bu bır dert demeyın, bence büyük bir dert... bahceye aldıgım kedılerden dolayı evı pıreler bastı
yandım ben. ilaçlattırmak yerıne ben yapsam olur mu? napmak lazım?
her yere..kıyafete varana kadarpeki ilaçlama olayını nasıl yapıyosunuz hani nerelere sıkıyosunuz
evet, öyle yapıcam..
ayyy en korktuğum yaratık.geçen haftalarda eşimin iş yerini basmış haliyle ordan eve geldi.kurtulacam diye canım çıktı.alerjim var üstelik.hiç düşünme bile ilaçlat kurtul :18:
2 gundur yogunlar. demek ki önceden de varmıs fark etmemısımsör nolmu böyle. o gün geldiğimde yoktu.
birdenmi bastılar
her yere..kıyafete varana kadar
evet, öyle yapıcam..
2 gundur yogunlar. demek ki önceden de varmıs fark etmemısım
anaa tevekkeli değil senden sonra eve geldiğimden beri devamlı kaşınıyorumher yere..kıyafete varana kadar
evet, öyle yapıcam..
2 gundur yogunlar. demek ki önceden de varmıs fark etmemısım
ilaç sıkıldıktan sonra evın havalanmasına bıle gerek yokmuse sonra zehirlenmeyecek misin o evde her şeyi yıkaman lazım
valla mıanaa tevekkeli değil senden sonra eve geldiğimden beri devamlı kaşınıyorum
şaka bir yana Allah yardımcın olsun.
pire ilacı al . eczanede vardır. norveçlide yazmış sdnı.
ilaç sıkıldıktan sonra evın havalanmasına bıle gerek yokmus
öyle yazıyor acıklamada. ama tabıkı her sey yıkanacak ve ev tekrar temızlenecek. ben duramam öyle.
evde kımse yokken yapılcak.
valla mınorveclının yazdıgını sıparıs verdım netten 5 lt hemde
evet ondan sıparıs verdım bende. inşallah kurtulucamMerhaba çok şukur 1haftadır kurtulmuş biri olarak söyluyorum eczaneden CHRYSAMED diye ilaç var koltuk tül halı her yere sıkıyosun.camlarının onune kediye köpege de sıkabılirSn zararsız snra kurtuluyosun . Kesin çözüm. :)
yazarım canım bır kurtulayım daişe yararsa yaz buraya aklımızda olsun bende de tavşan var ya huylanıyorum
çok çektim benedir senin bu kedilerden çektiğin
dısarda verıyorsan bence bişi olmaz :)Ya bende sokak kedilerine hep bişeyler verip seviyorum sırnasıyolar hemen.acaba bna pire geçmişmidir ya neypmam lazm bilen varmı
dısarda verıyorsan bence bişi olmaz :)
hasta olan kedılerde pire daha çok olur. yıne de dıkkatlı ol :) basını sevdıgın zaman görürsün zaten varsa bişi :)Dşarda veriyorum ama çok seviyorum yavrt kedi0gördüm mü tamam mtlaka kucgma alyrum.yoksa başnı okşamakla kalmyrum ki
netten 5 lt fipariş verdım
geldın ne var ne yok ılaçlayacgız mecbur
bahcedeki kedilerden eve nasıl gelmişler kibu bır dert demeyın, bence büyük bir dert... bahceye aldıgım kedılerden dolayı evı pıreler bastı
yandım ben. ilaçlattırmak yerıne ben yapsam olur mu? napmak lazım?
sör bende karşı bahçedeki kedilere bakıyorum ilk zamanlar bacaklarımda pire kaynıyordu sonra kedilerin ensesine damlatılan ilaçlardan aldım damlattım hem kediler rahat etti hem ben gene pireleri var ama çok az evi ilaçlarken onuda yaparsan daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?