zıplıyorlar evet. ben pek huylu degılımdır bu konulardaama bunlar zıplamıyor babama özellikle sordum gerek yok attık hemen dedi :26:
seninkiler zıplıyor mu :26:
o evde nasıl hayata devam ediyorsun ben kendimi kaynar suya sokmuştum :26:
çok sordum ve komik görünüyor farkındayım ama endişeliyim mazur gör
zıplıyorlar evet. ben pek huylu degılımdır bu konularda
tırnaklarınla öldürberaber bir habitat oluşturdunuz yani
benimkiler zıplamıyor yürüyor sadece geçen uyurken elimde bir şey ığğğğğ ölecektim ya korkudan
basınca da ölmüyor kızım öyle böcek gibi yürümeye devam ediyor :104:
tırnaklarınla öldür
genelde bacaklarıma gelıyorlaray bilmiyorum ama ne zaman annemle babam gelse o zaman geliyorlar eve tarladan taşıyorlar kesin
şuan bildiğin zıplıyorlar mı yanında
genelde bacaklarıma gelıyorlar
bır bakıyorum sıyah mınnoş bişi, hemen yanasıyorum yanlarına ıkı parmagımı dayıyorum derken
kaçıyorlargözden kaybolana kadar peşlerinde dolanıyorum
geçen de bahceden bır akrep cıktı. akrep derken bir sürü çeşiti var :) bu da gıcık çirkin bişiekrana böyle bakıyorum
gece ağzına yüzüne gelmesinler dikkat et çok huylandım ya ne kadar soğukkanlısın
geçen de bahceden bır akrep cıktı. akrep derken bir sürü çeşiti var :) bu da gıcık çirkin bişi
öldürdüm ve peçete ile aldım attım çöpeevet bu konularda soguk kanlıyımdır bır keresınde bır arkadasın evınde fare avına çıkmıstık
korkmuyorum ben iğrenıyorum sadece
benim eve amerikan hamamböceği girdi (evet amarigan kuuul yani) hem uçuyor hem kaçıyor allahım onu öldüreceğim diye ne çile çektim girdi makinenin altına çamaşır suyu döktüm alttan çamaşır makinesinin altı bu haadetarjanlı su, efendime söyliyim spatulayla ulaşmaya çabalamalar çekmeceleri çektim açtım falan en son öldürdüm 3 saat uğraştım ama
fareden ben de korkmam çünkü böcek değil sadece hastalık kapma olasılığı var o çirkin
yarın barınaga gidecekler canımsör bende karşı bahçedeki kedilere bakıyorum ilk zamanlar bacaklarımda pire kaynıyordu sonra kedilerin ensesine damlatılan ilaçlardan aldım damlattım hem kediler rahat etti hem ben gene pireleri var ama çok az evi ilaçlarken onuda yaparsan daha iyi olur
tütsü yaksan rahatsız olurlar mı?
böcek işte napcan canım insanı yiyorlar ben kızıyorum onlara o kadar hayvansever olamıyorum böcüklere kzııyorumay ben fena oluyorum
yok canı tütsü ile heralde nirvanaya ulaşır daha da çoğalılarlar afrodizyak etki yapar :9
şimdi tadına varsınlar kanımın
şimdi tadına varsınlar kanımın
ilaç geldıgınde toplu katlıam yapıcam
ilaçlanacak mecburenBen bi kere yatağımda pire görmüştüm tani pire miydi emin değilim ama alerji ibi olmuştum her taravım mnicik minicik kızarmıştı... yatağı yorganı yıkamakt bulmuştuk çareyi... siz o kadar pireyle naparsınız bilmiyorum
yazık sur üm buldular pambık teni yerler tabibunlarda fetiş :9.
bunların ki sivriler gibi degıl senı yıyorlar farkında bıle olmuyorsun
kaşıntı falan da yokayak bileklerimin arkası hep kızarık
iftarı orada açmıslar bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?