al başına belayı

peki ilaçlama olayını nasıl yapıyosunuz hani nerelere sıkıyosunuz

bu bır dert demeyın, bence büyük bir dert... bahceye aldıgım kedılerden dolayı evı pıreler bastı
yandım ben. ilaçlattırmak yerıne ben yapsam olur mu? napmak lazım?

ayyy en korktuğum yaratık.geçen haftalarda eşimin iş yerini basmış haliyle ordan eve geldi.kurtulacam diye canım çıktı.alerjim var üstelik.hiç düşünme bile ilaçlat kurtul :18:

peki ilaçlama olayını nasıl yapıyosunuz hani nerelere sıkıyosunuz
her yere..kıyafete varana kadar

ayyy en korktuğum yaratık.geçen haftalarda eşimin iş yerini basmış haliyle ordan eve geldi.kurtulacam diye canım çıktı.alerjim var üstelik.hiç düşünme bile ilaçlat kurtul :18:
evet, öyle yapıcam..
sör nolmu böyle. o gün geldiğimde yoktu.
birdenmi bastılar
2 gundur yogunlar. demek ki önceden de varmıs fark etmemısım

her yere..kıyafete varana kadar

evet, öyle yapıcam..

2 gundur yogunlar. demek ki önceden de varmıs fark etmemısım
anaa tevekkeli değil senden sonra eve geldiğimden beri devamlı kaşınıyorum
şaka bir yana Allah yardımcın olsun.
pire ilacı al . eczanede vardır. norveçlide yazmış adnı.

Son düzenleme:
e sonra zehirlenmeyecek misin o evde her şeyi yıkaman lazım
ilaç sıkıldıktan sonra evın havalanmasına bıle gerek yokmus
öyle yazıyor acıklamada. ama tabıkı her sey yıkanacak ve ev tekrar temızlenecek. ben duramam öyle.
evde kımse yokken yapılcak.
anaa tevekkeli değil senden sonra eve geldiğimden beri devamlı kaşınıyorum
şaka bir yana Allah yardımcın olsun.
pire ilacı al . eczanede vardır. norveçlide yazmış sdnı.
valla mı norveclının yazdıgını sıparıs verdım netten 5 lt hemde

Merhaba çok şukur 1haftadır kurtulmuş biri olarak söyluyorum eczaneden CHRYSAMED diye ilaç var koltuk tül halı her yere sıkıyosun.camlarının onune kediye köpege de sıkabılirSn zararsız snra kurtuluyosun . Kesin çözüm. :)

işe yararsa yaz buraya aklımızda olsun bende de tavşan var ya huylanıyorum

evet ondan sıparıs verdım bende. inşallah kurtulucam
nerde mınık sıyah bişi görsem pire sanmaya basladım
işe yararsa yaz buraya aklımızda olsun bende de tavşan var ya huylanıyorum
yazarım canım bır kurtulayım da

Ya bende sokak kedilerine hep bişeyler verip seviyorum sırnasıyolar hemen.acaba bna pire geçmişmidir ya neypmam lazm bilen varmı

sör bende karşı bahçedeki kedilere bakıyorum ilk zamanlar bacaklarımda pire kaynıyordu sonra kedilerin ensesine damlatılan ilaçlardan aldım damlattım hem kediler rahat etti hem ben gene pireleri var ama çok az evi ilaçlarken onuda yaparsan daha iyi olur

bu bır dert demeyın, bence büyük bir dert... bahceye aldıgım kedılerden dolayı evı pıreler bastı
yandım ben. ilaçlattırmak yerıne ben yapsam olur mu? napmak lazım?
bahcedeki kedilerden eve nasıl gelmişler ki biz de bahcede 2 yavru kediye bakıyoruz ben baya kucaklıyorum filan tırstım simdi. hele gecen sene baska bi yavru kediyi eve aldık ufaklıklar sevsin diye, ben severken severken bi farkettim kedinin üzerinde bi seyler dolanıyo, soyle bi yakından bakayım dedim aman allahımm ! onlarca siyah sey tüylerin altında dolasıyo ama nasıl fazlalar anlatamam sana. kedi halıda malıda gezdi. bir hısımla cıkardım dışarı. hemen koltukları halıları kırkladım. şansımız varmıs bi sey olmadı. bana o zaman bi arkadasm bi ilaç onermişti nolur nolmaz diye. kokusuz bi seymiş sorunlu odaya sıkıyormussun ya da gerekirse tüm eve, koltuklara halılara filan zararsız bi sey demişti. 1 saat filan kapatıp cıkmak gerekiyormus. öyle bi sey dene istersen sorarım nereden alındığını

evet bibicim enseden damlatılan parazit ilaçlaırndan bahsediyorsun değil mi en etkilisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…