Al oğlun senin olsun :((

Nikah dusse evlenecek miymis? Ogluna gizliden gizliye asik sanirim. Ayrica ben olsam kv ye degil esime dis bilerdim sanirim. Bu kadar basiretsiz ve vijdansiz oldugi icin.

Yuh ya şaka bile olsa solenmez ole sey sapikmi ne zaten ulkemiz almis basini gidiyor tecavuzler tacizler .......

Yuh artık nikah düşmezmiiii düşse aacakmıymış yani pessss ne kadınlar var yahuuu

ogluna aşık bi kv daha..
aynı benim melek görünümlü seytan kv..
sonun bu adamdan boşanırsan cok iyi olacak...

Yani baya düşünmüş öncesinde ki nikah düşmez diyo? Manyakmı senin bu kv?

Hepsi aynı demek ki.

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bu laf sapık .

Amin Allah rızası için saygı duyuyordum ama bitti.

Maalesef yuzsuzluk hat safhada.gecen hep beraber misafirlikteydik.bir olay olmustu
Esimle gorusmeleri gerekti acelesi de yoktu.kendi aralarinda konusmuslar sonragelip bana musait misin dedi.ben de yok dedim.zaten orada sikildim.hamileyim o.kadar saat oturduk rahatsiizm da.aksam olmus yemek de yemediler.eve misafir de cagirdilar.
Yine ne yapip edip eve girdiler.ben de yuz vermedim.kalkip gittiler.
Gelin oldun.mu bin sirtina ...yok dedim mi kotu ses cikarmadin.mi bin sirtina
Sizinkiler tam yuzsuz canim

Ya bu ogulcugum da ogulcugum diyenler evlendirmesinler ogulcuklarini mümkünse, eteklerinin altında saklasinlar bir ömür

Nikah düşmez kısmını görmedim varsayiyorum yoksa bir erkek annesi olarak kendimden tiksincem

Doğumda bana baktı hakkı var üzerimde diye ses etmiyordum ama yok artık.

Ya bu ogulcugum da ogulcugum diyenler evlendirmesinler ogulcuklarini mümkünse, eteklerinin altında saklasinlar bir ömür

Nikah düşmez kısmını görmedim varsayiyorum yoksa bir erkek annesi olarak kendimden tiksincem
Bilmiyorum bizi kavga ettirince mutlu oldu bide insan evladına nasıl öyle bir ifade kullanır aklım almıyor.

Kafasi cok fena calisan bir kv. var,sen ona nikahina al diyormussun gibi bir yargi olussun diye oyle demis sirf kocanin kafasini senin nekadar kotu oldugunla doldurmak icin
Ne bedduaları var bir bilsen "damlacık ine ciğerine, dört tekerine Havaya kalka,kilotunun her parçası birinin elinde kalsın diye beddualar eder bazı kişilere. Çok zeki ve fena.

Ohaaa tepkiye bak nikah düşmez.
Demek duse kocayi bosayip oglunu alacak manyak kadin.

Düşse sana birakmicak zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…