Al oğlun senin olsun :((

Ne bedduaları var bir bilsen "damlacık ine ciğerine, dört tekerine Havaya kalka,kilotunun her parçası birinin elinde kalsın diye beddualar eder bazı kişilere. Çok zeki ve fena.
Allahım bunlar nasil beddualar yaa. Sunacım bu kadın hakkaten çok tehlikeli.
Ayrıca kendi oğlunu nikah olmadan evine alamıyor muymuş yani :)) evlendirmis ama pisman olmuş. Ille ogluyla kendi nikahlancak herhalde tovbe.

Ne bedduaları var bir bilsen "damlacık ine ciğerine, dört tekerine Havaya kalka,kilotunun her parçası birinin elinde kalsın diye beddualar eder bazı kişilere. Çok zeki ve fena.
Hepsini anladimda kilotunun parçası elinde kalsın ne demek? :)))
Sende he he hepsi sana. Bir Erzurum bedduasi... toprag başan (toprak başına) yani ölmesi :)))

Tevbe ya...

Allahım bunlar nasil beddualar yaa. Sunacım bu kadın hakkaten çok tehlikeli.
Ayrıca kendi oğlunu nikah olmadan evine alamıyor muymuş yani :)) evlendirmis ama pisman olmuş. Ille ogluyla kendi nikahlancak herhalde tovbe.
Maalesef canım Allaha havale .

Rezil ne olacak. Ogullarini ogul degil mallari gibi goruyorlar.
Evlendirmiycekti o zaman kızların başını yakıyorlar. Nezaketten aileden gelmedi canım. Pskolojisi bozuk bireylerin evlatları da sorunlu oluyor maalesef sağlıklı evlilik yapamıyor.

Ben böyle birşey yaptığında hemen diyorum ki elin evladı ele ucuz işte kızın olsam kıyamazdın

Evlendirmiycekti o zaman kızların başını yakıyorlar. Nezaketten aileden gelmedi canım. Pskolojisi bozuk bireylerin evlatları da sorunlu oluyor maalesef sağlıklı evlilik yapamıyor.
Aynen...
Ne bileyim. Aha benim kananamda geldi 5 6 hafta kalir herhalde. 1 haftadir bebek diye basimin etini yiyor. Dedim okdu siparis edelim alalim.

Aynen...
Ne bileyim. Aha benim kananamda geldi 5 6 hafta kalir herhalde. 1 haftadir bebek diye basimin etini yiyor. Dedim okdu siparis edelim alalim.
Aman cahil çembere lafına bakma sen
Gönlüm arzu ettiğinde doğrucam de.

Aman cahil çembere lafına bakma sen
Gönlüm arzu ettiğinde doğrucam de.
Birsey demiyorum. Gecen sefer geldiğinde baya atistik. Bu sene herseye he diyom geciyom.
Ama girmeye pek niyeti yom. Oglunun dogum gunu taa kasimin sonunda. InsaALLAH yetisirim oglumun dogum gunuen diyor (bekar olan kaynimin)
Dedim 1 aydan fazla var. O da he iste ins yetisirim diyor. Kışı bizde cikarmayi dusunuyo galiba

Sen bizde oldukça nasıl itinayla torun yapalım de

sana cok guzel duser. soranlara hem kocam hem de oglum olur kendisi iye cevap verirsin !demeliydin . Catlak . asil kendi catlakmis zaten bide oglumu catlattin diyor ... evinizde uzun bi boy aynasi varmi ?? kendisine gidip bir aynadan bakmasini soyleyin .

Allah yardımcın olsun ne işi var o kadar evli insanların yanında illa suyunu çıkartırlar.

:)))
Ya eşim cok fenadir benim.
Sen bizde oldukça nasıl itinayla torun yapalım de

Birgun birsey oldu arayip duruyor ust uste.. normalde baska sehirlerdeyiz. Ariyor ariyor musait degildik acmadik. Ne yapiyodukbilmiyorum. Esim acti sonudna. Oda oglum neden acmiyon dedi :) esimde. Birakmiyonki torun yapalim sana. Torun yapiyorduk diyo. :)))
!anam kumandayi aliyo elinden birakmiyo. Degisip duruyor kafasina gore. Ben bir diziye bakicam derim diye. Yarin su var ona bakicaz diyo. Aman son günlerde ben pek tv bakmiyom ses olsun diye aciyordum zaten. Karismiyorum nereye bakarsa baksin.
Amannn.. he deyip geciyorum. Esimde memnun bende memnun kaynanamda...
Gecem sefer cok atistik. Bu sene iyiyiz yinede...

Ayy zaten buna benzer bişey vardı bak bulursam yoluyla sana bizim işte ona döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…