- 1 Aralık 2010
- 350
- 278
- 133
saol tatlımmm amin inşş çok teşekkürlerZevkli hatunsun. Herşeyin çok güzel maşaAllahh güle güle kullan cnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol tatlımmm amin inşş çok teşekkürlerZevkli hatunsun. Herşeyin çok güzel maşaAllahh güle güle kullan cnm![]()
merhaba tatlım,canım.. beyaz eşyalarını nerden ve kaça aldınız.. benim beğendiklerim hep fiyat araştırıyoruzda suan
merhaba canımMerhaba,
Çeyizinizde eksik birşey varsa bende kendi sahibi olduğum alışveriş sitemden indirimli ürün verebilirim. Bu yaz ciddi kampanyalar yaptım hayır duaları almakta bereketi artırıyor. Forumda site ismi vermek reklama girdiği için mcazipp@gmail.com a msj atabilirsiniz. Selamlar
inş canım düğün ne zaman tarih bellimi?Insallah bende alirim bi bu kadar![]()
Düğün 8 ağustos 2015 canıminş canım düğün ne zaman tarih bellimi?
hımm bizde eylül sonu gibi düşünüyoruz yakın düğün tarihlerimiz canımBu arada yatak örtüsü alan varmı? Nasıl bişey önerirsiniz.. Devamlı kullanmayacağım örtüleri.. Çalışacağımız için.. bayramdan bayrama diyebilirim..
Tamamdır görüşmek üzeremerhaba canım
mailinizi kaydettim ihtiyaç duyduğum bir şey olursa ulaşıcam size çok öpüyorum.![]()
çok saol canım benim teşekkür ederim.Bunlar cokkkk güzel güle gülekullan agzinizin tadi bozulmasin:)
saol canım çok teşşekkürlergule gule kullanin , cok ciciler .. ;-)
saol canım benim çok teşekkürlerHerşeyini güzel günlerde mutlulukla aşkla kullan canım :) bende bişey sorucam bornozunu ne kadara aldın bir de hangi marka? bu ara bornoz markalarıyla haşır neşirim aklım bayağı bir karışık :)