Al oğlun senin olsun :((

Allah razı olsun canım inşallah sizinde hayırlı evlatlarınız olur.

bende de var aynısı telefonda millete daha uyanmadı diye haberliyor sanki gelin köle.daha ne yapıyım oğlunu besliyorum ben okuttum ben asker ettim ben evlendirdim bırak dinleneyim diyesim geliyor ama işte çamura bulaşmıyorum

Bi anne bunu der mi oğluna hiç ya rabbi ne biçim insanlar var neyin kafasını yaşıyo bu kadın
Şaka bile olsa denmez yuhh evladın o senin be !
Al işte bu kadın da (kv) tam bi sapık bana göre !
Ruh hastası sapık

değmez canım bırak.

Kafayı yemıs olmalı heralde kaynana

allah gönlüne göre versin

Yuhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!! Bence kimse ugrasamaz bu insanla. İyi davrandın saygılı oldun hala oğlunu dolduruyor madem onun gbi ol cazgır ol saygısız ol bak bakalım napacakmis.Deli Deliyi görünce sopasını saklar misali

allah affetsin artık öyle olucam

Nikah düşse alacak yani??
İhtiyar cadı

Zıkkımlık mı su an otobusteyim ve sesli güldüm vallaha allah iyiliginizi versin...

Şu kaynanalarin hep kendi cocuklarini hakli bulmalarindan biktim. Ne zaman esimle tartissak kaynanam kesin oglum bisey demistir sen yapmamissindir der...

ya ne istiyor bu insanlar anlamıyorum ki. bi huzur verin ya. hadi gelinden utanmıyorsunuz da allahtan da mı korkmuyorsunuz?
bu ne iğrençlik böyle
allahım sen koru bu insanlardan
kv niz insan kılığına bürünmüş şeytan resmen

Çocukları bekarken yüzlerine bakmazlar, kıymet bilmezler. Ne zaman evlendirirler oğullarını işte o zaman kıymete biner. Tabiii iş olsun diye!

Kafayı yemiş senin kaynanan. Anlayışsız olduğu kadar, manyak galiba. laflara bak. Birde nikah düşmez demiş değişik kadın ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…