• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al Al

Kızlar ben kitaplara fazlasıyla düşkünüm özellikle romanlara. Bir sürü kitabım var bir sene içerisinde 70'den fazla kitap okudum ama halen gözüm yeni çıkan kitaplarda ki daha 24 e yakın okunacak kitabım var. Ama cebime 5 kuruş para geçmesin hemen kitap alayım. Çalışmıyorum da üstelik. Önümüzde fuar var para biriktireyim dedim o bile cebimi dürtüklüyor adeta :KK70: kitap al fuar yakın yeniden biriktirirsin diye. Ben bu sevdamın önüne nasıl geçebilirim fikri olan var mı ?

Allahtan sigaram yok bir de ona para vermekle uğraşırdım. Ama içim dahi acımıyor kitaba verdiğim paraya. Üstüne üstelik birde sosyal medyalarda ki yarışmalara da katılıyorum oradan da kitap kazanıyorum ama yine de illa ki gördüğüm kitabı alacağım. Her çarşıya çıktığımda en az 1 tane kitap almazsam kendimi eksik hissediyorum.

Ne guzel bir aliskanlik bence vazgecmeye niyetlenme. Maddi olarak sıkıntı cekiyorsan bazi kitapcilar 2. El kitaplari aliyorlar. Oyle kitap verip ustune yeni kitapta alabilirsin

Şimdi sende ki hayal gücü, kelime dağarcığı, diksiyon, ileri görüş, bakış açısı..

Gelişmiş insan..

Yılda 70 kitap dedin değil mi?

:oha:

Özellikleri beni de cezbetti ama kullanan birini bulamadım malesef. Sizi görünce sevinmiştim.
Gerçi yurtdışı alışverişini 30 euroya düşürmüşler, şu saatten sonra alıp ülkeye sokmak da zor görünüyor.

1 ocağa kadar diye bir ibare vardı . Siparişler mi 1 ocağa kadar yoksa ülkeye girişi mi ? O.o .

ne güzel dertmiş:) ah bide ben okuyabilsem ! :KK12:

Her gece yatmadan önce oku . Okumadan yatamadığını fark edeceksin . Bir de kitap okuyamayan insan yoktur ! Doğru kitapla tanışmamış insan vardır . Kitaplarda espri gibi yaptıkça ( okudukça ) gelişiyor. İlk önce senin diline uygun kitabı bul sonra dilini kademe kademe ağırlaştır . Mümkünse Türkçe kitaplardan başla okumaya devamı gelir inşallah

Yeri gelmişken soruvereyim, kindle kullanıyorsunuz sanırım. Memnun musunuz? Eksileri artıları nelerdir? Bu aralar araştırma içindeyim bu konuda. E kitap okumaya alışamadım bir türlü malesef. Alıp da kenara atmak istemiyorum.

canım ya ben aldım bir kitap okumaya dayanabildim ancak ve aynen kenara attım .. nerede olduğunu bile hatırlamıyorum o derece:) kesinlikle bana göre değilmiş.. gözü yormuyor evet ama ben takip etmekte güçlük çektim açıkçası.. belki kindle falan daha kaliteli bir marka alsaydım bir farkı olurmuydu bilmiyorum ama cesaret edemedim deneme amaçlı uygun bir şey almıştım..

Bilemedim şimdi onu. Ama muhtemelen sipariş tarihine göre işlem yapılır. Ben bunu bir araştırayım.
Akşam haberlerinde dinledim ama o kısmı açıklamadılar bende anlamamıştım . Ben dışında dikkati çeken birini görünce anlamış mı diye sormak istedim . Öğrendikten sonra beni de aydınlatırsanız sevinirim :)

canım ya ben aldım bir kitap okumaya dayanabildim ancak ve aynen kenara attım .. nerede olduğunu bile hatırlamıyorum o derece:) kesinlikle bana göre değilmiş.. gözü yormuyor evet ama ben takip etmekte güçlük çektim açıkçası.. belki kindle falan daha kaliteli bir marka alsaydım bir farkı olurmuydu bilmiyorum ama cesaret edemedim deneme amaçlı uygun bir şey almıştım..

Benim gözüm direkt kindleda ama cesaret de edemiyorum. İpad'e bikaç kitap indirdim okudum da ama keyif vermedi pek. Gerçi ipadi tutması bile sıkıntı zaten daha ufak bişey lazım. Kararsızım çok bu konuda.

1 ocağa kadar diye bir ibare vardı . Siparişler mi 1 ocağa kadar yoksa ülkeye girişi mi ? o_O .

Her gece yatmadan önce oku . Okumadan yatamadığını fark edeceksin . Bir de kitap okuyamayan insan yoktur ! Doğru kitapla tanışmamış insan vardır . Kitaplarda espri gibi yaptıkça ( okudukça ) gelişiyor. İlk önce senin diline uygun kitabı bul sonra dilini kademe kademe ağırlaştır . Mümkünse Türkçe kitaplardan başla okumaya devamı gelir inşallah
Genelde net üzerinden alışveriş yapılan sitelerde yılsonu depo sayımı var çoğu tarih atmış şu tarihe kadar satış yoktur diye

Benim gözüm direkt kindleda ama cesaret de edemiyorum. İpad'e bikaç kitap indirdim okudum da ama keyif vermedi pek. Gerçi ipadi tutması bile sıkıntı zaten daha ufak bişey lazım. Kararsızım çok bu konuda.

işte daha ufak olunca daha bir yorucu oluyor .. yada ben yaşlıyım gözlerim seçemiyor artık :)) ondan da olabilir..
büyütürek okumaya çalışınca sayfayı sürekli sağa sola kaydırmak zorunda kaldım.. sonra kitap candır dedim attım kenara:)

Babamın evinde binlerce kitap vardır.
Her türlü içerikte yayıma ulaşırsınız, bana hiç de garip gelmedi bu durum.
İnsanın kendine yaptığı yatırımın maddi bedeli olmaz, aynen devam.

Bende bayılırım kitap okumaya. Büyük bir kütüphanem var. Ve kitaba verdiğim paraya acımıyorum. Bu çok güzel bir alışkanlık o yüzden birşey diyemeyeceğim. Hatta tam tersi şanslısınız zira ben şu sıralar kitap özetlerinden,tezden ve finallerden fırsat bulup kitap kapağı açamıyorum.

Back
X