- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
Hee tamam degisik senin kv yav oyle laf mi olurkayın validemin cevabaına bak hizaya gel diyorum canım.
aminn.Nikah düşse ne olacakmış pardon?
Yarabbiiiiii zihniyeti bozuk insanları uzak et bizlerden!!!!
Bir asnnem var canımSenin ailen filan yokmu,bunlara bir ayar filan verseler biraz..
Kadın harbi sorunluymuş, allah kolaylık versin..ne espirisi canım tartışıyorduk.
amin cümlemize canım.Kadın harbi sorunluymuş, allah kolaylık versin..
Bir asnnem var canım
ben yeterim ama eşimle birbirimize daha fazla girmeyelim diye seslenmedim.Ailende dayı enişte filan varsa bunlarla konuşsun azıcık..
Zehirlesen bu kadını anlaşılır mı ki?
saygı sevgi karşılklıdır.Beni sevse canım feda ama nerde.Şaka yaptığını düşünmek istiyorum ama aklı başında insanın aklına böyle bir şaka yapmakta gelmez ki? Hayır benimde bir oğlum var gelinim öyle bir laf söylese hiç nikah aklıma gelmez. Balataları tamamen yakmış sizin kayınvalideniz, Allah yardımcınız olsun.
öyle gerekiyor beni sevmiyene ben hiç saygı duyamam.annesi oğluna resmen göz koymuş ama nikah düşmüyo diye rahatsız.
Sen o çocuklarını tek başına mı yaptın ki sadece sen ilgileniyosun?
Üstüne seni de savunmuyo.
Yani sen de sana saygı duymayan kv'ye saygıda kusur etmiyomuşsun.
Azcık dişini göster.
saygı sevgi karşılklıdır.Beni sevse canım feda ama nerde.
bende şüpheleniyorum şevhete mi geldi ne tövbe yarabbim.Sabah çay yerine başka birşey verdin dimi kadına
cok var cok allah sabır versin.Dert etmeyin çoğu kaynana gelinini sevmiyor bir tane de bende var bunun farklı versiyonundan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?