al başına belayı

anaa tevekkeli değil senden sonra eve geldiğimden beri devamlı kaşınıyorum
şaka bir yana Allah yardımcın olsun.
pire ilacı al . eczanede vardır. norveçlide yazmış adnı.

kedicikler pirelenmiş oky yazık nasılda yayılmış çabuk dışardaki hayvanlar çok taşıyo malum çok fazla hayvanla da temas ediyorlar ..

evet canım ama yavrular çok küçükse önerilmiyor kana karıştığı için ben doğal olanını almıştım zarar vermedi bebişlere

oy yerim yavruları bizde yavru köpeğimize yapmıştık yalamaması falan lazım tabi..hayvanlar çok tatlı onlarında derdi hastalığı sıkıntısı var kimse anlamıyor bazen

insan cildine değse bile zararı yok canım ..

ya senin alanınmış sen bilirsin canım annemle babam emekli tarla işleriyle uğraşıyorlar oradan geldi birkaç tane ama başka görmedik evde tavşanım da var bulaşacak diye korkuyorum o yüzden ilaçlama şirketine para vermeye gerek yoksa ben de yapabilirim ama pire mi ne anlamadım böceğin cinsini kene de olabilir dedi babam :26:

keneye pireye hamamböceği vb haşereye iyi geliyor canım bu ilaç bahçe tarladada kullanılır açık mekanda da da zaten görürsün çok kullanan var.tavşanına bulaşabilir tabi bu kene yapışıyor lanet şey !

Son düzenleme:

Allahım çok tırstım ya :18: en kısa zamanda ben de sıkıcam eve bundan eczaneden alıp :18:

Allahım çok tırstım ya :18: en kısa zamanda ben de sıkıcam eve bundan eczaneden alıp :18:

kullanabilirsin zaten prospektüsü var orada net anlatmışlar ben almıştım toksit etkisi çok az diyordu .. insana zararı yokmuş.bu kene pire vb sinir sisteminden girip yok ediyormuş kökten çözüm

kullanabilirsin zaten prospektüsü var orada net anlatmışlar ben almıştım toksit etkisi çok az diyordu .. insana zararı yokmuş.bu kene pire vb sinir sisteminden girip yok ediyormuş kökten çözüm

çok sağol canım da ben insanda durmuyor diye biliyordum sinr sisteminden nasıl giriyor :18:

iyi yapmışın canım en kolay yolu bende netten alıyorum ilaçla i...ne pireleri hem insana zararıda yok ilacın soluma da vs
öyleymıs açıklamada öyle yazıyor :)
kedılerde vardı zaten, hemde sürü ile. işte bunlarda da onlarcası vardı
fecıler hemde . ben pek kaale almadım aslında pirelerı :) ilk fark ettıgımde mudehale etseydım böyle olmazdı.

bacaklarımdan beslenıyorlar şuan kabukları çok sert oldugundan bit öldürür gibi öldürmek gerekıyormus
yakaladıgımı affetmıyorum

çok var mı evde bari şu an? :26: ben 4-5 tane buldum o da bir gün içinde değil yayılmadan attım hemen :26:

bugun 15 adet görmüşümdür heralde evde bulduysan çoğalmadan şimdiden önlem al
yoksa benım gıbı olur.
1 tanesı 20 adet yumurta bırakıyormus

ama bunlar zıplamıyor babama özellikle sordum gerek yok attık hemen dedi :26:
seninkiler zıplıyor mu :26:
o evde nasıl hayata devam ediyorsun ben kendimi kaynar suya sokmuştum :26:
çok sordum ve komik görünüyor farkındayım ama endişeliyim mazur gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…