Al oğlun senin olsun :((

Köşeye sıkıştır "bundan sonra evimde yediğine içtiğine dikkat et belki birşeyler karıştırmışımdır güvenme bana olur mu" de. Sen hiç olay olmamış gibi devam et ama onunla başbaşa kaldığında ya da gözgöze geldiğinde "bir daha bana bulaşırsan hiç görmediğim yönümü görürsün" de. Sen nikah düşse bizim evle evlenirsin hiç çıkmıyorsun de. Sinsi sinsi süz böyle gözlerinle. Tırssın senden.

Nikah düşmezmiymiş??
Mezhebi geniş kadının resmen rezil...

Demekki nikah düşse oğlunun altına da yatacak edepsiz... Zihniyete bak...

savaş alanı diye düşünürsek evinizi
mağdur masumlar tüm savaşlarda olduğu gibi
kazanan

nikah dusse alacakmıymıs ıyy nasıl bir cevap bu ya kadına bak valla kayınvaliden yoksa rahatsın bu devirde

İkiz annesi olmak çok zor. Normalde anneniz yardımcı oluyor da hazır kv sizdeyken mi memlekete gitti? Kv sizde size yardımcı olacağı yerde uyumanıza mı taktı? Bütün bunlar olurken eşiniz ne diyor en önemlisi o.

Biz burdan haydi hep beraber kvnize sövelim. Ama sizin sorununuz eşiniz. Annesinin iki lafına dolan, sizin ikizlerle olan mücadelenizi görüp acımayan, bir de sizi böyle insanlarla muhatap eden eşiniz. Eşinizde vicdan olmadığı sürece üzgünüm kv olmaz başka bir şey olur.

Oyle kvm olsaydi varyaaaa atardim sokaga ibreti alem olsun diye. Diyemediniz mi bir sey ya ne demek o soz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…