al al bitiremiyorum kızlar... kız çeyizi ne masraflıymış ya

canım.. beyaz eşyalarını nerden ve kaça aldınız.. benim beğendiklerim hep fiyat araştırıyoruzda suan
merhaba tatlım,
beyaz eşyaları Arçelik'ten aldık nişanlımın tanıdığı bir mağazadan buzdolabı, çamaşır,bulaşık makinesi toplam 5,100 tl tuttu. Ümraniye'den aldık.

Merhaba,
Çeyizinizde eksik birşey varsa bende kendi sahibi olduğum alışveriş sitemden indirimli ürün verebilirim. Bu yaz ciddi kampanyalar yaptım hayır duaları almakta bereketi artırıyor. Forumda site ismi vermek reklama girdiği için mcazipp@gmail.com a msj atabilirsiniz. Selamlar
merhaba canım
mailinizi kaydettim ihtiyaç duyduğum bir şey olursa ulaşıcam size çok öpüyorum.:KK14:

Bu arada yatak örtüsü alan varmı? Nasıl bişey önerirsiniz.. Devamlı kullanmayacağım örtüleri.. Çalışacağımız için.. bayramdan bayrama diyebilirim..

Bu arada yatak örtüsü alan varmı? Nasıl bişey önerirsiniz.. Devamlı kullanmayacağım örtüleri.. Çalışacağımız için.. bayramdan bayrama diyebilirim..
hımm bizde eylül sonu gibi düşünüyoruz yakın düğün tarihlerimiz canım:KK25: bence yatak örtünü hemen alma mobilyayı aldıktan sonra alırsın, perdeni,yatak örtünü, hatta halını bile uyumlu alırsın en sona bırak derim canım acil olanları al

Bunlar cokkkk güzel güle gülekullan agzinizin tadi bozulmasin:)

Herşeyini güzel günlerde mutlulukla aşkla kullan canım :) bende bişey sorucam bornozunu ne kadara aldın bir de hangi marka? bu ara bornoz markalarıyla haşır neşirim aklım bayağı bir karışık :)
saol canım benim çok teşekkürler:KK15: bornozumun markası taç geçen yıl çeyiz malzemeleri satan bi yerden kampanya vardı baya indirimli almıştım canım. daha kullanmadım ama çok güzel gerçekte görünüşü:KK15:

Hepsi hayırlı olsun :)
Bir şey soracaktım aldığınız ürünlerden philips süpürge kullandınız mı nasıl merak ediyorum :) Sulu değil sanırım o ?

Arkadaşlar bunlarda benim aldıklarım.. bakalım beğenicek misiniz? :D

Eklentiler

• İçerik.webp
    İçerik.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 236
  • cay-saati-cay-saati-cam-gumus-kaplama-fil-surahi_10054530.webp
    cay-saati-cay-saati-cam-gumus-kaplama-fil-surahi_10054530.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 235
  • Çift Kişilik Pike.webp
    Çift Kişilik Pike.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 191
  • Çift Nevresim2.webp
    Çift Nevresim2.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 221
  • Çift Nevresim.webp
    Çift Nevresim.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 429
  • delonghi-stirella-vvx1420-1-main-500x500.webp
    delonghi-stirella-vvx1420-1-main-500x500.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 213
  • eponj-home-online-satin-al-vespa-vintage-nevresim-takimi-cift-kisilik-vespa-hardal_10865444.webp
    eponj-home-online-satin-al-vespa-vintage-nevresim-takimi-cift-kisilik-vespa-hardal_10865444.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 222
Bunlarda diğerleri

Eklentiler

• xwtzu7ekuzb53c8bqt38.webp
    xwtzu7ekuzb53c8bqt38.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 200
  • kabuk çerezlik esse.webp
    kabuk çerezlik esse.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 222
  • karaca-42-parca-anemon-kahv.set-6585so-800x800.webp
    karaca-42-parca-anemon-kahv.set-6585so-800x800.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 327