Akşamları eşiniz işten eve geldiğinde nasıl vakit geçirirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MTS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah 7.30 da uyanır,eşime güzel bir kahvaltı hazırlarım..8 de işe gönderirim..akşam 5 e kadar ev işi,temizlik,yemek çocuk falan derken vakit geçer..akşam beş de eşim gelir,yemeğimizi yeriz,beraber oturup sohbet ederiz bu gün ne yaptığımızdan falan..çay içeriz,gelecekle ilgili planlarımızı konuşuruz....o akşam dizim varsa ben dizimi seğrederim eşim de bilgisayar başında oyun oynar..sonra koltuğa uzanır,sırnaşa sırnaşa ya tv ye bakarız,ya da tavla oynarız..çucuğumuzla biraz oynadıktan sonra onu beraber yatırırız..sonra yatağa yatarız..yatakda da bizim yatak muhabbetlerimizi yaparız..çenemiz hiç durmaz habire sohbet eder,konuşuruz,bazen ilk tanıştığımız günlerden,bazen doğacak bebeğimizden,bazen yaşadığımız güzel şeylerden,bazen de gelecekle ilgili planlarımızdan bahsederiz...eşim saçlarımla oynarken hep uyuya kalır..canım eşim..

benim kocis en gec 19 gibi eve gelir kapidan girergirmez bir öpücük ve hos geldin
sonra esim banyoya girer o banyosunu yapana kadar bende sofrayi hazirlarim
günün özetini sofrada gectikten sonra ikimzde koltukta yanyana sarilip tv izleriz sonra esimin günlük kahvesini yaparim o internete girer kahvesini icer pc basinda
bende boraz tv karisitririm
sonra yer degistiririrz ben pc basina o tv sonrada esim beni zorla her gece yataga götürür ben ne olur sen yat ben birazdan gelirim o da herzamanki gibi olmaz der beni kaldirana kadar basimdan gitmez sonrada sarilip yatariz :))

Ahhh ahhh..
Ne guzel birseyleri paylasabilmek.. Ayni sofrayi, ayni odayi, ayni koltugu..
Evliligin en guzel yonleri bu paylasim olayi olsa gerek..

Allah mutlulugunuza golge dusurmesin kizlar, darisi bizim gibi bekarlarin basina:)

eşime gelmeden önce yemeği hazırlarım
sonra beraber yemek yeriz pztsileri ortak lostu seğrederiz
bazen dvd
bunların dışında genellikle eşim anlaşmazlık olmasın diye laptopuda akşam eve getirir ben laptopta eşimde pc nin başında fifa oynar (en büyük zevki)
çay içeriz
uykumuz gelincede yatarız
muhakkak aynı anda yatarız ama bensiz yatağa gitmez

oyy oyyy oyy ne güzel zaman geçiyor demekki bizlerde böyle olacaz :)))

biz de altı buçuk da evde oluruz eşimle beraber çalıştıgımız için aynı anda eve gireriz sora ben direk mutfaga yemek hazırlamaya eşim yardım etmez yemek konusunda zaten etmesinide istemem herşeye karısır onu böle yap şöle yap die sora masayı kurarken yardım eder yemegimizi yeriz masamızı kaldırırız ben mutfagı temızlerim bu arada çayımız hazır olur benim mutfakta oldugum zamanlarda o bilgisayar başında olur sora çayımızı içeriz dizi izleriz film izleriz sora ben yorgunluktan uyuya kalırım tv izlerken zora eşim beni yataga taşır sora yatar uyuruz aslında çok monoton bence hergün aynı şeyler insan bazen degişiklik arıyo ama olmuyo işte

ya biz aşkımla okurken üni de çok ama çok eğlenirdik..
kesin evlenince de çok eğleniriz...
ahh ahh o günler bir an önce gelse de kavuşsak bitanemle..

Kocacum benden önce evde olur. 18.30 gibi evde oluyorum, kapıya bana açınca muhakkak ve muhakkak birer mucuk kondururuz. Sonra yarım saat kadar salon muhabbeti yaparız kuzucuklarla birlikte.Bazen eşim yemeği filan hazırlamış , çocukları doyurmuş olur:lepi:Mutfak ve yemek faslından sonra hangimiz müsaitsek kızımızın ödevlerine yardımcı oluyoruz. Bu arada boş olanımızda oğlanla ilgilenir.Oyunlar oynarız (bu oyunda nedense ben hep at olurum o da sırtıma binerkafamçokkarıştı) Çocukların işi bitene kadar istesek de pek görüşemeyiz. Bebeleri 10 gibi yatırdıktan sonra etraf toplanır, çay ve çerez muhabbeti yapılır. Mümkün olduğunca internetle uğraşmasını istemem kocacımın. Bilgisayarla ilgilenmeye başlarsa hemen tavır alırım:dilcikar:

Sonracığıma kocacımın dizine yatarım o da saçlarımla oynar, genelde NTV yada TNT takılır bizimki. Hele bir de LOST varsa Allaaaaah değmeyin bize. Neredeyse haftada 3-4 gün misafirimiz olur. Pastasız böreksiz geçmez o günlerde. E haliyle her zaman hazırda birşeylerim olur. Misafir gelmemişse o gün, afiyetle tatlılarımızı indiririz mideye. Sonra sızar kalırım zati, aşkım uyandırır beni, hooop yatağa.

Imrendim simdi hepiciginize..naniknanik.Benim esim sürekli haftalik ise gidiyor, ancak haftasonlari görüsüyoruz...Bende her aksam kendi basima tv seyreder, pc basina gecer veya kitap okurum...
Ah ah ayriligin gözü kör olsun:çok üzgünüm:

eşim 19:30 gibi eve gelir mutlaka kapıda karsılarım yemeği hazırlar yeriz
sonra eşofmanlarımızı giyip günümüzün nasıl geçtiğini anlatırız
arkasından tv nin karsısına gecer uzanırız
daha sonra muhabbet eşliğinde çay ve meyve faslına geçilir
00:30 civarıda doğru uyumaya...kaydirigubbakcemile

Aslında önemli olan nasıl vakit geçirildiği değil de sevdiğin insanla vakit geçirmek bence...

Tamam insan bir süre sonra hep aynı şeylerden monotonluktan sıkılıyor ama ne bileyim Allah korusun eşininzin yokluğunu düşününce bazen aman sağ olsunda yanımda olsun da isterse hiç konuşmasın da diyebiliyor insan....

Hafta içi 5 günün en az 2'sinde dışarıya çıkarız.Ya yemeğe gideriz,ya sinemaya,ya da bowling oynamaya...İkimiz de gezmeyi çok sevdiğimiz için yorgun da olsak çıkarız.Evde olduğumuz akşamlar ise tv de ne varsa izler,sohbet eder,hafta sonu için plan yaparız.

evden aynı anda cıkae aynı anda gireriz cünkü aynı yerde calısıyoruz -tatlicadiarzu-
ben yemek hazırlarım
yemek yeriz
cay kahve ve tavla turnuvası kaydirigubbakcemile3
birimiz tv basına birimiz pc basına geceriz bıraksan sabaha kadar fifa oynar
neyseki ikiside aynı odada kaydirigubbakcemile3
)

Bizde ayni juliet'cim gibi, ayni anda çikariz evden, ayni zamanda gireriz, cunku ayni yerde çalisiyoruz.
ben yemegi hazirlarken, esim evi toplar
sofrayi kurar, yeriz, sonra çayi hazirlayinca tv karsisina geçeriz, tv izleriz, sohbet ederiz, sonrada yatagimiza gideriz...
eger misafirimiz varsa, onlari agirlariz, yada hafta içi bazen ailemize gideriz, yada disarda yemek yeriz..belli olmuyor...

benimki işten eve çok yorgun geldiği için rahat ettirmeye çalışırım yemeği çayı kahvesi her hizmetini yaparım.
isterse ayaklarınıda yıkarım masaj yaparak.günün bütün yorgunluğunu alıyorŞeniz

hadi hafta içi zaman kısa olduğu için bir şekilde öyle böyle geçiyor. Peki hafta sonu ne yapıyorsunuz.. Benim durumum çok vahim. Ne market ne mağaza ne cafe nede dışarıda gezmeyi sevmeyen tabiri caizse ev kuşu bir eşim var. dışarıda yapmak istedikleri faaliyetlerin çoğuda benimle beraber yapması imkansız denilecek şeyler(nedeni ve ne olduklarını sormayın konu başka yere döner) evde güzel vakit geçirmek için neler yapabiliriz. Değişik fikirlerinizi bekliyorum. yemin ediyorum çıldıracam...

kızlar bende 7 yıllık evliyim aksam eve gidince yemek yeriz ben mutfagı toplayaıp eşimin yanına gittigimde tv karsısında haber programına kaptırmıs bir adam görüyorum hiç konusamıyoz benimle ilgilenmiyorda geceleri kalkıp oturma odasında tv karsısında uyukluyor ben cok sıkıldım bu ilgisizlikten insan hiç karısına sarılmazmı öpmezmi güzel laf söylemezmiiii yapmıyor ve ben geceleri yatagımda kızıma sarılıp uyuyorum sıkıldım heran boşanabilirim

Esimle hafta izinlerimiz uymadigi icin (benimkiler haftaici oluyo) aksamlari birlikte vakit gecirmeye calisiriz, tabii aksam 9'a kadar calismadigi gunler. Birlikte yemegimizi hazirlarken gun icinde olanlari anlatiriz. Yemek boyunca devam eder, sonra sofrayi toplar salona geceriz. Koltukta sarilip DVD yada sevdigimiz bir dizi varsa onu izleriz.
Ikimizde biraz internet manyagiyiz:)) neyse ki isyerinden ona laptop verdilerde ikimize birer tane dusuyo. Hadi 1 saat internette takilalim deriz, muzigimizi acar kendi istedigimiz sitelerde geziniriz. Sonra hadi yatalim der odamiza geceriz, bazen kitap okuruz bazen sohbet ederiz sonrada uyuruzzzzz. Esimle sohbet konumuz hic bitmez, bu ikimizede ilginc gelmistir ama herseyden konusuruz; ekonomi, politika, bazen tarih, yemekler, arkadaslarimiz, birbirimize bildigimiz ilginc seyleri anlatiriz.
Daha yeni evliyken aksamlari oyunlar oynardik tavla, kelime oyunlari, puzzle filan ama sonra sıkıldık.

bizim sistemimiz daha farklı.eşim 1 gün çalışır 2 gün evdedir.ben de evdeyim küçük bir de oğlumuz var.:nazar.bizim günlerimiz o kadar da birbirine benzemez.sabah ben bebeğimle beraber kalkar onu emzirir bakımını yaparım,saat 1 gibi eşim kalkar o bebeğe bakar ben kahvaltı hazırlarım sonra bebeği uyutup afiyetle yeriz.üstüne nescafelerimizi yapar balkona çıkarız,sevimli dedikodular eşliğinde yudumlarız.sonra evlilik programlarına açarız,binbir türlü yorumlar eşliğinde gırgır şamata izleriz,eşim esprilidir.sonra o nete geçer ben bebek bakarım,ben nete geçerim o bakar.sonra akşam yemeğini hazırlarız,misafir ağırlamayı severiz o akşam misafir varsa neşeli bir şekilde akşam biter.yoksa yemekten sonra ortak dizimiz varsa beraber yoksa ben tek izlerim,her gün dizim vardır.o nete geçer.bebek uyuyunca sevişesimiz varsa sevişiriz yoksa ben yatarım eşim gece hayatına devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…