al başına belayı

zıplıyorlar evet. ben pek huylu degılımdır bu konularda

zıplıyorlar evet. ben pek huylu degılımdır bu konularda

beraber bir habitat oluşturdunuz yani

benimkiler zıplamıyor yürüyor sadece geçen uyurken elimde bir şey ığğğğğ ölecektim ya korkudan

basınca da ölmüyor kızım öyle böcek gibi yürümeye devam ediyor :104:

ay bilmiyorum ama ne zaman annemle babam gelse o zaman geliyorlar eve tarladan taşıyorlar kesin

şuan bildiğin zıplıyorlar mı yanında
genelde bacaklarıma gelıyorlar
bır bakıyorum sıyah mınnoş bişi, hemen yanasıyorum yanlarına ıkı parmagımı dayıyorum derken
kaçıyorlar gözden kaybolana kadar peşlerinde dolanıyorum

genelde bacaklarıma gelıyorlar
bır bakıyorum sıyah mınnoş bişi, hemen yanasıyorum yanlarına ıkı parmagımı dayıyorum derken
kaçıyorlar gözden kaybolana kadar peşlerinde dolanıyorum

ekrana böyle bakıyorum

gece ağzına yüzüne gelmesinler dikkat et çok huylandım ya ne kadar soğukkanlısın

ekrana böyle bakıyorum

gece ağzına yüzüne gelmesinler dikkat et çok huylandım ya ne kadar soğukkanlısın
geçen de bahceden bır akrep cıktı. akrep derken bir sürü çeşiti var :) bu da gıcık çirkin bişi
öldürdüm ve peçete ile aldım attım çöpe evet bu konularda soguk kanlıyımdır bır keresınde bır arkadasın evınde fare avına çıkmıstık
korkmuyorum ben iğrenıyorum sadece

benim eve amerikan hamamböceği girdi (evet amarigan kuuul yani) hem uçuyor hem kaçıyor allahım onu öldüreceğim diye ne çile çektim girdi makinenin altına çamaşır suyu döktüm alttan çamaşır makinesinin altı bu haa detarjanlı su, efendime söyliyim spatulayla ulaşmaya çabalamalar çekmeceleri çektim açtım falan en son öldürdüm 3 saat uğraştım ama

fareden ben de korkmam çünkü böcek değil sadece hastalık kapma olasılığı var o çirkin

mesela bi gün yattıgım odayı yaktım uyandım bır baktım çekyatın yarısı alev almıs yanıyor
kımseye duyurmadan su tasıdım ve cekyatı suladım sonra gerı uyudum tabı, uyku tatlıdır benım ıcın aradan 1 saat gectı yıne uyandım v bkalktım kalan dıger yarısı yanıyor
hemen onu da söndurdum.. iç taraf sunger ya ondan yanmaya devam etmıs. sonra baktım leş gibi kokuyor oda
gıttım baska yerde yattım. sabah annem etmedıgı küfürü bırakmadı

yarın barınaga gidecekler canım

Ben bi kere yatağımda pire görmüştüm tani pire miydi emin değilim ama alerji ibi olmuştum her taravım mnicik minicik kızarmıştı... yatağı yorganı yıkamakt bulmuştuk çareyi... siz o kadar pireyle naparsınız bilmiyorum

ilaçlanacak mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…