Alacağım paranin vicdan azabini cekiyorum.

hem yillarca abinin borcunu odeyin dugunu ceyizi yalniz yapin hemde 295 lira dan 35 lira dussun bide 20 sini geri istesinler valla yengede buyuk yuzsuzmus hakkiniz o para sizin sakin vicdan yapip vermeyin
Batirdigi para 2 milyona yakindir kac daire gitti bir dukkan hemde hepsi para eden luks yerlerden o yuzden 295 bin kimseye cok gelmedi ama 35 bin bana cok goruldu gelin hanim tarafindan

Amin amin inşallah ay ya kadını tanımıyorum ama üzüldüm ya ihanetin böylesi daha acı canım dedikleri canını yakmış

Batirdigi para 2 milyona yakindir kac daire gitti bir dukkan hemde hepsi para eden luks yerlerden o yuzden 295 bin kimseye cok gelmedi ama 35 bin bana cok goruldu gelin hanim tarafindan

kiz cocugu olunca para helal gorunmuyo galiba. esime de dedesinden miras dustu daha dogrusu kayinbabam tek cocuk oldugundan kendine ve iki cocuguna evleri bolusturuyo babaanne hergun ariyo kiz torununa verilecek olan evi bana verin adedenize hayir yapcam diye halbuki kadinda yuklu miktar para var istedigi hayri yapabilir ama kiza verilen parayi sokaga atiliyo gibi dusunuyo damatta fayfalancak diye. valla siz cok hayirli bi evlatmisiniz o kadar katki saglamisiniz babanizin parasi hep abinize gitmis sesibizi cikarmamislar hakkini helal diye sizin pesinizde dolasacaklarina daha ne koparsak kar diyomus allah gozunu doyursun zor ama ne diyelim

Annem babam uzulmesin diye ses cikarmadim bi nevi onlari uzmeyi gercekten istemem. Kiz torunun tepkisi ne oldu peki babaneye

Annem babam uzulmesin diye ses cikarmadim bi nevi onlari uzmeyi gercekten istemem. Kiz torunun tepkisi ne oldu peki babaneye

sogudu tabi biz bile soguduk anca para diyo olen kocasina gram uzulmedi mallar bolusuldu diye uzuldu. zaten esim kardesine senin hakkini yedirmem diyodu babannelerine demisler bunlar babamin hakki babamda bize veriyo sen dedemize hayir yapcaksan buyur bankaya gidelim parani cekelim.ne istiyosan yap ona gelince yanasmiyo tabi ama sevgisi kimsede kalmadi ne torunlarinda ne oglunda bu arada allahin isi bize verilen ev daha satilik gorumceme verilen ev haftasina satildi kurtuldu kiz

Allah razı olsun .
Kardeş bile ne hale geliyor para için baksana.
Çok iğrenç şeyler var ortada.
İnşallah adalet gerçekten yerini bulur hiçbişey yapamazlar anneme.
Biz kendimizi kurtardık ,ablam da ben de evliyiz çok şükür halimize.
Teyze olacak pisliği Allah'a havale ettik.
Bakalım ne olacak.

Hakli olarak sogumus yani her sulalede bi tane var demek ki :-( Allah mazlumun yaninda bunu hem yasadim hem duydum banada once ki satilanlardan dusseydi 20 bin dusecekti abim kullandi paranin hepsini simdi alacagim 35 insallah.

Ya başlık şaka mı gerçekten ne vicdan azabı konu sahibi.
Bu kadar saf olmayın.O para bal gibi de sizin Hakkınız hatta bence abinizin payı da sizin hakkınız o yenge tam ağzı yırtılmalıkmış.
Şöyle kadınlara versenize ağzının payını yahu.

Yengenize ne oluyor ya başkasının parasına göz dikip sonra da nasıl gücendim diyebiliyor? Geçen gün bi konu vardı kadının yengesi araban benim olsun diye kıyametleri koparıyordu. Zırnık koklatmayın şöyle fırsatçılara. Herkes ne uyanık ya. O paranın çok daha fazlası sizin hakkınızmış. Yengeniz kim oluyor da sizin aile mirasınıza karışıyor. Şu kadar para sana yeter kalanını bize ver ne be. Hepsini alırsın istersen sokağa saçarsın. Yengenizdeki yüzsüzlüğe bakın.

Abim babam ve beni maddi sıkıntıya soktugunda yenge sen nerdeydin bana da akıl vereydin deseniz yeridir..
Alın parayi inş tez vakitte bebeginize kavusun..

Tedavi cok cok onemli kesinlikle hakkin swn kendini dusun sadece gerisini boaver..

İleride sizinde o paraya ihtiyacınız olacak.su an olmaması ileride de olmayacağı anlamina gelmiyor.hakkinizi alın bence.

Abin de az değil. Konuyu okuyunca abine ayrı ve ozel sinir oldum. Abin dusuyur ve hakkını yıyorsa, el kızından ne beklıyırsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…