- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
Tabiikide Hakkı'n vicdana gelip onun dediğine tamam deme zaten vicdan yapılacak bir durumda söz konusu değil :)Kizlar maddi durumu cok iyi bir ailenin kiziydim. Amcam babamla ortak pastane isletiyor du geliri iyiydi yani abimde babamin yanindaydi neyse sonra abim kendine tek basina is acmak istedi babamin yanindan ayrildi isleri belli bir sure iyiydi sonra iflas etti oyle buyuk borca girdi ki onun borcunu odeyebilmek icin babam herseyini satti 40 yillik emegini. Bu donemde ben hep calistim aldigim maasi aileme verdim he bide abim uzerime kredi cekti odemedi icralik oldum kredi karti aldi onuda odemedi oda icralik oldu neyse evlendim evlenirken babamdan bisey goremedim malesef ceyizimi kendi maasimla dizdim. En son bi arsamiz vardi o 295 bin e satildi bana 5 kurus para verilmedi simdi o arsadan kalan 35 bin lira para gelecek onu Ben alicam bu arada tup bebek tedavisine basliycam abim gonul rizasi ile veriyo parayi ama karisi 15 Sana yeter 20 yi bize ver ev alcaz dedi guvenmedigimi soyledim cok gucendim dedi ve yuzume kapatti telefonu dahada konusmadik konusmam da. Simdi bu para benim hakkim degil mi ?
O yengeden bitsne de bende var. En son benim kendi emeğime arabama göz dikmişti edepsiz hadsiz.
Abinizi de dert etmeyin artık. zaten bunca zaman maaile arkasında durmuşsunuz o sizi bir eve sığdıramamış zor zamanda.Bu saygisizliklari inanin hic bisey evimiz yapilirken bi kac gun onda kaldik anneme kocan geldi kalk yemek hazirla demis ondan sonra babam mutfak tezgahi bile takilmamis olan yeni evde Kalmak istedi dogalgaz yok 2 hafta flan bi odada yattik annem babam Ben ufo ile isindik. Boyle biri bu kadin ben sadece abime uzuluyorum yoksa o kadin umrumda degil
Bu saygisizliklari inanin hic bisey evimiz yapilirken bi kac gun onda kaldik anneme kocan geldi kalk yemek hazirla demis ondan sonra babam mutfak tezgahi bile takilmamis olan yeni evde Kalmak istedi dogalgaz yok 2 hafta flan bi odada yattik annem babam Ben ufo ile isindik. Boyle biri bu kadin ben sadece abime uzuluyorum yoksa o kadin umrumda degil
üff abin büyük para batırmış.Batirdigi para 2 milyona yakindir kac daire gitti bir dukkan hemde hepsi para eden luks yerlerden o yuzden 295 bin kimseye cok gelmedi ama 35 bin bana cok goruldu gelin hanim tarafindan
Benim de aklıma o geldi, naptı acaba o konu sahibi?kardeşler arasındaki mevzuya eşlerin katılmasına uyuz oluyorum.ama suçun büyüğü abinde ,karısına bu resti çekemediği için.
bu arada kızlar konuyu okuyunca aklıma geldi,hani bir konu vardı rahmetli annesinin tazminatını cici anne ve en ufak kardeşe almak istiyorlardı. hatırlayan???? o da tüp bebek yapmak istiyordu parayla.
Kizlar maddi durumu cok iyi bir ailenin kiziydim. Amcam babamla ortak pastane isletiyor du geliri iyiydi yani abimde babamin yanindaydi neyse sonra abim kendine tek basina is acmak istedi babamin yanindan ayrildi isleri belli bir sure iyiydi sonra iflas etti oyle buyuk borca girdi ki onun borcunu odeyebilmek icin babam herseyini satti 40 yillik emegini. Bu donemde ben hep calistim aldigim maasi aileme verdim he bide abim uzerime kredi cekti odemedi icralik oldum kredi karti aldi onuda odemedi oda icralik oldu neyse evlendim evlenirken babamdan bisey goremedim malesef ceyizimi kendi maasimla dizdim. En son bi arsamiz vardi o 295 bin e satildi bana 5 kurus para verilmedi simdi o arsadan kalan 35 bin lira para gelecek onu Ben alicam bu arada tup bebek tedavisine basliycam abim gonul rizasi ile veriyo parayi ama karisi 15 Sana yeter 20 yi bize ver ev alcaz dedi guvenmedigimi soyledim cok gucendim dedi ve yuzume kapatti telefonu dahada konusmadik konusmam da. Simdi bu para benim hakkim degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?