşey yoksa film takar ve izleriz. İkimizde çalıştığımız için fazla geçe kalmadan yatağımıza gideriz. Ordada sohbet ederiz çünkü bundan ikimizde zevk alıyoruz. Sonrasında dayanamayıp uyuruz :)

Ben 19.00 da eşim 20.30 da eve geliyor...
Önce yemeğimizi yeriz...Sonra mutfağı toplarız beraber, çayımızı hazırlar salona geçeriz.
Çok işim olmasına rağmen eşim bırakmaz...
Tv nin karşısındaki tekli koltuğa güç bela sığışırız... (artık 2 liyi o tarafa alsam iyi olacak) Biraz belgesel izleriz..
Ben isyan edince mecburen kanal değiştirilir...:)
Tavla her akşam olmasada 3-4 akşamda bir atarız...
Cezalı oynarız :)
Sonrada yatarız...
Böyle işte...

ayyy ne yapacağız yemek yeriz sonra eşim her zamanki gibi internetin başına geçer ben arad abağırıp yanıma çağırırım 5 dk kadar yanımda durur yine ortadan kaybolur.tv de de onunla sevdiğimiz şeyler farklı olduğu için fazla izleyemeyiz beraber ne yapayım artık bende kendi dizim varsa onları izlerim...

ben saat 6.30 da işden çıkarım hemen koştura koştura anneme gider çocuğumu alırım eşim geç gelmez ise oda gelir beraber eve geçeriz ben hemen mutfağa girerim yemek hazırlamak için sofrayı hazırlarken oda çocukla ilgilenir hep beraber sofraya oturuuz yemek yeriz bi tarafdan da çocukla uğraşırız benim çocuk el yıkama manyağı tutturur cıbı cıbı diye onu banyoya lavabo nun önüne koyar suyla oynamasına izin veririz ( eğer izin vermezsek ağlamaktan gözleri şişer kafasını ellerini duvarlara vurur mecburen izin veriyoz işte) o oynarken bizde konuşucak önemli bi şey varsa oturur konuşuruz eşim çocuğu alır oturma odasına geçer bende bulaşık yıkarım işim bitince beraber oyun oynarız sonra saat olmuş 10 çocuğun uyku saati ninni dvd si aldık onu koyarız hepimiz uzanırız oynarken çocuğumuzu uyuturuz yada ayağımda sallarım çocuk yatağına eşim tv başına bende msn de arkadaşlarımla konuşmaya sonrada uyumaya.

canım ben ev hanımıyım eşim 18 00 gibi gelir eve hemen kızıma ve bana sırnaşır bu çok hoşumuza gidiyo sonra kızım bi taraftan gün içinde yaptığını anlatır bi taraftan babası onu öper koklar tabi araya bende girerim :) sonra sofrayı hazırlarım ben yemeğimizi yeriz eşim kaldırır sonra nete geçer ya da haberleri izler bi taraftanda konuşuruz eğer izlediğimiz dizi varsa onu seyrederiz yoksa film seyrederiz ama bu aralarda çok fazla sırnaşmalar olur bizde kızım bii taraftan ben bi taraftan sonra kızım çok sıkılınca istop oynuyoruz balon oynuyoruz top oynuyoruz çay içiyoruz abur cubur yiyoruz :) çok eğlenceli geçiyo hele bi de çocuğumuz olduğu için o bizim altıntopumuz RABBİM HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN

önce birr güreşirizz öslemimiz gitsin die
sonraa yemek yeriz
ben işlerimi yaparım
o da kendi işlerini yapar kitap okurr
sonra programımız yoksaa
film izlerizzz çay atıştırmalık çerezz meyve gibi yerizz
o yatıncaa ben kk ya dalarım
yatarkende benn kiitabımı okurumm

çok güzel ya tam bizim de hayal ettiğimiz gibi allah mutluluğunuzu daim etsin canımcımm Şeniz

Kızlar yaa gördüğüm kadarıyla sizin evin halleride bizim evin halleriyle aynı...Gözüme çarpan tek farklılık tavla oynama oldu...Biz de tavla yerine iskambil kağıdıyla oynarız...Demek ki eşim haklıymışşş...Ben biraz abartıyormuşum..Ben daha farklı, yaratıcı şeyler yapanlar var mı diye merak etmiştim...Anladım ki canım kocişim çook haklıymış.Ben biraz doyumsuzmuşumŞeniz...

Benim eşim polis olduğu için 12/24 çalışıyor. Yani mesela bugün gündüz çalıştıysa yarın gece gidiyor.Ertesi gün de tüm gün evde oluyor...O yüzden evde nasıl vakit geçirdiğimiz baya değişiyor...

Gündüz çalıştığı günler...Eşim saatini 6:30 a kurar. Duşunu alır 7 gibi beni uyandırır. Kahvaltısını hazırlarım. O kahvaltı yaparken muhabbet ederiz tabi uyku sersemliğiyle ne konuşabileceksek...O işe gider ben de yatağa...Ben o gün okula gittiysem (Salı, Çarşamba, Perşembe) günleri genelde 6 gibi evde olurum. Eşim gündüz çalıştığı günlerde 8 gibi evde olur. Kapıda karşılarım onu...Biraz öpüşür koklaşırız ben ardından direk mutfağa geçerim. O da üzerini değiştirir. Canımız ayağımızı uzata uzata yemek istiyorsa salona TV karşısına götürüm sofrayı...Eşim bana pek mutfak işlerinde yardımcı olmaz ama ben mutfaktayken yanımda oturur sigara içer...Sofrayı sofra bezini ekmeği suyu taşır içeriye...Ama eğer acelemiz bir planımız varsa mutfakta yeriz hemen yemeği...Sonra sigaramızı içerken günün kulisini yaparız.Eşim bana pek birşey anlatmaz polis olduğu için zaten yeterince stres sahibi oluyorum işte bir de sana anlatarak tekrar hatırlamayayım der. Genelde ben bıcı bıcı konuşurum eşim beni dinler..Sonra ben mutfağı toplarım eşim o arada içeri geçer Tv karşısına bacaklarını uzata uzata yayılır...Ben de hemen giderim içeri sokulurum yanına sırnaşırım bi güzel uzanır Tv izleriz. Tv de bişey yoksa DVD takar onu izleriz. Bir aralar LOST bağımlısı olmuştuk. Sabahlara kadar onu izliyorduk... Sonra da abur cubur saati gelir çekirdek yeme yarışı yaparız. Bazen para hesabı yaparız. Bazen nette beraber vakit geçiririz. Benim ders çalışmam gerekiyorsa eşim Tv izler. Bazen de iskambil kağıdı oynarız. İki kişiyle TABU oynamaya çalışırız:dance:...Sonra da uykumuz gelince yatarız..Bazen yatakta da konuşuruz sonra sırnaşırız sonraaaaa e sonrası yok tamam bittiiklava:....

....................................................................................

Son düzenleme:
ayy böle evlilerin anlattıkları güzel şeyleri okuyunca aşkımla kendimi düşünüyorum biz neler yapcaz acaba :asigim: ALLAH bizede nasip eder inş biz bekarlarda yazarız kızlar birgün dimi:)

ayy böle evlilerin anlattıkları güzel şeyleri okuyunca aşkımla kendimi düşünüyorum biz neler yapcaz acaba :asigim: ALLAH bizede nasip eder inş biz bekarlarda yazarız kızlar birgün dimi:)

İnşallah canım benim...Allah KK nın güzel bekar bayanlarına; KK nın biz güzel evli bayanlarından daha güzel daha mutlu daha hayırlı evlilikler nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha.s.

Hafta içi iş çıkışı eşim gelip beni alır,eve gideriz.Evde eksik bişiler varsa markete uğrarız,yoksa evimize gideriz.üstümüzü değiştirip mutfağa gireriz.Ben yemek hazırlarken eşim yanımda oturup tv seyreder,sofrayı hazırlar,sohbet ederiz.Yemekten sonra mutfağı toparlar oturma odasına geçeriz.dvd veya film seyrederiz.Bazen bilg. oyunu oynarız,bazende eşim işle ilgili çalışırken bende kitap okurum.farklı şeylerle ilgilendiğimiz zamanlarda bile aynı ortamda vakit geçirmeye geyret ederiz.zaten gün boyu birbirimizi göremiyoruz.sonrada oturma odasında uyuyakalırız.gece 3 gibi uyanıp yatağımıza geçeriz:))

Eşim hergün 5.30 da işten çıkar eve geldiğinde bir süre sohbet ederiz.
O çocuklarla ilgilenir ben masayı hazırlarım. Yemek sonrası çay yada kahve faslı.
Saat 9 da çocukları uyuturuz. O saattten sonra ancak kafa dinleriz.
Odamıza geçer ikimizde pc leri açarız. Allahtan evde iki tane var sıra kavgası ederdik önceden.a.s
Ben kk da, o da işletim sistemleri, pc parçalarıyla ilgili forumlar var orada vakit geçirir.
Arada msn den birbirimize birşeyler yazarız. Yanyanayken çok eğlenceli oluyor.
Sonra tatlı yeriz. İkimizdede yatmadan tatlı yemeyi çok severiz.
Sanırım bu göbeklerimizi de, bu kötü alışkanlığa borçluyuz.
Photoshopta resimlerle uğraşmak ortak ilgi alanlarımızdan biridir.
Birbirimize bazen yeni keşfettiğimiz kısayolları vs aktarırız.
Malesef akşamları yatmayı, sabahları da kalkmayı hiç sevmeyen bir aile olarak:roflol:
gece saat 1- 2 gibi uyuruz.

Ah şekerim 8 yıllık evliyim bende bişey anlamadım kurulu robot gibi hergün aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz iş, ev, mutfak,uyku.
sabah 8de iş başı,akşam eve koş mutfak biraz sohbet bazen akşam yürüyüşleri monoton bi hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…