Alah icin yardim edin

Her b.ku anlatacak kadar aklı büyümemiş bir erkek kendine falan zarar veremez kıyamaz merak etmeyin.

Nasıl cinselliğe kadar anlatır erkek ne diye anlatır aklım almıyo bu işleri. Ama biraz ailenizin yanına kafa dinlemeye gidin orda konuşun hatalarını.
Ailesne anlattığında orada siz olmayacağınız için bişey olmaz onlarda ayaklarını denk alırlar.

Kaynanan tam dayaklık kocan ondan dayaklık.
27 yaşında koca kazık neyine yapamazmış ayrı.

Ne yap et ayrı eve ikna et.
Ayrı eve çıkarsak çocuğa evet derim de.
Ben de çalışırım mutlu mutlu yaşarız.
Yoksa istemiyorum seni de.

Ne çıkarsa çıksın yaa.
Böyle hayat mı geçer?

Öncelikle eşinle açık açık konuşmalısın
Kavga çıkaracak diye kendini ifade etmekten kaçınma
Bir bir sırala hatalarını seni üzen şeyleri
Anlarsa ne ala
Anlamaz kavga çıkarırsa
Annen haklı yanlarına dön
Yine düzelirse tekrar denersin
Yok adam aynı adamsa hayatından daha fazla çalmasına izin vermez boşanırsın
Boşanmak evlenmek kadar doğal
Aileme laf gelmesin diye birşey yok
Kötü birşey yapmıyorsun
Ve ne olursa olsun emin olmadan bu adama çocuk yapma
Eş olamayan baba olamaz

Ikna olmuyo maasida iyi 2500 ama qecim yapamayiz diyor olmaz diyor bende calisirim diyorm calisttirmam diyor kendisi calisiyor ama bana bes kuru verdiqi yok demiyoki al 5 lirada olsa al lazim olur yok

Birak bi kendini öldürsun bakalim nasil yapiyor .lutfen kendini öldür dunya bir pislikten kurtulsun.valla sende biseyleri tam yazmamiss gibisn illaki bu adamin belali bir tip oldugunu illaki bi kac yerinden anlamissindir. Ailesiyle beraber olmayi kabullenmissin sonra serseyri cikti belali cikti. Valla kusura bakma ama sen yakinda cocuk yapacakmissn gibi geliyor.

Ailen çık gel olmaz öyle koca diyor. Sen aileni düşünüyorsun. Onlar için sıkıntı olacak olsa seni çağırmazlar değil mi? Demek ki sen daha önemlisin onlar için elalem ne der diye otur sabret demiyorlar. Anlamıyorum gerçekten. Ailen destek yardım edin diye bize yazıyorsun. Kapı gibi ailen var arkanda onlardan iste yardımı bak nasıl seni kurtarıyorlar oradan.

Son düzenleme:
Okumak, calismak zor geliyor, saçma sapan hayallerle saçma salak insanlarla evleniyorsunuz sonra da buraya gelip konu açıyorsunuz. Ee biz napalim? Ayrıl desek ayrılmayacak son,çocuk yapma desek yapacaksın, oku desek bin türlü bahane bulacaksın, çalış desek eşim izin vermiyor diyeceksin.

Boyle biri olduqunu bilmiyordum.evlenince herseyi soyledi bende dedim boyle biri olduqunu bilseydim evlenmezdim.herneyse ailesi oduyor millettwn dolandirdiqi paralari kendisi adam olmuyo herzaman sorunlar cikartiyor tabikide anne olmak istiyorm ama ben onada dedim sen duzelmediqin surece cocuk yapmicaqiz duzelicem diyo ama tabikide inanmiyorm zorla yapiyor herseyi istemiyorm yapmayincada ailesi caqiriyor boyleyken boyle herseyi anlatiyor

Ikna olmuyo maasida iyi 2500 ama qecim yapamayiz diyor olmaz diyor bende calisirim diyorm calisttirmam diyor kendisi calisiyor ama bana bes kuru verdiqi yok demiyoki al 5 lirada olsa al lazim olur yok

Bu karakterde insanın gerçekten değişeceğine eminmisin?

Kendinize hayatınıza ne kadar yazık ediyorsunuz farkında mısınız? Bırakın artık şu kim ne diyecek kaygılarını. Bu şekilde iş güç edinmeden, okumadan, hayata karşı bir duruş edinmeden çocuk yaşta evlenmenin ne faydası var söyler misiniz lütfen..

Çalıştığım gönüllü kuruluşlarda hergün sizin gibi böyle bir sürü genç kadınla karşılaşıyorum. Pişmanlıktan kafasını duvarlara vuran insanlar var. Çok üzülüyorum bunları gördükçe. Yeter artık biraz vizyon sahibi olun, bu da okumakla çalışmakla emek vermekle oluyor.

Şuan siz gerçekleri göremiyorsunuz ama en azından ailenizi dinleyin onlara güvenin. Onlar tecrübe sahibi insanlar olarak ileriyi görebiliyorlar. Biraz cesur olun, mantıklı olun. Çocuğunuz da yokken çıkın gidin.

Farkindayim tek bi pruze bakiyorm artik kayinvalidem qelinlikle qirdin kefeninle cikicaksin diyor tam bi siqinti muamelesi qoruyorm zaten ailem baska ilde cok ozluyorm onlarda anlayiz qostemiyorlar

Millet ne der diye sen hayatini hicemi sayicaksin ikigun konusur uc gun snra normale donerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…