Alacağım paranin vicdan azabini cekiyorum.

Hakkınızın çok daha azı hatta. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Yengenize neymiş? Şu dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışmaları yok mu, tam dayaklıklar he... O mal mülk kazanılırken onun poposu mu terliyormuş?.....

Annene
Abinizin hanımı çalışıyormu?
Yok calismiyor hicte calismadi

Annene
Abinizin hanımı çalışıyormu?
Yok calismiyor hicte calismadi

O zaman kaldıracak koca totosunu gidip çalışacak cokmu kolaymis alinteriyle kazanmak.Bizim gibiler evlerine 2 kuruş getirebilmek için ölüyoruz hanımefendi ise bide babandan evmi istiyormuş densiz? Babanızın tepkisi nedir gelin hanımın olaya müdahale etmesi hakkında ağzının payını vermismi?

Sende hatalisin krediyi ödemeyen adama bide kredi kartimi veriyorsun canım yaa?Ödeyecek g.t olsa gidip kendi cikarttirir yada kendi ceker kredi degilmi ama?Ben kuruş vermiyom abime valla evli olan benim 2 çocuk bide anam var 5 kişiyi gecindiriyoz eşimle bide yardım etcem anca avcunu yalar.

295 binden 35 imi cok gormusler sana.
O abinin ve sizin uzerinize olan misras. Yengene halt yemek duser
Ona ne oluyor?
Sinirlerim tepeme zipladi yine bekarken somurmusler zaten.
Hic terettut etmeden al.
Bak tup bebek yatiracakmissin ucuz sey mi? Ilk seferde tutacagida belli degil.

Icin ferah olsun. Cirkef insanlara karsi boyle yumusak olmayin.

Annemde babamda sakin insanlar bisey olunca onlardan cok sesi cikan benim babam hep bosver kizim kirginlik olmasin der. Kendi ailesi tinlamiyo bizim gelin hanimi kiz kardesleri falan buna bir suru sey soyluyo cit cikarmiyo buldu annem babam gibisini saysizlikta sinir tanimiyo.

Valla kusura bakma ben olsam böyle gelini yolarim yoldugum yerleri g.tunden içeri sokarim ayy ne kadar sinirlendim resmen soymuslar sizi karı koca beraber, gıkınızi çıkarmiyorsunuz ne diyeyim böyle arsiza cevap vermeye cekinirseniz sizi daha çok soyarlar.

Cekinmek degil abime huzur vermiyo yeni ogrendim abime babami aratmis aramayin bizi bi daha parada benim icin onun olsun demis aradan zaman gecince bi kac saat yani geri aramis abim baba kadinlarin lafina bakma diye annem gelin zorla aratti herhalde diyo. Iki arada kaliyo herkes bizdeki gelin ocak batiran cinsten diycem ama batirdi zaten. Bana bide aldigimiz para borca gitti bizimde elimizde gecmedi dedi. Zamaninda siz yediniz o parayi benim borcumumu odediniz sanki dedim. Hala kendini hakli goruyo dengesiz kadin ya

ayyy çokta fifi dicektin yengene aslında, aramazsanız görüşmezseniz görüşmeyin herkes nasıl kendini hint kumaşı sanıyor anlam veremiyorum pess

Sen o parayı rahatlıkla al bakarsın birinci tüp tutmaz ikinciyi denersiniz bakarsın denemeden hamile kalmıssındır Allah büyük o parayı bebeğinin geleceği için koyarsın köşeye kalanını.Kıyıda üç beş kuruşun olmuş çocuklu kadın bu devirde çok mu yaa.Belki bir tatil kocanla yada hastalık bişey çıkar.Sen ondan daha fazlasını hakediyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…