Yuh artık nikah düşmezmiiiiHafta sonu rutinlerinden birini yaşıyordum.Kızlarım ikiz geceleri cok kalkıyor saatlerce uyumuyorlar.O uykusuz şiş gözlerle sabah göreve gidiyorum Hafta sonu iş güç derken bunalımlı geçiyor zaten.Annem memlekete gitmek istedi kayın validemler bizde misafirlikte ben gidip biraz dinleneyim dedi.Bu hafta sonu yine cocuklar uyumadı derken geceden kalma uykusuzlugumla saat 8 e kadar uyuya kalmışım.Cocuklar eşim kayın babam ve kaynanacığım içeride eşimin Başını yemekle meşgul. "Oğlu gelin neden yatıyormuş,ben gitmelerini mi istiyormuşum da (Gırtlagını sıkıcam walaha bu kadının)eşim de kalkıp öldüreyim mi diyor.Az sonra ben uyandım kendi ellerimle yesinler diye zıkkımlık hazırladım.Derken eşimle tatrışmaya başladım.(doldurmuş oğlunu yaratık )aramızda mevzuyu kapattık.Kaynanam söylenmeye başladı.Oğlunu çatlatacakmıymışım.kardeşi eşinin yüzünden çatlamış zatende .Allah eşimin yardımcısı olsunmuş.(bu arada kayınvalideme cok saygılıyımdır)Her tatrtışmamızda oğluyla aramıza girip oğlunu kayırır.EEEEEEEEEEEEEE bıktım artık Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr Ben o kadar kötümüyüm ki oğlunu çatlatıcam dedim .Al oğlun senin olsun dedim.Mutlu mesut yaşayında çatlamasın. Nikah düşmez dedi Ben evlen demedim dedim.Yanına al sana vereyim.Allahım şeytan kadın.
Hepsi aynı demek ki.Zıkkımlık mısu an otobusteyim ve sesli güldüm vallaha allah iyiliginizi versin...
Şu kaynanalarin hep kendi cocuklarini hakli bulmalarindan biktim. Ne zaman esimle tartissak kaynanam kesin oglum bisey demistir sen yapmamissindir der...
Galiba manyak.Yani baya düşünmüş öncesinde ki nikah düşmez diyo? Manyakmı senin bu kv?
Ondan doğma nede olsa.Yılan kaynanaya bak, pok yeselermiş, senin herfte çoluk çocukmu da dolduruşa gelio bu ne laaaa
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bu laf sapık .Çocukları bekarken yüzlerine bakmazlar, kıymet bilmezler. Ne zaman evlendirirler oğullarını işte o zaman kıymete biner. Tabiii iş olsun diye!
Kafayı yemiş senin kaynanan. Anlayışsız olduğu kadar, manyak galiba. laflara bak. Birde nikah düşmez demiş değişik kadın ne olacak
Amin Allah rızası için saygı duyuyordum ama bitti.ya ne istiyor bu insanlar anlamıyorum ki. bi huzur verin ya. hadi gelinden utanmıyorsunuz da allahtan da mı korkmuyorsunuz?
bu ne iğrençlik böyle
allahım sen koru bu insanlardan
kv niz insan kılığına bürünmüş şeytan resmen
Doğumda bana baktı hakkı var üzerimde diye ses etmiyordum ama yok artık.Maalesef yuzsuzluk hat safhada.gecen hep beraber misafirlikteydik.bir olay olmustu
Esimle gorusmeleri gerekti acelesi de yoktu.kendi aralarinda konusmuslar sonragelip bana musait misin dedi.ben de yok dedim.zaten orada sikildim.hamileyim o.kadar saat oturduk rahatsiizm da.aksam olmus yemek de yemediler.eve misafir de cagirdilar.
Yine ne yapip edip eve girdiler.ben de yuz vermedim.kalkip gittiler.
Gelin oldun.mu bin sirtina ...yok dedim mi kotu ses cikarmadin.mi bin sirtina
Sizinkiler tam yuzsuz canim
Bilmiyorum bizi kavga ettirince mutlu oldu bide insan evladına nasıl öyle bir ifade kullanır aklım almıyor.Ya bu ogulcugum da ogulcugum diyenler evlendirmesinler ogulcuklarini mümkünse, eteklerinin altında saklasinlar bir ömür
Nikah düşmez kısmını görmedim varsayiyorum yoksa bir erkek annesi olarak kendimden tiksincem
Yüzsüz kadın ahh canım ahhMüsadenle kvne ohaaaa beri gel hooouuuuwwww diyesim geldi
Ne bedduaları var bir bilsen "damlacık ine ciğerine, dört tekerine Havaya kalka,kilotunun her parçası birinin elinde kalsın diye beddualar eder bazı kişilere. Çok zeki ve fena.Kafasi cok fena calisan bir kv. var,sen ona nikahina al diyormussun gibi bir yargi olussun diye oyle demis sirf kocanin kafasini senin nekadar kotu oldugunla doldurmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?