Aktivite Oyuncakları ve Oyun Halıları

bundan aldık biz hem eğitici hem oyalayıcı oyun halımızda var ama bu daha dikkatini çekio

diğer bölümede yazmıştım. internetten özelliklerini okudum. sende kullanan olarak oyuncak hakkında bilgi verirmisin. sevgiler.

Son düzenleme:
diğer bölümede yazmıştım. internetten özelliklerini okudum. sende kullanan olarak oyuncak hakkında bilgi verirmisin. sevgiler.

canım oyuncak çok oyalayıcı yani en azından bizimkinde işe yaradı 6 tane farklı şarkı sölüo uzuvlarına bastıpında isimlerini sölüo ayağına basldığında a dan zye harfleri sölüo çok şeker yani hemde yumusak hem ısırıo oğlum hem dinlio hem öğrenio biz 60tl ye aldık ama gayet oyalayıcı ve eğlenceli oyun halısının yüzüne bakmıo bunu cok seviooopuyorumnanaktan

benim oğlum 16 aylık.bu köpekçikden bizdede var hiç ilgilenmedi diyebilirim.çok büyük hevesle almıştım 5 aylık falandı aldığımızda şimdiye kadar eline alıpda oynadığını görmedim diyebilirim valla.

demek çocuktan çocuga değişio cnm bizimki sevdi

Fisher Price ılk Arkadaşım Boncuklar aldım. kargo ile geldi biraz önce. sevimli ve güzel.
araba koltuğunada takılabilir.
dişlik özelliğide var diyor ama sert gibi. ama çıngıraklı dikkat çekici..

[/URL][/IMG]

canım teşekkür ederim. bilgi için. sevgiler...

canım ilgilenmeleri zaman zaman değişiyor. bir bakıyorsun sevmiyor diyorsun oyuncağı biraz ortadan kaldırıp tekrar çıkardığında çok seviyor..

kızlar bizde mothercareden bi aktivite oyuncağı aldık oğluş bayılıyor Oyuncak > MOTHER CARE MÜZİKLİ TELEVİZYON SIFIR GİBİ KUTULU #19494183 - sahibinden.com 0 aydan itibaren kullanılabiliyormuş aslında. müzikli bir kutu, pembe düğmeyi çevirdiğinde müzik çalıyor ve görüntü geçiyor zürafa aslan fil filan var görüntüde sol tarafta. bide zilli çıngırak gibi bi kısmı var onu da çeviriyor ayrıca basınca ses çıakran bi zımbırtısı da var bi de 3 boncuklu abaküsü var böyle bişi işte biçok duyusuna hitap ediyy die aldık 40 liraydı esk.de....

bir de bez kitap aldık onu da indirmiyr hiç elinden sürekli ağzındaaaaa bide aynası var kitabın onu yalıyor:) kitapta da zıt renklerin ilgilerini çektiği söyleniyyyy aklınızda bulunsun bizimki sayfa filan çeviriy artık iice alıştı

bak sen şebeğe çevirmeye başlamış sayfalarıı.. opuyorumnanaktan

sorma diantus:) biz masal da okuyoruz ya alışık ondan, kucağımda tutuyorum oğlanı ulaşabileceği gibi kitabı da tutuyorum kitap cicili bicili simli filan hemen atılıyor sayfalarına çeviriyor işte.

ben valla yaşına uygun olmayan oyuncaklarıda alıyorum
piyano aldık doktor zaten ışıklı ve sesli şeyler olsu demişti
oyuncakçıya gidiyoruz tüm oyuncakları önüne koyuyorum ilgisini çekenleri alıyoruz

artık bebişlerimiz oyuncaklara başladı ne güzel:)eğitici köpekten bende aldım çok güzel dikkat çekici ve ilerdede gayet öğretici bir oyncak olucak birde fisherpriceın bir oyuncağını daha aldık ortasına baınca bir disk dönüyor hayvanları tanıtıp onlarla ilgili şarkılar söylüyor masal bu oyuncağını çok seviyor çok renkli ve güzel bide en son oyun çorabı aldım biri turuncu biri yeşil üzerlerinde kukla tarzında birşeyler var birinden çındırak sesi çıkıyor diğeride basınca ötüyor ayağını çırptıkça ses çıkarıyor ve çok hoşuna gidiyor dahada heyecanlanıyor:)))markası playskool...hepsinide tavsiye ediorum...

kendimce o çoraptan biz de almıştık ama giydiremiyorum az küçük mü ne:) köpeği de çok düşündüm ama pahalı geldi bana eşim düzenli maaş alamıyor ben de ücretsiz izindeyim erteliyorum çoğu şeyi.

şekercik gerçektende bebek oyuncakları çok pahalı bu konuda haklısın ama uygun fiyatlı dikkat çekici şeylerde var onlardanda alabiliriz çokta önemli değil sanki bizim bebekliğimiz eğitici köpeklerlemi geçti allah aşkına:))))

evet kendimce haklısın ama insan cıvıl cıvıl oyuncakları gördükçe heyecanlanıyor:) geçen gün bi baktım babası almış eline oyuncak arabayı oynuyor:)

selam ben ekim annesiyim sizleri ziyaret edeyim dedim bazı bebişler benimkiyle aynı zamanda dogmuş ayrı gayrı olmasın dedim kabulunuzse. biz gecen hafta playgro'nun oyun halısını aldık 90 liraya ilk gün ilgilenmedi agladı içinde eyvah begenmeyecek gitti paralar demiştim ama zamanla oyuncakları keşfettikçe bi ona dönüyor bi öbürüne mıncıklayıpduruyor hepsini. tutma ve uzanma becerisi gelişti onu oynamaya başladıgından beri

benim kızımda ilk gün pek ilgilenmedi. ama sonra oynamayı sevdi.

Kendi yaptığım oyun halım. Eğitici oyuncaklara para veririm nekadar olursa olsun ama vakti çabuk geçecek mesela oyun halısı gibi şeylere para vermem gereksiz ve çok pahalı. şimdi benim cadı çok hareketlendi halının üzerine yorganı nevresimleyip yatıracam dönsün yuvarlansın. Yani oyun halısınında süresi bitti:)

Selam benim oğluşum da tiny love ın maymunlu halısına bayılıyor bir de fisherpricenin eğitici köpeğini çok seviyor biraz pahalı ama gerçekten eğitici arkadaşlar renkler sayılar şarkılar ...herşeyin adını söylüyor bizim vazgeçilmezimiz olduu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…