- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
İçkiyle kafayı bulmuş,şehvet nerden çıktı yahu,aynı kafadasın kadınla haaaa,sana da o içirdi galibabende şüpheleniyorum şevhete mi geldi ne tövbe yarabbim.
Allah razı olsun canım inşallah sizinde hayırlı evlatlarınız olur.Ben anladım anlayacağımı...
Neden bu kadar yüzgöz oldunuz ki.
Hem başınızda ikiz çocuklarınız var, hem çalışıyorsunuz.
Ne demeye size geliyorlar kalmaya?
Hadi geldiler, madem faydaları yok bari niye bu kadar laf yapmalarına müsade ediyorsunuz?
Acıdım size vallahi, çocuk gerçekten zor zanaat, ben bir tane büyütüyorum da ikiz annelerine ibretle bakıyorum gerçekten, Allah sabırlar selametler versin, çocuklarınızı mışıl mışıl uyuyan iyi huylu çocuklar olmayı nasib etsin...
oğluyla nikah düşünene ne dedir söyle misin canım.İçkiyle kafayı bulmuş,şehvet nerden çıktı yahu,aynı kafadasın kadınla haaaa,sana da o içirdi galiba
değmez canım bırak.bende de var aynısı telefonda millete daha uyanmadı diye haberliyor sanki gelin köle.daha ne yapıyım oğlunu besliyorum ben okuttum ben asker ettim ben evlendirdim bırak dinleneyim diyesim geliyor ama işte çamura bulaşmıyorum
Kafayı yemıs olmalı heralde kaynanaHafta sonu rutinlerinden birini yaşıyordum.Kızlarım ikiz geceleri cok kalkıyor saatlerce uyumuyorlar.O uykusuz şiş gözlerle sabah göreve gidiyorum Hafta sonu iş güç derken bunalımlı geçiyor zaten.Annem memlekete gitmek istedi kayın validemler bizde misafirlikte ben gidip biraz dinleneyim dedi.Bu hafta sonu yine cocuklar uyumadı derken geceden kalma uykusuzlugumla saat 8 e kadar uyuya kalmışım.Cocuklar eşim kayın babam ve kaynanacığım içeride eşimin Başını yemekle meşgul. "Oğlu gelin neden yatıyormuş,ben gitmelerini mi istiyormuşum da (Gırtlagını sıkıcam walaha bu kadının)eşim de kalkıp öldüreyim mi diyor.Az sonra ben uyandım kendi ellerimle yesinler diye zıkkımlık hazırladım.Derken eşimle tatrışmaya başladım.(doldurmuş oğlunu yaratık )aramızda mevzuyu kapattık.Kaynanam söylenmeye başladı.Oğlunu çatlatacakmıymışım.kardeşi eşinin yüzünden çatlamış zatende .Allah eşimin yardımcısı olsunmuş.(bu arada kayınvalideme cok saygılıyımdır)Her tatrtışmamızda oğluyla aramıza girip oğlunu kayırır.EEEEEEEEEEEEEE bıktım artık Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr Ben o kadar kötümüyüm ki oğlunu çatlatıcam dedim .Al oğlun senin olsun dedim.Mutlu mesut yaşayında çatlamasın. Nikah düşmez dedi Ben evlen demedim dedim.Yanına al sana vereyim.Allahım şeytan kadın.
allah gönlüne göre versinBi anne bunu der mi oğluna hiç ya rabbi ne biçim insanlar var neyin kafasını yaşıyo bu kadın
Şaka bile olsa denmez yuhh evladın o senin be !
Al işte bu kadın da (kv) tam bi sapık bana göre !
Ruh hastası sapık
allah affetsin artık öyle olucamYuhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!! Bence kimse ugrasamaz bu insanla. İyi davrandın saygılı oldun hala oğlunu dolduruyor madem onun gbi ol cazgır ol saygısız ol bak bakalım napacakmis.Deli Deliyi görünce sopasını saklar misali
midesiz kadın kv
Hafta sonu rutinlerinden birini yaşıyordum.Kızlarım ikiz geceleri cok kalkıyor saatlerce uyumuyorlar.O uykusuz şiş gözlerle sabah göreve gidiyorum Hafta sonu iş güç derken bunalımlı geçiyor zaten.Annem memlekete gitmek istedi kayın validemler bizde misafirlikte ben gidip biraz dinleneyim dedi.Bu hafta sonu yine cocuklar uyumadı derken geceden kalma uykusuzlugumla saat 8 e kadar uyuya kalmışım.Cocuklar eşim kayın babam ve kaynanacığım içeride eşimin Başını yemekle meşgul. "Oğlu gelin neden yatıyormuş,ben gitmelerini mi istiyormuşum da (Gırtlagını sıkıcam walaha bu kadının)eşim de kalkıp öldüreyim mi diyor.Az sonra ben uyandım kendi ellerimle yesinler diye zıkkımlık hazırladım.Derken eşimle tatrışmaya başladım.(doldurmuş oğlunu yaratık )aramızda mevzuyu kapattık.Kaynanam söylenmeye başladı.Oğlunu çatlatacakmıymışım.kardeşi eşinin yüzünden çatlamış zatende .Allah eşimin yardımcısı olsunmuş.(bu arada kayınvalideme cok saygılıyımdır)Her tatrtışmamızda oğluyla aramıza girip oğlunu kayırır.EEEEEEEEEEEEEE bıktım artık Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr Ben o kadar kötümüyüm ki oğlunu çatlatıcam dedim .Al oğlun senin olsun dedim.Mutlu mesut yaşayında çatlamasın. Nikah düşmez dedi Ben evlen demedim dedim.Yanına al sana vereyim.Allahım şeytan kadın.
Nikah düşse alacak yani??
İhtiyar cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?