bundan aldık biz hem eğitici hem oyalayıcı oyun halımızda var ama bu daha dikkatini çekio
diğer bölümede yazmıştım. internetten özelliklerini okudum. sende kullanan olarak oyuncak hakkında bilgi verirmisin. sevgiler.
canım oyuncak çok oyalayıcı yani en azından bizimkinde işe yaradı 6 tane farklı şarkı sölüo uzuvlarına bastıpında isimlerini sölüo ayağına basldığında a dan zye harfleri sölüo çok şeker yani hemde yumusak hem ısırıo oğlum hem dinlio hem öğrenio biz 60tl ye aldık ama gayet oyalayıcı ve eğlenceli oyun halısının yüzüne bakmıo bunu cok seviooopuyorumnanaktan
benim oğlum 16 aylık.bu köpekçikden bizdede var hiç ilgilenmedi diyebilirim.çok büyük hevesle almıştım 5 aylık falandı aldığımızda şimdiye kadar eline alıpda oynadığını görmedim diyebilirim valla.
kızlar bizde mothercareden bi aktivite oyuncağı aldık oğluş bayılıyor Oyuncak > MOTHER CARE MÜZİKLİ TELEVİZYON SIFIR GİBİ KUTULU #19494183 - sahibinden.com 0 aydan itibaren kullanılabiliyormuş aslında. müzikli bir kutu, pembe düğmeyi çevirdiğinde müzik çalıyor ve görüntü geçiyor zürafa aslan fil filan var görüntüde sol tarafta. bide zilli çıngırak gibi bi kısmı var onu da çeviriyor ayrıca basınca ses çıakran bi zımbırtısı da var bi de 3 boncuklu abaküsü var böyle bişi işte biçok duyusuna hitap ediyy die aldık 40 liraydı esk.de....
bir de bez kitap aldık onu da indirmiyr hiç elinden sürekli ağzındaaaaa bide aynası var kitabın onu yalıyor:) kitapta da zıt renklerin ilgilerini çektiği söyleniyyyy aklınızda bulunsun bizimki sayfa filan çeviriy artık iice alıştı
kendimce o çoraptan biz de almıştık ama giydiremiyorum az küçük mü ne:) köpeği de çok düşündüm ama pahalı geldi banaeşim düzenli maaş alamıyor ben de ücretsiz izindeyim erteliyorum çoğu şeyi.
selam ben ekim annesiyim sizleri ziyaret edeyim dedim bazı bebişler benimkiyle aynı zamanda dogmuş ayrı gayrı olmasın dedim kabulunuzse. biz gecen hafta playgro'nun oyun halısını aldık 90 liraya ilk gün ilgilenmedi agladı içinde eyvah begenmeyecek gitti paralar demiştim ama zamanla oyuncakları keşfettikçe bi ona dönüyor bi öbürüne mıncıklayıpduruyor hepsini. tutma ve uzanma becerisi gelişti onu oynamaya başladıgından beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?