Aynen oyle arastirdim acibadem de tup bebek yaptirdi biri kac kez denedi bilmiyorum ama 30 bin harcadim dedi gidecek yer belli zaten bebegim insallahBebeğinin hakkı o para. Doğmamış çocuğunun rızkı. Doğum dr falan hakikaten pahalı haberin olsun.
Siz hatalı değilsiniz ki neden vicdan azabı çekiyorsunuz? Asıl vicdan yapması gereken aileniz, siz yeterince yapmışsınızKizlar maddi durumu cok iyi bir ailenin kiziydim. Amcam babamla ortak pastane isletiyor du geliri iyiydi yani abimde babamin yanindaydi neyse sonra abim kendine tek basina is acmak istedi babamin yanindan ayrildi isleri belli bir sure iyiydi sonra iflas etti oyle buyuk borca girdi ki onun borcunu odeyebilmek icin babam herseyini satti 40 yillik emegini. Bu donemde ben hep calistim aldigim maasi aileme verdim he bide abim uzerime kredi cekti odemedi icralik oldum kredi karti aldi onuda odemedi oda icralik oldu neyse evlendim evlenirken babamdan bisey goremedim malesef ceyizimi kendi maasimla dizdim. En son bi arsamiz vardi o 295 bin e satildi bana 5 kurus para verilmedi simdi o arsadan kalan 35 bin lira para gelecek onu Ben alicam bu arada tup bebek tedavisine basliycam abim gonul rizasi ile veriyo parayi ama karisi 15 Sana yeter 20 yi bize ver ev alcaz dedi guvenmedigimi soyledim cok gucendim dedi ve yuzume kapatti telefonu dahada konusmadik konusmam da. Simdi bu para benim hakkim degil mi ?
Hiç görüşmedim kendisiyle.Peki sizin araniz nasil suan yani o olaydan sonra.
Bu saygisizliklari inanin hic bisey evimiz yapilirken bi kac gun onda kaldik anneme kocan geldi kalk yemek hazirla demis ondan sonra babam mutfak tezgahi bile takilmamis olan yeni evde Kalmak istedi dogalgaz yok 2 hafta flan bi odada yattik annem babam Ben ufo ile isindik. Boyle biri bu kadin ben sadece abime uzuluyorum yoksa o kadin umrumda degil
Gerçekten mi ?baya baya eniştesini mi ayartmışO paranın fazlası bile senin hakkın.
Kimse gücendi diye kendini kötü hissetme,hakkından da vazgeçme.
Para söz konusu olunca ne kadar çirkinleşildiğini en yakınlarımda şu an izliyorum ve sıksam gırtlaklarını canım acımaz.
Kardeş kardeşin kocasını ayartıyor ve boşanma davasında da kardeşine karşı tanıklık edecekmiş.
Ne hale geliyor insanlar.
Al ,o para senin.
Hem de çok reziller.Gerçekten mi ?baya baya eniştesini mi ayartmış
Aynen oyle annem babamda diyo senin hakkini odeyemeyiz bize cok baktin diyolar elimden geldigince kirmadim bu adeletsizlige ramen bende evlat sahibi olcam bi gun insallah kirmiyim dedim hep.dış kapının mandalı.. ona neymiş.. ben olsam daha öncekileride isterdim.. ailende de büyük hata var.. evlatlar arasında adalet gözetilmeli.. ailen büyük vebal altında sen helal etsen de..
Yahu bu insanlar kendilerine iyilik yapana ne diye nankorluk ederler. Iki cihanda da mutlu olamiycaklar buna eminim. Pislikler.Hem de çok reziller.
Annesi gibi bakmış kardeşine küçükken.
Şimdi de parası var adamın diye,hem ayartıyor,her tartışmada eniştecim takılıyor,kardeşini kötülüyor.boşanma davasında da aleyhine tanıklık yapacakmış s.rtük.Çok yakınlarım bunlar benim.
Allah şaşırtmasın,kötülerin de yaptıklarına yüzlerine bulaştırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?