Alacağım paranin vicdan azabini cekiyorum.

Abinize çok mu lazım ev? Yıllarca yemiş sizi. Hakkınızı helal dahi etmeseniz yeridir. Bu kadar yüzsüzlük olur mu yahu? Alın bütün parayı payınıza düşen, ben olsan abimle dahi görüşmem bu olaylardan sonra. Adama bak, yıllarca başkasının üzerinden geçinmiş, ödeyeceğim deyip borç yapıp kandırmış, şimdi de ev alacak. Şaka gibi.

Siz hatalı değilsiniz ki neden vicdan azabı çekiyorsunuz? Asıl vicdan yapması gereken aileniz, siz yeterince yapmışsınız

Babanızın 40 yıllık ekmek teknesini batırmış bir abi ve onun gözü aç karısı

Sizin yerinizde olsam yenge hanıma "bu zamana kadar yediklerinize say"diyip gram görüşmem

Para hakkınız hemde ananızın ak sütü gibi ...

Yengeniz düşman başına denecek bir tip Rabbim şerrinden korusun. Edepsiz ya, abiniz de kör galiba eşinin tavrını göremediğine göre. Asalak kadın hayatta bir kuruş kazanıp kendi kazandığını harcadımı merak ettim. Bence o para size az bile çok çok daha fazlasını istesn bile ağızlarını açmamaları gerekirken tavra bak sultan hanımın...

Agabeyinize uzuluyorsunuz da neden uzuluyorsunuz anlayamadim. Coktan kimsenin suratina bakacak yuzu olmamasi gerekirdi.

Babanizi dusurdugu duruma bakin. Niye agabeyiniz bu kadar simartiliyor hala?

Daha fazlası bile hakkınız.
Vicdanınız sızlamasın boş yere üzülmeyin..
Tedaviniz de hayırlı olsun inşallah

dış kapının mandalı.. ona neymiş.. ben olsam daha öncekileride isterdim.. ailende de büyük hata var.. evlatlar arasında adalet gözetilmeli.. ailen büyük vebal altında sen helal etsen de..

Gerçekten mi ?baya baya eniştesini mi ayartmış

Neden azap çekecekmişsin abin haksız yere konduğu paraların azabını çektimi ?bence senin vicdan yapacağını çok iyi biliyordu vicdanına oynamış resmin tınma o para senin hakkın

Gerçekten mi ?baya baya eniştesini mi ayartmış
Hem de çok reziller.
Annesi gibi bakmış kardeşine küçükken.
Şimdi de parası var adamın diye,hem ayartıyor,her tartışmada eniştecim takılıyor,kardeşini kötülüyor.boşanma davasında da aleyhine tanıklık yapacakmış s.rtük.Çok yakınlarım bunlar benim.
Allah şaşırtmasın,kötülerin de yaptıklarına yüzlerine bulaştırsın inşallah.

hem yillarca abinin borcunu odeyin dugunu ceyizi yalniz yapin hemde 295 lira dan 35 lira dussun bide 20 sini geri istesinler valla yengede buyuk yuzsuzmus hakkiniz o para sizin sakin vicdan yapip vermeyin

dış kapının mandalı.. ona neymiş.. ben olsam daha öncekileride isterdim.. ailende de büyük hata var.. evlatlar arasında adalet gözetilmeli.. ailen büyük vebal altında sen helal etsen de..
Aynen oyle annem babamda diyo senin hakkini odeyemeyiz bize cok baktin diyolar elimden geldigince kirmadim bu adeletsizlige ramen bende evlat sahibi olcam bi gun insallah kirmiyim dedim hep.

Yahu bu insanlar kendilerine iyilik yapana ne diye nankorluk ederler. Iki cihanda da mutlu olamiycaklar buna eminim. Pislikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…