Akşamları eşiniz işten eve geldiğinde nasıl vakit geçirirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MTS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akşamları kursum başladı işten direk oraya gitbenneyaptımki

22.30 da eve gelbenneyaptımki

Canım çıkmış oluyor aç oluyorum sinirli oluyorumbenneyaptımki

Sonra hemen kk ya giriyorum rahatlıyorum:dance:

eşim benden önce evde olur, önceden pişirdiğim yemekleri hazırlar, sofrayı kurar, beni karşılar sonra beraber yemeğimizi yeriz uzun uzun, sonra yine beraber toplarız masayı, ben biraz temizlerim mutfağı eşim içeri geçer, tv izler yada maillerini okur, ben çay yaparım ona sevdiği gibi yada canı ne içmek istiyorsa onu.
yanına giderim sonra kucağıma yatar yada yanına sokulurum sonra canımız ne isterse ya beraber koltukta tv yada film seyrederiz yada kitap okuruz karşılıklı bazen arkadaşlarımız gelir yada biz gideriz yada dışarı çıkarız yorgun değilsek biraz yürüyüş yaparız bazen sinemaya gideriz sonra ya sevişiriz uyuruz yada alır beni koynuna uyuruz uyuruz yani her halükarda

valla allah nazardan saklasin mutlulugunuzu bozmasin sekelr :nazar: esim eve gelince yemek yeriz pek bisey konusmayiz kendi konusmayi sevmez genelede ben konusurum oda hi der :sm_confused: eskiden iyi vakit gecirirdik simdi pek ole degil..tv isleriz pc de oyun oynariz fln fiillaann tatlicadiarzu

valla zamanın hemen nasıl geçtiğini bilmem 6 gibi işten çıkıyorum üstümü çıkarana kdar saat 7 olur aşşa inerim kaynanama ugrarım neler yaptını sorar geri yukarı çıkarım sonra onlar gelir sonra kocam i şten gelir yemegi yeriz bi bakmışım saat 9 bucuk of nede çabuk geçiyo zaman akşam çay felan derken saat 10 bucuk olar ondan sonra biraz tv izleyip yatıp uyuyok.

akşam 20.00 gibi eşim eve geliyor ilk olarak günün özeti geçilir sonra yemek yeriz dvd izleriz
sonra internete gireriz sonra koltukta günün yorgunluğunu çıkarırızve hep yatmadan sıcak çikolata yaparız ve içeriz bazen o bazen ben yapıyorum sonra uyuruz uyumadan önce kızımıza bakarız hemen hemen hep aynı oluyor ama ben sıkılmıyorum çünkü onla olmak güzel

eve gelirim7 gibi.bir şeyler hazırlarken kocam gelir.ellerini yıkar,üzerini değişir yanıma gelir.bana yardım eder.yemeğimizi yer sohbet ederiz..
sonra mutfağımızı toparlar oturma odasına geçeriz.eğer çalışacaksa çalışır,bende kkda takılırım biraz.sonra çayımızı içer,abur cuburumuzu yeriz birlikte..
dizimiz varsa dizimizi izleriz..
yatmak üzereyken alt alta üstüsta el şakaları yapar,el ensede oluruz..sonrada yatarız..
tabii bu iyiyken...konuşmuyorsak hiç konuşmayız..örneğin..dün ve bugün..ve bugünden sonraki bir kaç gün....
:smiley-cool:

esim üc vardiya calistigindan belli olmaz :asigim:
ama genelde beraber hareket ederiz ayni saatli kalkan ucaklar gibi :roflol:
pc basina oturcaksak yan yana herkes kendi bilgisayarina gecer film bakicaksak beraber bakariz hatta yatak odasindan herkes kendi yatagini tasir oturma odasina :roflol:

Saat 7 civarı evde oluyorum. Yorgun olduğumuz için pek çıkmıyoruz evden hafta içleri.
Eşim benden önce evde olur. Hazır olan yemekleri ısıtır ben gelene kadar.
Yemeğimizi yeriz. O yanımda sigara içerken bende masayı toplarım.
Çayımızı içmeden önce muhakkak Türk kahvemizi içeriz şöyle köpüklü köpüklü.
Sonra o gazete okurken yada tv izlerken ben ertesi günün yemeklerini hazırlarım.
O arada çayımızda olmuş olur.Televizyonun karşısında çayımızı içer sohbet ederiz.
Sonrada biraz öpüşüp koklaşıp uyuruz.

ben 7 de evde oluyorum esım 10 9 gıbı o gelene kadar tv ızlıyorum bıraz sonra yemek hazırlıyorum o gelınce beraber yıyoruz sonra benım uykum gelıyor ayakta durmaya calsıyıroum mutfagı toplayım gozlerımı kapatıyorum ksılar genelde ama benı esım uyutur cocuk gıbı saclarımı oksa yada o tv ızlerken ben onun kucagına yatar uyurum hafta sonralı daha fazla vakıt gecırebılıyoruz acıkcası

kızlar çok imrendim şimdi eve 7-8 gibi toplanan çiftlere malesef bizim böyle bir şansımız yok olmayacak da herhalde eşim işi gereğii geç geliyor ve şimdi başka bir şehirde olduğu için sadece hafta sonları gelebiliyor anlayacağınız benim çoğu vaktim kızımla gecer. Eşim evde olduğundada ki bu nadir :) yemek yer film izler sohbet ederiz kısıtlı vakit olduğu için bunlar işte...

eve gittimiz gün ben servisle eve giderim eşim kızımızı ya anaanneden yada babanneden alır gelir 7 gibi ikimizde evde oluruz eğer benim evde işim varsa eşim yemeği yapar, yoksa birlikte yemek yapar sohbet ederiz, yemekten sonra ben mutfağı toparlarken eşim kızımızla oynar daha sonra ben ilgilenirim. dizimiz varsa dizi seyreder yoksa nette takılırız yorumlar yaparız bolca kızımı uyutur bizde uyuruz.

ben 19:00 da eşim ise 20:00 de evde oluyor. bende o gelene kadar yemek hazırlarım.masayı filan..sonra gelince birlikte yemek yeriz. gün içinde olanlardan konuşuruz. bazen o kadar çok konuşuruzki televizyon bile izlemeye fırsatımız olmaz. sonra da kanepede mutlaka uyuyakalırız. artık gecenin 2 simi 3 ümü olur. kalkar uykulu uykulu birbirimizi uyandırıp odamıza gideriz. sarılıp uyuruz. bazı akşamlar dışarı çıktığımızda olur tabiki..

eşim en geç saat 6 da gelir 7 gibi yemegimizi yeriz sohbet ederiz tv seyrederiz arada dışarı çıkarız
çocuklarla oynarız vakit çabucak geçer.hava çok sıcak balkona çıkar oturuz kahvemizi içeriz böyle işte,

ben 6 gibi evde olurum.üzerimi değiştirip hemen mutfağa geçerim,yemekleri hazırlarım,6 30 gibi de eşim gelir.birazcık öpüşüp koklaştıktan :asigim:sonra ben masayı hazırlarım o da elini yüzünü yıkar.yemek yerken günümüzün nasıl geçtiğinden bahsederiz.sonra ben masayı toplarken eşimde bulaşıkları makineye yerleştirir.ben kalan işleri yaparken o da yanımda oturur.eğer dizimiz varsa hemen tv karşısına geçeriz yoksa eğer yiyecek içecek:içelim::sm_cool: bişeyler hazırlarız bir de film taktık mı keyfimize diyecek yok.yatmadan önce ertesi günün kıyafetlerini hazırlarım zaten erken kalktığımız için çok geçe kadar oturamıyoruz maalesef.sonra birbirimize sarılıp yatarız aşkımlaŞenizama yatakta gelecek planlarımızdan ve doğacak bebeğimizden bahsederiz,hayaller kurarız.......sonra ben konuşurken uyuyup kalırım

benim esim 2 posta calisir bir hafta sabah bir hafta oglen 10.30 evde olur yemegini yer ben yemem yaninda otururumkonusuruz gunumuzun nasil gesyigi felan cocuklari zaten gormez erken yatarlar meyva felan yeriz 11.30 dogru yatariz konusmamiz yataktata bazen devam eder bu kadar bizim hayatimiz hep ayni gecer maraton yani

19.30 gibi evde oluyorum eşim de bu saatlerde geliyo hazırda yemek varsa ne ala ısıtıp yiyioruz yoksa dışardan sipariş daha da olmazsa makarna:)

Sonra bulaşığı makinaya beraber dizerizz sonra odada koltukta sarılıp film vs izleriz.

kahve ve çay faslı da filmin yanında oluyo tabiisengözlerimebaksanab

fazla dışarı çıkmayız hafta içi. yorgun oluyorum çok:1closedeyes:

11 gibi de yatağaaa...:1closedeyes:

benim eşim polis yani bzaen aksam gdıyo işe ve sabah geliyo oyüzden o gece yokken cok sıklıyorum ama sabah calıstgı zamnda aksam 7 ,30da evdew oluyo ozamn bnde sofrayı hazırlar yemegımizi yeriz sonra tv karşısına gecer ve tv izler sonra uyuyakalır orda ne sıkıcı demi :kızgın: ama bazende evde oldugu zamnda cnım sıklyo dedgımde aksam ya yürüyüşe cıkarız yada bıyere oturmaya felan gıderız öle yanii ama genelde evde oldugunda uyurr uykucuu:1closedeyes:

yani yazılanları okudumda,çoğu demiş aman bal gbi şeker gbi..yazanların o anki ruh haline bağlı bence..bende çalışıorum,bazen çok anlayışlıdır dışarda yeriz yemek yoksa hiç sorun değildir ama bazende çekilmez olur saatlerce internette tavla oynar etrafla ilgilenmez falan..mükemmeli yok bnce..ayrıca bi erkekle yaşamak güzel ama çokta zormuş kafamçokkarıştı

saat 19:00 19:30 arası evde olurum hemen mutfağa girerim 20.00 gibi mutfakta işim biter eşim de o saatlerde gelir..
ben genellikle masayı o gelmeden hazırlarım ki vakit kaybetmeden yemek yiyelim..
yemekten sonra ben masayı toplarım bazen yardım eder...
Dizilerimiz muhakkak izleriz...
Doktorlar ; Yaprak Dökümü ; KURTLAR VADİSİ.... Perşembe akşamları asla dışarı çıkılmaz bazen abimler v.s. gelir
masa toparlanırken çay demlenir çay içilirken mutlaka yanında birşey olur olmazsa içmem zaten...
Dizi keyifi yapılıyorsa çerez v.s. genellikle bu tempoda geçer akşamlarımız haftanın 1-2 günü eşimin ailesine
1-2 günü benim aileme gidilir yada topluca biz onları davet ederiz... evde olduğumuz ve dizilerimizn olmadığı akşamlar
ben 21:30 da hadi yatalım demeye başalrım ama ne mümkün DVd izlenir ve saat en iyi ihtimalle 23:00 olmuştur

Son düzenleme:
Back
X