Alacağımızı istesek mi ?

senet falan kalmadı zaten ellerinde artık alinin ablası el koymuş kendi alacaklarına karşılık bu kişilerin iyi de gelirleri var, herkesi kendini düşünüyo

sağol canım, Allah yardımcıları olsun inşallah, ders alıp akıllanmışlardır inşallah..

Onemli olan kazanmak degil harcamak sozunun bir ornegi daha. Siz daha az kazaniyorsunuz belki ama suan alacakli konumundasiniz. Bundan buyuk ders almali insan.

Ama boylelerini bilirim. Ellerine azicik para gecsin borc kapatmak yerine eski gunlerdeki gibi yasamaya baslarlar. Lukse alismak cok zordur cunku. Buraya yaziyorum, durumlari duzelse bile o para gelmez.

Ali baska bir isyeri devriyordu ne oldu?

Aynen öyle ! işin içine " para " girdiği zaman , insanlar bir tuhaf oluyo...bizim damat giderken " önce dostlarımızın bakiyelerini öderiz " dedi , bilmiyorum, kardeşimin ufak bebeği var, çalışamaz, ee nasıl biriktirip ödeyecekler ? biz umudu kestik

gittiği yerde bişiler yapacaklar, ama ne yaparlar bilmiyorum..bizim düşüncemiz, daha da hırslanıp daha kötü şeyler olmasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…