anaa tevekkeli değil senden sonra eve geldiğimden beri devamlı kaşınıyorum
şaka bir yana Allah yardımcın olsun.
pire ilacı al . eczanede vardır. norveçlide yazmış adnı.
evet bibicim enseden damlatılan parazit ilaçlaırndan bahsediyorsun değil mi en etkilisi
e sonra zehirlenmeyecek misin o evde her şeyi yıkaman lazım
evet canım ama yavrular çok küçükse önerilmiyor kana karıştığı için ben doğal olanını almıştım zarar vermedi bebişlere
oy yerim yavrularıbizde yavru köpeğimize yapmıştık yalamaması falan lazım tabi..hayvanlar çok tatlı onlarında derdi hastalığı sıkıntısı var kimse anlamıyor bazen
neyse ki bizim gibi insanlar var
insan cildine değse bile zararı yok canım ..
ya senin alanınmış sen bilirsin canım annemle babam emekli tarla işleriyle uğraşıyorlar oradan geldi birkaç tane ama başka görmedik evde tavşanım da var bulaşacak diye korkuyorum o yüzden ilaçlama şirketine para vermeye gerek yoksa ben de yapabilirim ama pire mi ne anlamadım böceğin cinsini kene de olabilir dedi babam :26:
keneye pireye hamamböceği vb haşereye iyi geliyor canım bu ilaç bahçe tarladada kullanılır açık mekanda da da zaten görürsün çok kullanan var.tavşanına bulaşabilir tabi bu kene yapışıyor lanet şey !
Allahım çok tırstım ya :18: en kısa zamanda ben de sıkıcam eve bundan eczaneden alıp :18:
kullanabilirsin zaten prospektüsü var orada net anlatmışlar ben almıştım toksit etkisi çok az diyordu .. insana zararı yokmuş.bu kene pire vb sinir sisteminden girip yok ediyormuş kökten çözüm
öyleymısiyi yapmışın canım en kolay yolu bende netten alıyorumilaçla i...ne pireleri hem insana zararıda yok ilacın soluma da vs
kedılerde vardı zaten, hemde sürü ile. işte bunlarda da onlarcası vardıbahcedeki kedilerden eve nasıl gelmişler kibiz de bahcede 2 yavru kediye bakıyoruz ben baya kucaklıyorum filan tırstım simdi. hele gecen sene baska bi yavru kediyi eve aldık ufaklıklar sevsin diye, ben severken severken bi farkettim kedinin üzerinde bi seyler dolanıyo, soyle bi yakından bakayım dedim aman allahımm ! onlarca siyah sey tüylerin altında dolasıyo ama nasıl fazlalar anlatamam sana. kedi halıda malıda gezdi. bir hısımla cıkardım dışarı. hemen koltukları halıları kırkladım. şansımız varmıs bi sey olmadı. bana o zaman bi arkadasm bi ilaç onermişti nolur nolmaz diye. kokusuz bi seymiş sorunlu odaya sıkıyormussun ya da gerekirse tüm eve, koltuklara halılara filan zararsız bi sey demişti. 1 saat filan kapatıp cıkmak gerekiyormus. öyle bi sey dene istersen sorarım nereden alındığını
çok sağol canım da ben insanda durmuyor diye biliyordum sinr sisteminden nasıl giriyor :18:
böcügün sinir sisteminden etki mekanizması var canım içindeki etken madde öyle
tütsü yaksan rahatsız olurlar mı?böcügün sinir sisteminden etki mekanizması var canım içindeki etken madde öyle
tütsü yaksan rahatsız olurlar mı?
bacaklarımdan beslenıyorlar şuanya kızım ben çok fena oldum ya sinir sistemi falan :18:
bacaklarımdan beslenıyorlar şuankabukları çok sert oldugundan bit öldürür gibi öldürmek gerekıyormus
yakaladıgımı affetmıyorum
bugun 15 adet görmüşümdür heraldeçok var mı evde bari şu an? :26: ben 4-5 tane buldum o da bir gün içinde değil yayılmadan attım hemen :26:
bugun 15 adet görmüşümdür heraldeevde bulduysan çoğalmadan şimdiden önlem al
yoksa benım gıbı olur.
1 tanesı 20 adet yumurta bırakıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?