• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al Al

ben sizi anlıyorum. kitaplar çok pahalı oluyor. insanı zorluyor ama okumadan duramıyordum. benim en büyük sıkıntım okuduğum kitapları saklayacak yer bulamamamdı. nitekim evlenirken annem hepsini koydu önüme :KK48:

ben sizi anlıyorum. kitaplar çok pahalı oluyor. insanı zorluyor ama okumadan duramıyordum. benim en büyük sıkıntım okuduğum kitapları saklayacak yer bulamamamdı. nitekim evlenirken annem hepsini koydu önüme :KK48:
ben bir kısmını giysi dolabımın bir rafına yerleştirdim düşün :D yer sıkıntısından :) kitaplık almayı planlıyorum o zaman hepsini bir yerde tutucam :)

Kendimi gördüm bende devamlı alıyorum hatta hediye alacak insanlara da kitap alın diyorum çok çok alıyorum ve dediğin gibi hiç zoruma gitmyor kitaba verdiğim para ama bana da söylenip duruyorlar :D

Oha ne guzel dert yahu :) ben de cok severdim zamaninda, gunde 2 kitap bitirdigimi bilirim. Kaybetmeyin bence o aliskanliginizi, insan eksik hissediyor. Kitaba verilen paraya acinir mi hem :)

Benim yeğen var sekiz yaşında okumayı soktukten sonra kitabı elinden almaya
çalışıyoruz.bazı cocuklara oku dersin okumaz ya ona okuma artık gözlerin bozulacak diyoruz. bize geldiğinde kitaplığı karıştırıyor okunacak birsey yokmu diyor sınıfta da öyleymiş öğretmenim ben bitirdim simdi ne okuyayım diyormuş ama yazısı ve konuşması benden düzgün desem inanmazsiniz kelimeleri seçerek düzgün konuşur.galiba bu içten gelen bisey

Kendimi gördüm bende devamlı alıyorum hatta hediye alacak insanlara da kitap alın diyorum çok çok alıyorum ve dediğin gibi hiç zoruma gitmyor kitaba verdiğim para ama bana da söylenip duruyorlar :KK70:

hahah bende öyleyim bana hediye alacaksanız kitap alın diyorum :)

Oha ne guzel dert yahu :) ben de cok severdim zamaninda, gunde 2 kitap bitirdigimi bilirim. Kaybetmeyin bence o aliskanliginizi, insan eksik hissediyor. Kitaba verilen paraya acinir mi hem :)

bende acımıyorum :)

Benim yeğen var sekiz yaşında okumayı soktukten sonra kitabı elinden almaya
çalışıyoruz.bazı cocuklara oku dersin okumaz ya ona okuma artık gözlerin bozulacak diyoruz. bize geldiğinde kitaplığı karıştırıyor okunacak birsey yokmu diyor sınıfta da öyleymiş öğretmenim ben bitirdim simdi ne okuyayım diyormuş ama yazısı ve konuşması benden düzgün desem inanmazsiniz kelimeleri seçerek düzgün konuşur.galiba bu içten gelen bisey

ne güzel bir alışkanlık maşallah tabi ki de içten gelen bir şey :)

Kızlar ben kitaplara fazlasıyla düşkünüm özellikle romanlara. Bir sürü kitabım var bir sene içerisinde 70'den fazla kitap okudum ama halen gözüm yeni çıkan kitaplarda ki daha 24 e yakın okunacak kitabım var. Ama cebime 5 kuruş para geçmesin hemen kitap alayım. Çalışmıyorum da üstelik. Önümüzde fuar var para biriktireyim dedim o bile cebimi dürtüklüyor adeta :KK70: kitap al fuar yakın yeniden biriktirirsin diye. Ben bu sevdamın önüne nasıl geçebilirim fikri olan var mı ?

Allahtan sigaram yok bir de ona para vermekle uğraşırdım. Ama içim dahi acımıyor kitaba verdiğim paraya. Üstüne üstelik birde sosyal medyalarda ki yarışmalara da katılıyorum oradan da kitap kazanıyorum ama yine de illa ki gördüğüm kitabı alacağım. Her çarşıya çıktığımda en az 1 tane kitap almazsam kendimi eksik hissediyorum.
Ayni bensin:) bende kitaplara duskunum. Eşime aldirtiyorum valla

allahım şu derdi ülke geneline yaymayı nasip eyle..
office office post mesajına cvp yazacaktım size msj da atılamıyor internet hizmeti alamıyor sanız fatura bedeli iadesini isteyin oluyor
Konu sahibi özür dilerim başka türlü ulaşamadım

Kitaplar pahalı. Keşke çoğu yazara gitse paranın o zaman sonuna kadar deriz ki az bile veriyoruz ama öyle değil malesef.

Kızlar ben kitaplara fazlasıyla düşkünüm özellikle romanlara. Bir sürü kitabım var bir sene içerisinde 70'den fazla kitap okudum ama halen gözüm yeni çıkan kitaplarda ki daha 24 e yakın okunacak kitabım var. Ama cebime 5 kuruş para geçmesin hemen kitap alayım. Çalışmıyorum da üstelik. Önümüzde fuar var para biriktireyim dedim o bile cebimi dürtüklüyor adeta :KK70: kitap al fuar yakın yeniden biriktirirsin diye. Ben bu sevdamın önüne nasıl geçebilirim fikri olan var mı ?

Allahtan sigaram yok bir de ona para vermekle uğraşırdım. Ama içim dahi acımıyor kitaba verdiğim paraya. Üstüne üstelik birde sosyal medyalarda ki yarışmalara da katılıyorum oradan da kitap kazanıyorum ama yine de illa ki gördüğüm kitabı alacağım. Her çarşıya çıktığımda en az 1 tane kitap almazsam kendimi eksik hissediyorum.
"Medyalardaki" olacak,
-ki ekini ayri yazmissin da; uyarayim dedim..
Okudugun kitaplar is görsün editör hanim

Özellikleri beni de cezbetti ama kullanan birini bulamadım malesef. Sizi görünce sevinmiştim.
Gerçi yurtdışı alışverişini 30 euroya düşürmüşler, şu saatten sonra alıp ülkeye sokmak da zor görünüyor.
Ben kullanmistim Sephora bi donem, Abd'den getirmisti eski esim hediye olarak, uygundu sanirim fiyati, sormamistim.. Kitap okumayi cok severim, bana gercek sayfalarin tadini veremedi ama yine de tavsiye ederim yani, epey kullanışlı ve özellikli..

Sende ayni benim gibisin...kitaplardan gecilecek yer kalmiyor evde. fuara da birkac güm kaldi gidemessem cildiracagim

Kitaplar pahalı. Keşke çoğu yazara gitse paranın o zaman sonuna kadar deriz ki az bile veriyoruz ama öyle değil malesef.

maalesef yazarlar pek kar etmiyor. işin kaymağını yayıncılar yiyor. sektörün içinden biri olarak bunu söyleyebilirim.

Sende ayni benim gibisin...kitaplardan gecilecek yer kalmiyor evde. fuara da birkac güm kaldi gidemessem cildiracagim

izmir fuarına daha çok var ama düşün şimdiden para biriktirmeye başladım :)

Yeri gelmişken soruvereyim, kindle kullanıyorsunuz sanırım. Memnun musunuz? Eksileri artıları nelerdir? Bu aralar araştırma içindeyim bu konuda. E kitap okumaya alışamadım bir türlü malesef. Alıp da kenara atmak istemiyorum.

Ben öğrencilik yıllarımda kullandım Kindle. Yurt dışından almıştım. Çok büyük kolaylık sağlamıştı ama Amazon'un Türkiye'ye satışı olmaması soruna yol açıyor. Ekranı kırıldığında çözüm bulamadım.

Daha sonra Türkiye piyasasına Kobo girdi. Idefix ve D&R satışını yapıyor. Kindle'dan daha başarılı buldum. Kindle epub desteklemiyor. Bu nedenle dosyaları önce dönüştürmek gerekiyor. Ama Kobo direkt epub, pdf dosyalarını destekliyor.

Calibre diye bir program var. Onun vasıtasıyla kitapları cihaza atıyorum. Ekşi Sözlük Meritokrasi servisi vardı bir dönem. Şu an yeni kitap eklenmiyor fakat hala aktif. Bu nedenle 1500 kadar kitap mevcut elimde. Hemen hepsi de nitelikli kitaplar. Hatta artık basımı olmayan, tükenmiş kitapları bu sayede okuyabiliyorum.

En güzel yanı da gece yatağa girip elime bu cihazı alıyorum, uykum gelince dönüp uyuyorum. Bazen kalkıp o ışığı kapatmak zor gelir ya insana, işte bu çok güzel hissettiriyor. Çok kalın kitapları okurken de elimde kitap olsa bile elektronik olarak okumayı tercih ediyorum çünkü okumak daha kolay. Bilek ağrısı, tutuş zorluğu gibi şeyler ortadan kalkıyor. Yazın tatile giderken özellikle çok güzel oluyor. İçine okumayı düşündüğüm kitapları atıyorum. İstediğimi okuyorum. Valizin yarısı kitap dolmuyor böylelikle.

Ama tamamen elektronik kitaba geçemedim. 7 senedir elimde her daim bir elektronik okuyucu vardı ama yüzde yüz dönemedim. Dönebilen var mıdır emin değilim.

Bu arada uzun oldu ama Kindle Türkiye'de desteklenmediği için yasal olarak kitap alışı sanırım ya söz konusu değil ya da alınan kitabın başka cihazlarda çalışmasını engellemek için sahip olduğu korumaların farklı programlarla kırılması gerekiyor. Ama Kobo vasıtasıyla D&R gibi sitelerden direkt olarak kitabı satın alıp okumaya başlamak mümkün.

Umarım yardımcı olabilmişimdir biraz da olsa.

yazarhanim35 yazarhanim35
Aradoluda bugüne özel %50 indirim var kargoda ücretsiz
Kitaplar çok uyguna geliyor
Ben topladım yine:KK53:
Almak istediğin kitaplar var ise bi bak istersen :KK52:

oh ne güzel. ben de öyle yapıyorum 2 kitap okursam 5 kitap alıyorum. kitap almalara doyamıyorum. sefam olsun :D

çocuktan önce ben de senin gibi 3-4 günde 1 kitap bitirirdim şimdi 2 haftada bitirsem şükrediyorum. beni oku diye bakıyor kitaplar anca vakit buluyorum. vaktin varken doldur beynini muhteşem bir şey.

ayy kız canımı istettin bende alırım ama okumam :)) peki nasıl kitaplar okursun konusu ne mesela böyle aşkla okuduğuna göre hangi kitaplar en sevdiğin canım tavsiye edermisin

Back
X