Batirdigi para 2 milyona yakindir kac daire gitti bir dukkan hemde hepsi para eden luks yerlerden o yuzden 295 bin kimseye cok gelmedi ama 35 bin bana cok goruldu gelin hanim tarafindanhem yillarca abinin borcunu odeyin dugunu ceyizi yalniz yapin hemde 295 lira dan 35 lira dussun bide 20 sini geri istesinler valla yengede buyuk yuzsuzmus hakkiniz o para sizin sakin vicdan yapip vermeyin
Amin amin inşallah ay ya kadını tanımıyorum ama üzüldüm ya ihanetin böylesi daha acıHem de çok reziller.
Annesi gibi bakmış kardeşine küçükken.
Şimdi de parası var adamın diye,hem ayartıyor,her tartışmada eniştecim takılıyor,kardeşini kötülüyor.boşanma davasında da aleyhine tanıklık yapacakmış s.rtük.Çok yakınlarım bunlar benim.
Allah şaşırtmasın,kötülerin de yaptıklarına yüzlerine bulaştırsın inşallah.
O bendim. Konu benimkine çok benziyor.yengeniz sizin arabanızı da istemiyor muydu?
Batirdigi para 2 milyona yakindir kac daire gitti bir dukkan hemde hepsi para eden luks yerlerden o yuzden 295 bin kimseye cok gelmedi ama 35 bin bana cok goruldu gelin hanim tarafindan
kiz cocugu olunca para helal gorunmuyo galiba. esime de dedesinden miras dustu daha dogrusu kayinbabam tek cocuk oldugundan kendine ve iki cocuguna evleri bolusturuyo babaanne hergun ariyo kiz torununa verilecek olan evi bana verin adedenize hayir yapcam diye halbuki kadinda yuklu miktar para var istedigi hayri yapabilir ama kiza verilen parayi sokaga atiliyo gibi dusunuyo damatta faydalancak diye. valla siz cok hayirli bi evlatmisiniz o kadar katki saglamisiniz babanizin parasi hep abinize gitmis sesinizi cikarmamisiniz hakkini helal diye sizin pesinizde dolasacaklarina daha ne koparsak kar diyomus allah gozunu doyursun o yengenin zor ama ne diyelim
Annem babam uzulmesin diye ses cikarmadim bi nevi onlari uzmeyi gercekten istemem. Kiz torunun tepkisi ne oldu peki babaneyekiz cocugu olunca para helal gorunmuyo galiba. esime de dedesinden miras dustu daha dogrusu kayinbabam tek cocuk oldugundan kendine ve iki cocuguna evleri bolusturuyo babaanne hergun ariyo kiz torununa verilecek olan evi bana verin adedenize hayir yapcam diye halbuki kadinda yuklu miktar para var istedigi hayri yapabilir ama kiza verilen parayi sokaga atiliyo gibi dusunuyo damatta fayfalancak diye. valla siz cok hayirli bi evlatmisiniz o kadar katki saglamisiniz babanizin parasi hep abinize gitmis sesibizi cikarmamislar hakkini helal diye sizin pesinizde dolasacaklarina daha ne koparsak kar diyomus allah gozunu doyursun zor ama ne diyelim
Amin canım amin.Yahu bu insanlar kendilerine iyilik yapana ne diye nankorluk ederler. Iki cihanda da mutlu olamiycaklar buna eminim. Pislikler.
O kadın annem tatlım.Amin amin inşallah ay ya kadını tanımıyorum ama üzüldüm ya ihanetin böylesi daha acıcanım dedikleri canını yakmış
:-( oooof anne icin tarif edilemez bisey ya Rabbim dayanma gucu versin insallah mükafatı cok cok cok buyuk olacaktir. Teyze de nasil bi vicdansizsa artik gozunun onunde kendi yegenleri var nasil vicdani el vermis derdi neymis. Allah sanada sabir versin canim ya cok uzuldum cokO kadın annem tatlım.
Annem babam uzulmesin diye ses cikarmadim bi nevi onlari uzmeyi gercekten istemem. Kiz torunun tepkisi ne oldu peki babaneye
Allah razı olsun .:-( oooof anne icin tarif edilemez bisey ya Rabbim dayanma gcu versin insallah mükafatı cok cok cok buyuk olacaktir. Teyze de nasil bi vicdansizsa artik gozunun onunde kendi yegenleri var nasil vicdani el vermis derdi neymis. Allah sanada sabir versin canim ya cok uzuldum cok
Hakli olarak sogumus yani her sulalede bi tane var demek ki :-( Allah mazlumun yaninda bunu hem yasadim hem duydum banada once ki satilanlardan dusseydi 20 bin dusecekti abim kullandi paranin hepsini simdi alacagim 35 insallah.sogudu tabi biz bile soguduk anca para diyo olen kocasina gram uzulmedi mallar bolusuldu diye uzuldu. zaten esim kardesine senin hakkini yedirmem diyodu babannelerine demisler bunlar babamin hakki babamda bize veriyo sen dedemize hayir yapcaksan buyur bankaya gidelim parani cekelim.ne istiyosan yap ona gelince yanasmiyo tabi ama sevgisi kimsede kalmadi ne torunlarinda ne oglunda bu arada allahin isi bize verilen ev daha satilik gorumceme verilen ev haftasina satildi kurtuldu kiz
Ne ?O kadın annem tatlım.
Tedavi cok cok onemli kesinlikle hakkin swn kendini dusun sadece gerisini boaver..Kizlar maddi durumu cok iyi bir ailenin kiziydim. Amcam babamla ortak pastane isletiyor du geliri iyiydi yani abimde babamin yanindaydi neyse sonra abim kendine tek basina is acmak istedi babamin yanindan ayrildi isleri belli bir sure iyiydi sonra iflas etti oyle buyuk borca girdi ki onun borcunu odeyebilmek icin babam herseyini satti 40 yillik emegini. Bu donemde ben hep calistim aldigim maasi aileme verdim he bide abim uzerime kredi cekti odemedi icralik oldum kredi karti aldi onuda odemedi oda icralik oldu neyse evlendim evlenirken babamdan bisey goremedim malesef ceyizimi kendi maasimla dizdim. En son bi arsamiz vardi o 295 bin e satildi bana 5 kurus para verilmedi simdi o arsadan kalan 35 bin lira para gelecek onu Ben alicam bu arada tup bebek tedavisine basliycam abim gonul rizasi ile veriyo parayi ama karisi 15 Sana yeter 20 yi bize ver ev alcaz dedi guvenmedigimi soyledim cok gucendim dedi ve yuzume kapatti telefonu dahada konusmadik konusmam da. Simdi bu para benim hakkim degil mi ?
Abin de az değil. Konuyu okuyunca abine ayrı ve ozel sinir oldum. Abin dusuyur ve hakkını yıyorsa, el kızından ne beklıyırsunuzBu saygisizliklari inanin hic bisey evimiz yapilirken bi kac gun onda kaldik anneme kocan geldi kalk yemek hazirla demis ondan sonra babam mutfak tezgahi bile takilmamis olan yeni evde Kalmak istedi dogalgaz yok 2 hafta flan bi odada yattik annem babam Ben ufo ile isindik. Boyle biri bu kadin ben sadece abime uzuluyorum yoksa o kadin umrumda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?