Sende ara yengeni odettiginiz kredi borclarini bana ne zman odeyeceksiniz de.Malesef ki oyle helalligi gectim cunku yengem oyle bi kadin degil. Bizim konusmamizdan sonra babami arayip para kizinin olsun bidahada bize ev alacakmisiniz diye sorma demis bukadar edepsiz bi gelin be ben bunlari duydukca deli oluyorum.
Sonuna kadar senin hakkin suphen olmasinKizlar maddi durumu cok iyi bir ailenin kiziydim. Amcam babamla ortak pastane isletiyor du geliri iyiydi yani abimde babamin yanindaydi neyse sonra abim kendine tek basina is acmak istedi babamin yanindan ayrildi isleri belli bir sure iyiydi sonra iflas etti oyle buyuk borca girdi ki onun borcunu odeyebilmek icin babam herseyini satti 40 yillik emegini. Bu donemde ben hep calistim aldigim maasi aileme verdim he bide abim uzerime kredi cekti odemedi icralik oldum kredi karti aldi onuda odemedi oda icralik oldu neyse evlendim evlenirken babamdan bisey goremedim malesef ceyizimi kendi maasimla dizdim. En son bi arsamiz vardi o 295 bin e satildi bana 5 kurus para verilmedi simdi o arsadan kalan 35 bin lira para gelecek onu Ben alicam bu arada tup bebek tedavisine basliycam abim gonul rizasi ile veriyo parayi ama karisi 15 Sana yeter 20 yi bize ver ev alcaz dedi guvenmedigimi soyledim cok gucendim dedi ve yuzume kapatti telefonu dahada konusmadik konusmam da. Simdi bu para benim hakkim degil mi ?
Peki sizin araniz nasil suan yani o olaydan sonra.O yengeden bitsne de bende var. En son benim kendi emeğime arabama göz dikmişti edepsiz hadsiz.
Tabi canim tup bebek tedavisi icin 15 cokmus bile tanidiklari yaptirmis simdi ucuzmus. Doktorlar sansimin gun gwctikce azaldigini soyluyor ustelikBidaha laf etmeye kalkarsa abim biliyo meseleyi dersiniz. Ya da abimle konuşurum dersiniz. Hadsiz ya. Bi de size az olan kısmı ayırıyo yani 15ini bize verseniz olmaz mı demiyo size onbeş yeter diyo. Pess.
Kizlar maddi durumu cok iyi bir ailenin kiziydim. Amcam babamla ortak pastane isletiyor du geliri iyiydi yani abimde babamin yanindaydi neyse sonra abim kendine tek basina is acmak istedi babamin yanindan ayrildi isleri belli bir sure iyiydi sonra iflas etti oyle buyuk borca girdi ki onun borcunu odeyebilmek icin babam herseyini satti 40 yillik emegini. Bu donemde ben hep calistim aldigim maasi aileme verdim he bide abim uzerime kredi cekti odemedi icralik oldum kredi karti aldi onuda odemedi oda icralik oldu neyse evlendim evlenirken babamdan bisey goremedim malesef ceyizimi kendi maasimla dizdim. En son bi arsamiz vardi o 295 bin e satildi bana 5 kurus para verilmedi simdi o arsadan kalan 35 bin lira para gelecek onu Ben alicam bu arada tup bebek tedavisine basliycam abim gonul rizasi ile veriyo parayi ama karisi 15 Sana yeter 20 yi bize ver ev alcaz dedi guvenmedigimi soyledim cok gucendim dedi ve yuzume kapatti telefonu dahada konusmadik konusmam da. Simdi bu para benim hakkim degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?